Ασφάλεια Αυτοκινήτου Λάρισα

ασφαλεια αυτοκινητου λαρισα

Στο asfaleies24 μπορείς να συγκρίνεις εύκολα και γρήγορα ασφάλεια αυτοκινήτου για Λάρισα και να ασφαλιστείς στην καλύτερη τιμή της αγοράς και με τις περισσότερες καλύψεις!

Η ασφάλεια αυτοκινήτου για την περιοχή της Λάρισας ξεκινάει από μόλις 41,71€ / εξάμηνο (Fiat Panda 0.9cc ’23) για οδηγό 48 ετών με δίπλωμα 30 έτη) και μπορείτε να τη διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε, προσθέτοντας καλύψεις που χρειάζεστε όπως την οδική βοήθεια ή επιλέγοντας κάποιο πακέτο που προσφέρει περισσότερη προστασία, όπως είναι η ασφάλεια πυρός-κλοπής ή η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου που καλύπτει και τις ιδίες ζημίες του οδηγού!

Για να βρεις προσφορές και να δεις όλες τις διαθέσιμες τιμές για το δικό σου αυτοκίνητο, αρκεί να συμπληρώσεις την ειδική φόρμα προσφοράς με τα στοιχεία του ιδιοκτήτη και του οχήματος (ηλικία, έτη διπλώματος, τκ έδρας, μοντέλο αυτοκινήτου) και άμεσα θα δεις τιμές από περισσότερες από 28 ασφαλιστικές εταιρείες καθώς και τι ασφαλιστικά πακέτα σας προσφέρουν, με τις αντίστοιχες καλύψεις!

Ήξερες ότι στο Asfaleies24.gr βρίσκεις φθηνή ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ και ασφαλίζεσαι Online σε 1 λεπτό, χωρίς δικαιολογητικά;

Ενδεικτικές τιμές ασφάλειας ανά έξάμηνο στη βασική ασφάλεια

Μοντέλο Κόστος Βασικής Ασφάλειας
Toyota Yaris 1000cc 44,62€ - HellasDirect
Vw Polo 1000cc 45,93€ - Apeiron
Fiat Panda 900cc 41,71€ - Hellas Direct
Η τιμολόγηση έγινε για οδηγό 48 ετών και τκ 41221, με 1η άδεια κυκλοφορίας το 2023 . Οι τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου ενδέχεται να έχουν διαφοροποιηθεί.

Επιπλέον καλύψεις που μπορείς να προσθέσεις στο συμβόλαιό σου

 • Οδική βοήθεια
 • Νομική προστασία
 • Θραύση κρυστάλλων
 • Προσωπικό ατύχημα

Οι παραπάνω καλύψεις προσφέρουν επιπλέον value στην ασφάλεια αυτοκινήτου σου και σε προστατεύουν έναντι περισσότερων ατυχημάτων.

Η οδική βοήθεια προσφέρει 24ωρη κάλυψη για οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να χρειαστείς με το αυτοκίνητό σου, όπως ρυμούλκηση προς το πλησιέστερο συνεργείο ή βοήθεια αν έχεις μείνει από μπαταρία!

Η νομική προστασία σου προσφέρει μια νομική κάλυψη σε περίπτωση διαφωνίας με την ασφαλιστική σχετικά με την αποζημίωσή σου ή οποιοδήποτε άλλο θέμα προκύψει γύρω από ένα ατύχημα.

Η θραύση κρυστάλλων επιδιορθώνει ή αντικαθιστά τα παμπρίζ σας σε περίπτωση ρωγμής ή σπασίματος, με ελάχιστο ή μηδενικό κόστος (ανάλογα την πολιτική της κάθε ασφαλιστικής).

Και τέλος η κάλυψη για προσωπικό ατύχημα οδηγού αποζημιώνει με κάποιο χρηματικό ποσό τον οδηγό του οχήματος σε περίπτωση ατυχήματος και εφόσον υπάρχει τραυματισμός ή θάνατος.

δες προσφορες για ασφαλεια αυτοκινητου

Τι περιλαμβάνει η βασική, υποχρεωτική, ασφάλεια αυτοκινήτου

Η βασική ασφάλεια αυτοκινήτου περιλαμβάνει τις απαραίτητες εκ του νόμου καλύψεις, δηλαδή:

 • Αστική ευθύνη ιδιοκτήτη του οχήματος
 • Υλικές ζημίες έναντι τρίτων
 • Σωματικές βλάβες έναντι τρίτων

Η βασική ασφάλεια είναι η ελάχιστη ασφάλιση που πρέπει να έχεις ώστε να είσαι νόμιμα ασφαλισμένος και να μπορείς να κυκλοφορείς στους δρόμους. Αυτή η minimum ασφάλεια θα αποζημιώσει τυχόν τρίτους αν εμπλακείς σε ένα ατύχημα με δική σου υπαιτιότητα.

Γιατί να επιλέξεις το Asfaleies24 για ασφάλεια αυτοκινήτου στη Λάρισα

Μέσα από το asfaleies24 θα βρεις στη Λάρισα τις καλύτερες τιμές για ασφάλεια αυτοκινήτου, με τις περισσότερες ασφαλιστικές καλύψεις! Μπορείς να επιλέξεις μόνος σου τις προαιρετικές καλύψεις που επιθυμείς και να διαμορφώσεις το ασφαλιστήριο σύμφωνα με τις ανάγκες σου!

Στην ιστοσελίδα μας θα βρεις τα περισσότερα πακέτα που προσφέρονται από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας μας ενώ μπορείς να αγοράσεις με 1 κλικ τόσο βασική ασφάλεια αυτοκινήτου όσο και ασφάλεια πυρός-κλοπής που περιλαμβάνει περισσότερες καλύψεις για την κινητή περιουσία σας όσο φυσικά και μικτή ασφάλεια που είναι η πλέον ολοκληρωμένη ασφάλιση!

Τιμές ασφάλειας αυτοκινήτου στη Λάρισα

Όπως είδαμε και παραπάνω, οι τιμές για ασφάλεια αυτοκινήτου στη Λάρισα ξεκινάνε από μόλις 41,71€ το εξάμηνο για ένα Fiat Panda με 1η άδεια κυκλοφορίας το 2023.

Η τιμή αφορά τη βασική ασφάλεια και διαμορφώνεται αντίστοιχα αν προσθέσετε εξτρά καλύψεις.

Αντίστοιχα η τιμή για ασφάλεια αυτοκινήτου Toyota Yaris ξεκινάει από τα 46,71€ / εξάμηνο ενώ μια ασφάλεια για VW Polo στα 49,72€ / εξάμηνο.

Οι τιμές διαμορφώνονται τόσο από την έδρα του αυτοκινήτου (εδώ οι τιμές αναφέρονται αποκλειστικά για τη Λάρισα) όσο και από τα στοιχεία του αυτοκινήτου (μοντέλο, 1η άδεια κυκλοφορίας, κυβικά, κτλ) όσο φυσικά και τα χαρακτηριστικά του οδηγού – δηλαδή ηλικία, έτη διπλώματος, αν είχε προηγούμενα ατυχήματα, κ.α.

Αντίστοιχα, για τις προαιρετικές καλύψεις που αναφέραμε παραπάνω το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

 • Οδική βοήθεια με μόλις 12,62€ / εξάμηνο
 • Νομική προστασία με μόλις 2,5€ / εξάμηνο
 • Προσωπικό ατύχημα με 1,5€ / εξάμηνο
 • Θραύση κρυστάλλων με 10€ / εξάμηνο

Τι ασφάλεια να επιλέξω στη Λάρισα

Η επιλογή ασφάλειας εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες όπως είναι η ηλικία και η αξία του προς ασφάλιση αυτοκινήτου, το μέρος που ασφαλίζεις, τις ανάγκες σου, κ.α.

Ο γενικός κανόνας που λέμε σε όλους μας τους πελάτες είναι ότι αν ασφαλίζετε ένα καινούργιο όχημα, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να δεις τα πακέτα για τη μικτή ασφάλεια καθώς προστατεύουν το κεφάλαιό σου και σου δίνουν ένα αίσθημα ηρεμίας, καθώς αποφεύγεις την πιθανή οικονομική ζημιά.

Από την άλλη, αν το ασφαλισμένο όχημα έχει μικρή σχετικά εμπορική αξία, μπορείτε να δείτε ένα πακέτο βασικής ασφάλισης ή ένα ενισχυμένο πακέτο πυρός-κλοπής, ειδικά αν στην περιοχή σας γίνονται αρκετές παραβιάσεις οχημάτων.

Πάρτε μια προσφορά μέσα από το asfaleies24, συγκρίνετε τιμές στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές και αγοράστε online τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου!