αγορα απο αντιπροσωπεια πως γινεται η ασφαλεια
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 λεπτά

Αγοράζεις καινούργιο αυτοκίνητο από αντιπροσωπεία; Δες εδώ πως θα το ασφαλίσουμε γρήγορα! 

Καλορίζικο! Για να βρίσκεσαι σε αυτό το άρθρο του asfaleies24.gr προφανώς και μόλις αγόρασες και περιμένεις το καινούργιο σου αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία!

Επειδή η προσμονή μας σε κάθε τι καινούργιο είναι μεγάλη – ειδικά δε σε ένα καινούργιο αυτοκίνητο – αρκετές φορές ξεχνάμε την ασφάλεια αυτοκινήτου και τρέχουμε τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να μην διαμορφώσουμε το ασφαλιστήριο όπως επιθυμούσαμε.

Εδώ θα δούμε πως μπορούμε εύκολα και γρήγορα να είμαστε έτοιμοι για να παραλάβουμε το όχημά σας προκαθορισμένο ραντεβού με την αντιπροσωπεία, έχοντας έτοιμη την ασφάλεια που επιθυμούμε!

Τι πρέπει να γνωρίζεις και τι θα χρειαστεί να έχεις

καινουργιο αυτοκινητου ασφαλεια

Κατ’αρχήν, θα πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι πολύ πιθανόν η αντιπροσωπεία θα σου κάνει μια προσφορά ασφάλισης – είτε απλά μια πρόταση είτε θα επιμείνει λίγο παραπάνω, θέτοντας διάφορα άλλα «δωράκια». Η επιλογή ασφάλισης είναι καθαρά δική σας επιλογή και μπορείτε να ασφαλίσετε το καινούργιο αυτοκίνητό σας όπου επιθυμείτε.

Αυτό έπρεπε να σας το τονίσουμε, καθώς δεν θα σας ενημερώσει κάποιος γύρω από αυτό.

Πάμε παρακάτω..

Για την έκδοση ασφάλειας ενώ το αυτοκίνητο βρίσκεται στην αντιπροσωπεία πριν την παράδοση, θα χρειαστούμε:

  • Το δίπλωμά σας και τις 2 όψεις (σε περίπτωση που είναι το καρτελάκι)
  • Την άδεια κυκλοφορίας του καινούργιου αυτοκινήτου
  • Το τιμολόγιο αγοράς

Αν πρόκειται να προχωρήσετε σε μικτή ασφάλεια με όλες τις καλύψεις, τότε το τιμολόγιο θα πρέπει να αναγράφει το παρακάτω κείμενο και να έχει σφραγίδα και υπογραφή από την αντιπροσωπεία:

«Το αυτοκίνητο παραμένει στις εγκαταστάσεις μας για φύλαξη και θα παραδοθεί στις χχ/χχ/χχχχ και ώρα χχ:χχ»

Το παραπάνω κείμενο είναι υποχρεωτικό να αναγράφεται στο τιμολόγιο μαζί με την σφραγίδα του εμπόρου και υπογραφή του πωλητή, καθώς έτσι η ασφαλιστική θα σας το ασφαλίσει για μικτή ή καλύψεις πυρός/κλοπής δίχως προ ασφαλιστικό έλεγχο – δηλαδή την επίσκεψη από πραγματογνώμονα ή μεταφορά σε συνεργαζόμενο συνεργείο.

Εφόσον το τιμολόγιο αναγράφει τα παραπάνω, τότε μέσα σε περίπου 1-3 ώρες προχωράμε στην έκδοση του συμβολαίου σας!

Ο χρόνος έκδοσης εξαρτάται από το ποσό αγοράς του αυτοκινήτου και αν θα χρειαστεί έγκριση από την ασφαλιστική εταιρεία ή όχι.

Σαν ένας πολύ γενικός κανόνας, αυτοκίνητα αξίας έως 20-25.000€ ασφαλίζονται άμεσα, έως 60.000€ με έγκριση από την ασφαλιστική εταιρεία και από 60.000€ και πάνω ίσως να χρειαστεί και τηλεφωνική συνέντευξη του κατόχου με την ασφαλιστική.

Σε μεγάλες αξίες με ασφαλιζόμενο κεφάλαιο άνω των 100.000€, οι ασφαλιστικές ρωτάνε για το επάγγελμα και τις πηγές εισοδήματος του ασφαλισμένου, κ.α. καθώς το ρίσκο της ανάληψης του κινδύνου είναι μεγάλο.

 

Πως θα δεις ενδεικτικές τιμές πριν παραλάβεις το τιμολόγιο αγοράς

Πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά πως θα δω ενδεικτικές τιμές αν δεν έχω την άδεια κυκλοφορίας και την πινακίδα;

Έχουμε φροντίσει και γι’αυτό!

Μπορείτε να δείτε ενδεικτικές τιμές με όλες τις καλύψεις που επιθυμείτε, στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες μέσα από το asfaleies24.gr

Επισκέπτεστε τη φόρμα ασφάλισης της ιστοσελίδας μας και εισάγετε ως πινακίδα το νούμερο που σας εμφανίζει στο αντίστοιχο κελί (αλλάζει κάθε μέρα) – π.χ. ΧΧΧ1225.

Έπειτα συμπληρώνεται όλα τα απαραίτητα πεδία όπως μοντέλο και μάρκα αυτοκινήτου, στοιχεία ιδιοκτήτη, κτλ.

Έτσι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δείτε ενδεικτικές τιμές πριν ακόμα παραλάβετε την άδεια κυκλοφορίας και να γνωρίζετε τι ποσό πρέπει να πληρώσετε για μια ασφάλεια αυτοκινήτου!

Στο asfaleies24.gr θα βρείτε ασφάλειες και πακέτα καλύψεων από έως 27 ασφαλιστικές εταιρείες!

 

Πόσο ώρα θα χρειαστούμε για την έκδοση ασφάλειας από την στιγμή που θα παραλάβουμε όλα τα έγγραφα

πως θα ασφαλισεις το καινουργιο σου αυτοκινητου

Αν και το asfaleies24.gr είναι 24/7/365 διαθέσιμο και εκδίδουμε συμβόλαια όλη την ημέρα, τα ασφαλιστήρια που χρειάζονται έγκριση πρέπει να περάσουν από το τμήμα εκδόσεων της εκάστοτε ασφαλιστικής.

Συνήθως τα τμήματα εκδόσεων δεν λειτουργούν τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες ενώ τις καθημερινές το ωράριο λειτουργίας είναι 09:00 – 18:00.

Οπότε για να προχωρήσουμε πιο γρήγορα, ο ενδεικτικός τρόπος είναι:

Ενημερώνετε την αντιπροσωπεία να αναγράψει το κειμενάκι με την παράδοση του αυτοκινήτου και να βάλει ώρα με περιθώριο 3 ώρες μετά από την ώρα που θα μας το στείλετε.

Μας το στέλνετε νωρίς – έως τις 12 το πρωί. Αν μας στείλετε άδεια, δίπλωμα και το τιμολόγιο έως τις 12 το μεσημέρι, τότε έως τις 15:00 το μεσημέρι σίγουρα θα έχουμε έγκριση και ασφαλιστήριο συμβόλαιο από την ασφαλιστική.

Αν μας τα στείλετε π.χ. απόγευμα, τότε πάμε για την επόμενη εργάσιμη.

 

Τι γίνεται αν θέλετε μικτή κάλυψη

Η μικτή ασφάλεια ιδίων ζημιών είναι η ενδεδειγμένη ασφάλεια για καινούργια αυτοκίνητα. Η ασφάλεια ενός καινούργιου αυτοκινήτου πρέπει να καλύπτει τα πάντα, καθώς θέλουμε να προστατεύσουμε το κεφάλαιο που δαπανήσαμε.

Για την ενεργοποίηση της μικτής, αρκεί η αναγραφή στο τιμολόγιο το κειμενάκι που σας έχουμε γράψει πιο πάνω σχετικά με την φύλαξη και την παράδοση του αυτοκινήτου σε καθορισμένη ώρα και μέρα.

Το ίδιο ισχύει και την ασφάλεια πυρός κλοπής ενώ αν θέλετε βασική ασφάλεια, τότε μας στέλνετε απλά άδεια και δίπλωμα καθώς δεν απαιτείται κάτι άλλο.

 

Από που ξεκινάω

αγορα αυτοκινητου απο αντιπροσωπεια

Ξεκίνα από το asfaleies24 και δες ενδεικτικές τιμές και επικοινώνησε μαζί μας στο 210.3000.352 για ό,τι απορίες έχεις σχετικά με την ασφάλιση του καινούργιου σου αυτοκινήτου! Στο asfaleies24.gr θα βρούμε την ιδανικότερη για εσένα και τις ανάγκες σου ασφάλεια αυτοκινήτου και θα κάνουμε όλες τις διαδικασίες γρήγορα, για να παραλάβεις άμεσα το καινούργιο σου αυτοκίνητο!


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373