ποσο κοστιζει μια ασφαλεια αυτοκινητου για Ferrari
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πόσο κοστίζει και τι καλύπτει μια ασφάλεια αυτοκινήτου για Ferrari;

Η κατοχή μιας Ferrari είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για πολλούς λάτρεις της αυτοκίνησης.

Ο κομψός σχεδιασμός, ο ισχυρός κινητήρας και οι συναρπαστικές επιδόσεις την καθιστούν ένα εμβληματικό σύμβολο πολυτέλειας αλλά και κύρους.

Ωστόσο, πέρα από το κόστος αγοράς ενός τέτοιου αυτοκινήτου, υπάρχουν και όλα τα πάγια έξοδα που θα πρέπει να λάβει υπόψιν ένας υποψήφιος αγοραστής.

Βέβαια, όταν αγοράζεις μια Ferrari τα υπόλοιπα κόστη να σου είναι αμελητέα, όμως εμείς στο asfaleies24 αναλύσαμε και σας παραθέτουμε πόσο κοστίζει μια ασφάλεια αυτοκινήτου για διαφορετικά μοντέλα Ferrari καθώς επίσης και τι καλύπτουν!

Για να είστε πλήρως ενημερωμένοι όταν έρθει η ώρα της αγοράς της 😉

Ήξερες ότι στο asfaleies24 μπορείς να αγοράσεις ασφάλεια αυτοκινήτου σε 1 λεπτό online, χωρίς δικαιολογητικά από 6,20€/μήνα; Δες τις καταπληκτικές τιμές μας ΕΔΩ!

Παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος ασφάλισης μιας Ferrari

Όπως σε κάθε αυτοκίνητο, έτσι και στις Ferrari, το κόστος ασφάλισης εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες οι οποίοι είναι:

Μοντέλο αυτοκινήτου και 1η άδεια κυκλοφορίας

Κάθε μοντέλο είναι διαφορετικό και έχει τις ιδιαιτερότητές του. Ανάλογα με το είδος του αυτοκινήτου, διαμορφώνεται αντίστοιχα και η ασφάλεια. Επίσης άλλο κόστος έχει μια καινούργια Ferrari σε σχέση με ένα μοντέλο 15ετίας.

Αξία αυτοκινήτου

Η αξία ενός αυτοκινήτου διαδραματίζει τεράστιο ρόλο στην κοστολόγηση των ασφαλίστρων. Άλλη ασφάλεια θα πληρώσει μια Ferrari και τελείως άλλη ένα Fiat Punto!

Bonus Malus

Σημαντική επιρροή στον υπολογισμό των ασφαλίστρων διαδραματίζει το bonus malus του οδηγού. Πιο αναλυτικά, το bonus malus είναι μια ειδική βαθμολογία που καταρτίζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες ώστε να ξεχωρίσουν τους συνεπείς οδηγούς με αυτούς που δημιουργούν ατυχήματα. Έτσι, όσα περισσότερα ατυχήματα έχετε δημιουργήσει, τόσο πιο υψηλά ασφάλιστρα θα κληθείτε να πληρώσετε!

Ηλικία και εμπειρία οδηγού

Η ηλικία του οδηγού καθώς και τα έτη διπλώματός του παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο κόστος της ασφάλειας αυτοκινήτου. Ένας οδηγός 45-50 ετών με 30 έτη διπλώματος θα πληρώσει αρκετά φθηνότερη ασφάλεια σε σχέση με έναν 25α΄ρη με 7 έτη διπλώματος.

ΤΚ έδρας

Η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας επηρεάζει αρκετά την ασφάλεια αυτοκινήτου. Άλλο κόστος έχει μια ασφάλεια στη Λάρισα σε σχέση με την ασφάλιση στην Αθήνα.

 

Επιλογές ασφάλισης για τη Ferrari – Τι καλύπτει η ασφάλεια

Μια Ferrari μπορεί να ασφαλιστεί είτε για απλή βασική ασφάλεια, είτε για ένα ενισχυμένο πακέτο πυρός-κλοπής ή για μια ολοκληρωμένη μικτή ασφάλιση.

