φθηνη ασφαλεια αυτοκινητου για ανεργους
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά

Φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου για ανέργους

Αν είστε νέος άνεργος και θέλετε να ασφαλίσετε το όχημά σας, τότε υπάρχουν εταιρείες που προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου για ανέργους και ειδικές προνομιακές τιμές.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κάνετε αναζήτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας και να βρείτε τις προσφορές που έχει η κάθε εταιρεία να σας προσφέρει. Μη ξεχάσετε στα βασικά στοιχεία να συμπληρώσετε ότι είστε άνεργοι, έτσι ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή τιμή και έκπτωση.

Η ασφάλεια αυτοκινήτου για ανέργους είναι πραγματικότητα και αρκετές εταιρείες, λόγω των δύσκολων καιρών, προσφέρουν ευκολίες και έκπτωση στην τελική τιμή του συμβολαίου.

# Τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου για ανέργους

Αρκετοί εργαζόμενοι αν χάσουν την εργασία τους και λήγει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, προσπαθούν να ασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους με όσο το δυνατόν πιο μικρή χρονική δέσμευση.

Αυτό γίνεται καθώς θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα και να δώσουν όσο το δυνατόν πιο λίγα στην ασφάλεια αυτοκινήτου.

Γι’αυτό το λόγο υπάρχει η τρίμηνη ασφάλεια που θα βρείτε πλέον από αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες. Οι καλύψεις είναι οι ίδιες με μια εξάμηνη ή ετήσια ασφάλιση, όμως οι τιμές είναι αντίστοιχα προσαρμοσμένες σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Μια φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου 3μηνη μπορεί να σας κοστίσει από 38€ και άνω, ανάλογα το αυτοκίνητο σας, την ηλικία του οδηγού, τον τόπο κατοικίας, κ.α.

Σε αυτήν την τιμή υπολογίστε την όποια εξτρά έκπτωση που μπορεί να έχετε από τις ασφαλιστικές εταιρείες, ως άνεργος.

 

# Ετήσια ασφάλεια με τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση και άτοκες δόσεις!

Αν αναζητάτε τη μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση χρημάτων, τότε η ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου σας προσφέρει όφελος έως και 40% σε σχέση με τη μηνιαία ασφάλιση, ενώ σε συνδυασμό με την έκπτωση για ανέργους, το όφελος ξεπερνάει το 55% συνδυαστικά!

Επιπλέον, αν επιλέξετε την ετήσια ασφάλεια μπορείτε να εξοφλήσετε το κόστος του συμβολαίου σε έως 12 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!

Τέλος, με την ετήσια ασφάλεια δεν έχετε το άγχος της ανανέωσης και της λήξης της ασφάλειας καθώς θα πληρώνετε μια φορά κάθε χρόνο και θα ξεγνοιάζετε!

 

# Πως θα πάρω την έκπτωση για ανέργους;

Η έκπτωση για ανέργους προσφέρεται από μερικές ασφαλιστικές εταιρείες. Θα επιλέξετε ότι είστε άνεργος κατά τη διαδικασία της συμπλήρωσης των στοιχείων σας στη φόρμα αναζήτησης και θα δείτε άμεσα αν κάποια εταιρεία προσφέρει χαμηλότερη τιμή.

Έπειτα, θα προχωρήσετε άμεσα το ασφαλιστήριο
online
και στο τέλος θα σας ζητηθεί το απαραίτητο δικαιολογητικό ανέργου για να μπορέσετε να έχετε την έκπτωση!

# Πόσα χρήματα μπορώ να εξοικονομήσω με την έκπτωση για ανέργους;

Η μέση εξοικονόμηση που αφορά την ασφάλεια αυτοκινήτου για ανέργους, είναι περίπου στο 15% σύμφωνα με τα ασφαλιστήρια του 2022 των πελατών μας.

Σίγουρα αυτή η εξοικονόμηση είναι ένα ευχάριστο νέο για όλους όσους ζορίζονται οικονομικά και θέλουν μια διευκόλυνση στην ασφάλεια του αυτοκινήτου τους!

 

#Υπάρχει έκπτωση για όλα τα πακέτα ασφάλισης;

Ναι, συνήθως όσες εταιρείες προσφέρουν ειδική τιμή για ανέργους, τότε προσφέρουν την συγκεκριμένη έκπτωση σε όλα τα πακέτα ασφάλειας όπως τη βασική ασφάλιση, πυρός-κλοπής καθώς ακόμα και στα πλήρη πακέτα ασφάλισης της μικτής ασφάλειας.

 

# Πως θα βρω την πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου

Στο asfaleies24 συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και σας δίνουμε τη δυνατότητα να συγκρίνετε τιμές και παροχές με 1 κλικ, μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Επιπλέον, με τα ειδικά φίλτρα της αναζήτησής μας, μπορείτε να εντοπίσετε άμεσα ποιες εταιρείες προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις για ανέργους και να κλείσετε τη δική σας ασφάλεια αυτοκινήτου με μειωμένη τιμή!

Δες τώρα προσφορές από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες όπως η Interlife, η Anytime, η Hellas Direct, κ.α. , σύγκρινε τα διαθέσιμα πακέτα μεταξύ τους και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες!