συμφερει η online ανανεωση της ασφαλειας αυτοκινητου
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Συμφέρει η online ανανέωση της ασφάλειας αυτοκινήτου σας;

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική για όλα τα οχήματα και θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον τις απαραίτητες καλύψεις που προσφέρει η βασική ασφάλεια – δηλαδή την αστική ευθύνη έναντι τρίτων.

Όταν αγοράζετε ένα συμβόλαιο ασφάλειας τότε αυτό έχει μια ημερομηνία έναρξης καθώς και μια ημερομηνία λήξης . Μπορείτε να κάνετε τρίμηνο συμβόλαιο, εξάμηνο καθώς και ετήσιο – σε ειδικές περιπτώσεις, όπως για μεταβίβαση του αυτοκινήτου σας αν είναι σε ακινησία, μπορείτε να κάνετε και μηνιαία ασφάλεια.

Μπορείτε να αγοράσετε το ασφαλιστήριό σας, και να το ανανεώσετε όταν λήγει, είτε σε κάποιο ασφαλιστικό γραφείο κοντά σας είτε online σε ένα πιστοποιημένο πρακτορείο όπως είναι το asfaleies24.

Πέρα από τη γενική ευκολία και ταχύτητα που προσφέρει η online διαδικασία έκδοσης και ανανέωσης της ασφάλειας αυτοκινήτου, είναι και πιο επικερδής για τους καταναλωτές καθώς έχετε τη δυνατότητα να κάνετε σύγκριση τιμών και καλύψεων και να δείτε τα περισσότερα από τα ασφαλιστικά πακέτα που προσφέρονται στην Ελληνική αγορά!

Πάμε να δούμε όμως τι οφέλη σας προσφέρει η online ανανέωση της ασφάλειας, πως γίνεται καθώς και τι κερδίζετε!

Εξοικονομείτε χρήματα με την ηλεκτρονική ανανέωση της ασφάλειας αυτοκινήτου;

Η άμεση και προφανής απάντηση είναι ναι! Όταν έχετε ένα ενεργό συμβόλαιο στο asfaleies24, σε κάθε ανανέωση αναζητούμε για εσάς αν υπάρχει φθηνότερη προσφορά με τις ίδιες καλύψεις και σας ενημερώνουμε άμεσα με e-mail! Αυτό σημαίνει πως σε κάθε ανανέωση, εσείς θα έχετε πάντα την καλύτερη τιμή της ασφαλιστικής αγοράς!

Δε χρειάζεται έτσι να συγκρίνετε μόνοι σας τιμές και παροχές και να μπαίνετε σε αυτήν την διαδικασία. Η πλατφόρμα μας το κάνει για εσάς εντελώς δωρεάν και σας ενημερώνει αναλυτικά στο e-mail με τις πιθανές προσφορές που είναι πιο οικονομικές από το συμβόλαιο που έχετε τώρα!

Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα πέρα από το να πληρώσετε το ειδοποιητήριο πληρωμής με όποιον τρόπο σας εξυπηρετεί και αμέσως μετά να εκτυπώσετε το συμβόλαιο που θα έρθει άμεσα στο e-mail σας!

Η ηλεκτρονική ανανέωση της ασφάλειας αυτοκινήτου στο Asfaleies24 σας γλιτώνει από πολλές ταλαιπωρίες που σχετίζονται με τις παραδοσιακές μεθόδους ασφάλισης. Δε χρειάζεται να επισκεφθείτε ένα φυσικό γραφείο ασφαλιστικού πρακτορείου – προσφέρουμε έναν άμεσο και γρήγορο τρόπο ανανέωσης και επιπλέον είστε σίγουροι πως έχετε πάντα τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

 

Αλλαγές στο ήδη υπάρχον συμβόλαιό σας

Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στο συμβόλαιό σας, όπως προσθήκη οδικής βοήθειας, νομικής προστασίας, θραύσης κρυστάλλων ή προσωπικό ατύχημα, ή ακόμα και αλλαγή τύπου ασφάλειας – για παράδειγμα από βασική ασφάλεια να μεταβείτε σε μια ασφάλεια κλοπής αυτοκινήτου που περιλαμβάνει τόσο κλοπή όσο και κάλυψη για φωτιά και φυσικά φαινόμενα, αυτό είναι καλύτερο να γίνει πριν την ανανέωση του συμβολαίου.

Προσθέτοντας τις επιπλέον καλύψεις που επιθυμείτε, αλλάζει το συμβόλαιο του αυτοκινήτου και μπορεί να βρείτε οικονομικότερη προσφορά σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία, με τα νέα σας δεδομένα.

 

Πλεονεκτήματα από την online ανανέωση της ασφάλειάς σας

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ανανεώνοντας το συμβόλαιό σας online με το asfaleies24, κερδίζετε πάντα τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς για την ασφάλιση του οχήματός σας.

Αυτό είναι ένα μοναδικό πλεονέκτημα της πλατφόρμας μας, καθώς σας αφαιρεί όλο τον κόπο για να αναζητήσετε εσείς τη φθηνότερη προσφορά!

Από την άλλη, πέρα από την εξοικονόμηση σε χρήματα, ανανεώνοντας online κερδίζετε και χρόνο καθώς μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε από την άνεση του σπιτιού σας!

Τέλος, έχετε όλα τα συμβόλαια μαζί στην ειδική περιοχή πελατών του asfaleies24 και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να τα ανακαλέσετε και αν χρειαστεί να τα ξανά εκτυπώσετε!

 

Τι θα πρέπει να γνωρίζετε – Συχνές ερωτήσεις

Είναι πιο ακριβή η ανανέωση του συμβολαίου απ’ότι το αρχικό πρωτοασφαλιστήριο;

Σε γενικές γραμμές όχι, όμως υπάρχουν περιπτώσεις που η ανανέωση στην ίδια εταιρεία, μπορεί να είναι πιο ακριβή σε σχέση με το πρώτο σας συμβόλαιο.

Αυτό συμβαίνει καθώς αρκετές φορές οι εταιρείες προσφέρουν δελεαστικά πακέτα για το πρώτο συμβόλαιο και έπειτα στις ανανεώσεις το ποσό είναι λίγο πιο αυξημένο.

Αυτό όμως δεν πρέπει να σας τρομάζει καθώς όπως γράψαμε και πιο πάνω, στο asfaleies24 σε κάθε ανανέωση αναζητούμε για εσάς εντελώς δωρεάν αν υπάρχει πιο συμφέρουσα επιλογή που θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει περισσότερα χρήματα!

Έτσι, αν βρεθεί φθηνότερη πρόταση με τις ίδιες καλύψεις, απλά αλλάζετε ασφαλιστική εταιρεία και συνεχίζετε να εξοικονομείτε χρήματα με το asfaleies24!

 

Πότε πρέπει να γίνει η ανανέωση του συμβολαίου μου;

Η ανανέωση πρέπει να γίνει τουλάχιστον 1 ημέρα πριν τη λήξη του συμβολαίου σας, έτσι ώστε να μην έχετε κίνδυνο να μείνετε χωρίς ενεργή ασφαλιστική κάλυψη.

Αρκετές ημέρες πριν θα σας στείλουμε την ειδοποίηση πληρωμής στο email σας όπου θα σας ενημερώνουμε επίσης αν υπάρχουν πιο συμφέρουσες επιλογές με τις ίδιες παροχές.

Μπορείτε να εξοφλήσετε το κόστος για την ανανέωση της ασφάλειας του αυτοκινήτου σας είτε onlineμε κάρτα – και να έχετε έως 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα στα ετήσια πακέτα – είτε μέσω ebanking!

Σε κάθε περίπτωση, λαμβάνετε άμεσα το νέο σας συμβόλαιο που αφορά την ανανέωση της ασφάλισής σας.

 

Γιατί αυξάνεται κάθε χρόνο το κόστος ασφάλισης;

Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος της ασφάλειας – είτε πρόκειται για νέο συμβόλαιο είτε για ανανέωση.

Ο πληθωρισμός, η αύξηση των τροχαίων, η αύξηση του κόστους των ανταλλακτικών και το γενικό αρνητικό κλίμα έχει επιφέρει μια αύξηση 3-10% στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου το 2022.

Εμείς στο asfaleies24.gr προσπαθούμε να σας προσφέρουμε πάντα τις χαμηλότερες τιμές μέσα από τη δυνατότητα που σας δίνουμε να συγκρίνετε τιμές, καλύψεις και παροχές σε έως 27 ασφαλιστικές εταιρείες!