Φυσικά, λόγω της υψηλής της αξίας ακόμα και ως μοντέλο 10ετίας, σας προτείνουμε αποκλειστικά και μόνο τη μικτή ασφάλιση ακόμα κι αν το κόστος της ξεφεύγει!

Η βασική ασφάλεια καλύπτει τις υποχρεωτικές εκ του νόμου καλύψεις μόνο ενώ τα πακέτα πυρός-κλοπής προσφέρουν προστασία από αρκετές καταστροφές που μπορεί να τύχουν όπως πλημμύρες και πυρκαγιές και επιπλέον κάλυψη σε περίπτωση κλοπής της Ferrari σας.

Τέλος, η μικτή ασφάλεια καλύπτει σχεδόν όλες τις περιπτώσεις μαζί με τις ιδίες ζημίες που μπορεί να προκαλέσετε με δική σας υπαιτιότητα στο όχημα! Για ένα αυτοκίνητο τέτοιας αξίας, σίγουρα προτείνουμε μια ολοκληρωμένη μικτή κάλυψη που θα σας προσφέρει προστασία τόσο στην περιουσία σας όσο φυσικά και στο κεφάλαιο που δαπανήσατε για την απόκτησή της.

Πόσο κοστίζει όμως η ετήσια ασφάλιση μιας Ferrari;

Καλά όλα τα παραπάνω, αλλά πόσο θα πληρώσουμε για μια ασφάλεια της Ferrari για 12 μήνες;

Λοιπόν, εδώ στο asfaleies24 αναλύσαμε διαφορετικά μοντέλα Ferrari και σας παραθέτουμε τις ενδεικτικές τιμές ασφάλισης σε 3 διαφορετικούς ΤΚ!

Φυσικά οι τιμές είναι ενδεικτικές και ισχύουν την στιγμή που κάναμε την τιμολόγηση – Ενδέχεται να έχουν τροποποιηθεί.

Όμως, μπορείτε άμεσα σε 1 λεπτό να βρείτε τις τωρινές τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου μιας Ferrariκαι να ασφαλιστείτε άμεσα online!

Η τιμολόγηση έγινε για Ferrari SF90 23’ για την περιοχή της Αθήνας στην ασφαλιστική Interlife και με κεφάλαιο 650.000€

  • Βασική ασφάλεια: 2633€ / έτος
  • Μικτή: 7680€ / έτος

Στη βασική ασφάλεια δεν υπάρχει καμία επιπλέον κάλυψη, πέρα των βασικών που απαιτούνται από το νόμο για να μπορείτε να κυκλοφορείτε νόμιμα την Ferrari σας. Φυσικά, σε ένα αυτοκίνητο τέτοιας αξίας, δεν προτείνουμε τίποτα άλλο παρά μια μικτή ασφάλιση.

Το κόστος για μικτή ασφάλεια στην τιμολόγηση έφτασε τις 7680€ με όλες τις καλύψεις. Ενδεικτικά, θα υπολογίζεται περίπου 700€ / μήνα για την πλήρη κάλυψη της Ferrari σας!

Και εγώ που δεν έχω Ferrari, πως θα βρω φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου;

Για όλους εμάς τους υπόλοιπους που δεν έχουμε Ferrari, το asfaleies24 φροντίζει ώστε να βρίσκουμε πάντα φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου συγκρίνοντας τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου μέσα σε ελάχιστο χρόνο!

Απλά εισάγοντας τα στοιχεία σας (στοιχεία ιδιοκτήτη και οχήματος) το asfaleies24 επιστρέφει άμεσα τα κόστη ασφάλισης για το δικό σας όχημα και μπορείτε πολύ γρήγορα να ολοκληρώσετε την ασφάλειά σας online και να παραλάβετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mail σας!

Και φυσικά όλα αυτά, από μόλις 6,20€ / μήνα για τη βασική ασφάλεια! Ferrari μπορεί να μην έχουμε, αλλά τουλάχιστον πληρώνουμε αρκετά οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου!