ασφαλιστρα αυτοκινητου
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ασφάλιστρα αυτοκινήτου

Αναζητάτε χαμηλά ασφάλιστρα αυτοκινήτου; Τότε είστε στο σωστό μέρος!

Στην ιστοσελίδα Asfaleies24.gr θα βρείτε τη φθηνότερη προσφορά ασφάλισης αυτοκινήτου για να ασφαλίσετε με αξιοπιστία και δίχως μεγάλο κόστος τα οχήματά σας!

Είτε αναζητάτε μια βασική κάλυψη αυτοκινήτου είτε μια ολική μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου, εδώ θα σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση και θα μπορέσετε να κάνετε σύγκριση τιμών και να επιλέξετε τα ασφάλιστρα αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στις δικές εξατομικευμένες ανάγκες.

 

Φθηνά ασφάλιστρα αυτοκινήτου

Οι τιμές για τα ασφάλιστρα αυτοκινήτου ξεκινάνε από πολύ χαμηλά – μπορείτε να έχετε μια εξάμηνη ασφάλιση από μόλις 42€!

Οι παράγοντες που διαφοροποιούν τις τιμές είναι αρκετοί και περιλαμβάνουν την κατηγορία και τα χαρακτηριστικά του οχήματός σας (κυβικά, μάρκα, μοντέλο, κ.α.), την ηλικία και την εμπειρία του οδηγού καθώς και την περιοχή που κινείτε το όχημα.

Ανάλογα με τα παραπάνω δεδομένα βγαίνουν και οι τιμές για τα ασφάλιστρα.

Στη σύγκριση τιμών για ασφάλεια αυτοκινήτου θα δείτε μεγάλες διακυμάνσεις μεταξύ των ασφαλιστικών εταιρειών.

Αυτές οι διαφορές έχουν να κάνουν τόσο με τις καλύψεις που προσφέρει κάθε ασφαλιστικό πρόγραμμα όσο φυσικά και με την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί κάθε ασφαλιστικός πάροχος.

 

Ασφάλιστρα αυτοκινήτου σύγκριση τιμών

Πλέον η σύγκριση τιμών στις ασφάλειες είναι μια πολύ εύκολη υπόθεση! Μπορείτε να ξεκινήσετε μέσα από την ιστοσελίδα μας απλά εισάγοντας την πινακίδα και τα στοιχεία σας, μέσα σε 30 δευτερόλεπτα θα έχετε αναλυτικές προσφορές απ΄όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Έχοντας μπροστά σας όλες τις τιμές μαζί με τις καλύψεις των εταιρειών, μπορείτε να κάνετε τη δική σας σύγκριση και να καταλήξετε στο ασφαλιστικό πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Είτε θέλετε μια απλή βασική ασφάλιση αυτοκινήτου που είναι απαραίτητη από το νόμο, είτε μια πλήρη μικτή ασφάλιση, η σύγκριση τιμών στα χαμηλά ασφάλιστρα αυτοκινήτου θα σας εξοικονομήσει δεκάδες ευρώ!

Πως θα βρείτε φθηνά ασφάλιστρα μέσα από τον υπολογισμό ασφαλίστρων αυτοκινήτου

Ο υπολογισμός ασφαλίστρων μελετάει τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει και σας επιστρέφει αυτόματα τις τιμές και τις προσφορές των ασφαλιστικών εταιρειών.

Εκείνη τη στιγμή δε παρεμβαίνει κάποιος άνθρωπος και η όλη διαδικασία γίνεται αυτοματοποιημένα.

Άμεσα, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα έχετε τις προσφορές από όλες τις εταιρείες και μαζί τις καλύψεις που σας προσφέρουν.

Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι κατ’ αρχήν να ξεκαθαρίσετε τις ανάγκες σας καθώς και τι ασφάλεια αναζητάτε.

Θέλετε μια μικτή ασφάλεια ή σας καλύπτει η βασική κάλυψη;

Αν έχετε καινούργιο αυτοκίνητο, με ηλικία μικρότερη των 5 ετών, τότε η πιο καλή επιλογή αποτελεί η μικτή ασφάλιση καθώς έτσι σας εξασφαλίζει το κεφάλαιό σας και επίσης έχετε ξεγνοιάσει από κάθε έννοια του αυτοκινήτου.

Αν από την άλλη έχετε ένα αυτοκίνητο μεγαλύτερης ηλικίας ή αρκετά μικρής αξίας, τότε ίσως η βασική ασφάλεια αυτοκινήτου είναι αυτή που σας καλύπτει καλύτερα και ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

Επιπλέον των παραπάνω, θα πρέπει να επιλέξετε και μια σειρά από εξτρά καλύψεις όπως οδική βοήθεια, νομική προστασία, προστασία bonus malus, κ.α.

Κάθε κάλυψη προσφέρει και κάτι διαφορετικό και σίγουρα δεν είναι απαραίτητες για όλους!

 

Πότε αυξάνονται τα ασφάλιστρα αυτοκινήτου

Τα ασφάλιστρα μπορούν να αυξηθούν για διάφορους λόγους, όμως 2 είναι οι πιο βασικοί.

Ο πρώτος έχει να κάνει με το bonus malus του οδηγού – το πόσο συνεπής και καλός οδηγός είναι, χωρίς ατυχήματα.

Όσο πιο καλό το bonus malus, τόσο χαμηλότερη η τιμή για την ασφάλεια αυτοκινήτου.

Ο δεύτερος λόγος που μπορεί να δείτε αύξηση στα ασφάλιστρα που καταβάλλετε, είναι η αλλαγή στην τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Αν για παράδειγμα πληρώνετε ένα χ ποσό στην ασφαλιστική και στην ανανέωση σας ζητάει αρκετά παραπάνω, δίχως να έχετε κάποια ατύχημα στο παρελθόν, τότε σίγουρα έχει αλλάξει ο τρόπος που υπολογίζονται τα ασφάλιστρα.

Η καλύτερη λύση σε αυτήν την περίπτωση είναι να αναζητήσετε μια φθηνή ασφάλεια μέσα από το Asfaleies24.gr

Είναι σίγουρο ότι θα βρείτε τα φθηνότερα ασφάλιστρα αυτοκινήτου της αγοράς και με δυνατότητα, μέσα από τους συνεργάτες μας, να κάνετε την καλύτερη σύγκριση τιμών για την ιδανική επιλογή ασφαλιστικής εταιρείας!