Δώρο για καινούργιο σπίτι – Τι να αγοράσεις!

δωρο για καινουργιο σπιτι

Δώρο για καινούργιο σπίτι – Τι να αγοράσεις!

Η αγορά ενός νέου σπιτιού συμβολίζει πάντα μια νέα αρχή. Όταν δε αυτό αφορά αγαπημένους φίλους δεν μπορούμε παρά να χαιρόμαστε κι εμείς με τη χαρά τους.

Σε μια τέτοια πρόσκληση το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να πάμε απλώς με ένα κουτί γλυκά. Ένα όμορφο δώρο για το νέο ξεκίνημα των αγαπημένων μας επιβάλλεται.

Εδώ θα σας προτείνουμε μια πληθώρα από ιδέες για διακοσμητικά δώρα που θα προσθέσουν στυλ στο νέο τους χώρο, χρήσιμα καθημερινά δώρα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα τους αλλά και πρακτικά δώρα που όλοι χρειαζόμαστε όταν αγοράζουμε ένα καινούργιο σπίτι.

Είτε αναζητάτε ένα δώρο για ζευγάρι ή για οικογένεια ή και κάποιον που μένει μόνος τους αυτές οι ιδέες θα σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο δώρο για το καινούργιο τους σπιτικό!

Διακοσμητικά δώρα

Το να προσπαθήσεις να αγοράσεις ένα διακοσμητικό αντικείμενο για έναν χώρο που δεν έχεις δει ποτέ θα είναι σίγουρο ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα. Εμείς θα σας προτείνουμε όμορφα και ουδέτερα δώρα.

Από τα πιο όμορφα δώρα είναι ένα πολυτελές αρωματικό χώρου που θα συνδυάζετε με ένα κερί για το σπίτι των αγαπημένων σας. Τα κεριά προσδίδουν στο χώρο τη ζεστασιά και τη θαλπωρή, κάτι που θα χρειαστούν οι φίλοι σας για να νιώσουν το νέο χώρο πιο φιλόξενο.

Μια άλλη πρωτότυπη ιδέα είναι ένας δίσκος – καθρέπτης που μπορεί πολύ εύκολα να τοποθετηθεί στο τραπεζάκι στου σαλονιού και με μια – δύο προσθήκες θα είναι το καλύτερο διακοσμητικό. Δύο βιβλία το ένα πάνω στο άλλο, ένα κερί, ένα όμορφο μικρό αντικείμενο και ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια ή ακόμα και Pampas grass και οι οικοδεσπότες θα έχουν το πιο όμορφο coffee table.

Ένας πίνακας ζωγραφικής θα είναι πάντα μια καταπληκτική ιδέα. Επιλέξτε έναν πίνακα που να ταιριάζει με τα γούστα τον αγαπημένων σας και προτιμήστε ένα μεσαίο προς μικρό μέγεθος που είναι πιο εύκολο να τοποθετηθούν και να συνδυαστούν με άλλα διακοσμητικά αντικείμενα.

Ένα όμορφο σετ από κάδρα είναι ακόμα μια πρωτότυπη ιδέα. Θα βάλουν οι οικοδεσπότες φωτογραφίες της αρεσκείας τους και θα θυμούνται όμορφες στιγμές και αναμνήσεις.

 

Χρήσιμα καθημερινά δώρα

Σε αυτή τη κατηγορία θα δούμε και πιο οικονομικά δώρα που όμως θα είναι πάντα χρήσιμα στους ιδιοκτήτες.

Μια καφετιέρα ή ένα βραστήρας αν οι φίλοι σας προτιμούν το τσάι είναι ένα κλασικό και πολύ χρηστικό δώρο. Ανάλογα με το budget που διαθέτετε μπορείτε να επιλέξετε μια γαλλικού καφέ ή Espresso σε συνδυασμό με αφρογαλιερα ή ακόμα και μια αυτόματη μηχανή καφέ.

Τα εργαλεία της κουζίνας είναι επίσης πολύ χρήσιμα αντικείμενα. Κατσαρόλες, αντικολλητικά τηγάνια ή ακόμα και μια χύτρα βοηθούν στην καθημερινή προετοιμασία του φαγητού. Επίσης ένα καλό σετ από ποτήρια καφέ, κρασιού ή ακόμα και σαμπάνιας θα είναι μια υπέροχη προσθήκη.

Ένα σετ μπουρνούζια για τους ιδιοκτήτες ή καλές αφράτες πετσέτες μπάνιου είναι δώρα που θα εκτιμήσουν.

Ακόμα ένα πολύ χρηστικό δώρο για το νέο σπίτι είναι ένα σετ εργαλείων με έναν βιδολόγο. Με τα τόσα έπιπλα που θα πρέπει να συναρμολογηθούν στο νέο σπίτι σίγουρα οι φίλοι σας θα σας ευγνωμονούν.

 

Πρακτικά δώρα που χρειάζονται σε κάθε σπίτι

Όταν μπαίνεις σε ένα νέο σπίτι υπάρχουν κάποια πολύ χρήσιμα εργαλεία που όμως δεν τα σκεπτόμαστε όλοι αμέσως. Εδώ λοιπόν έρχεστε εσείς να καλύψετε αυτή την ανάγκη.

Ένα πολύ ωραίο δώρο που θα τους λύσει στην κυριολεξία τα χέρια είναι μια σκούπα ρομπότ. Ένα πολύ χρηστικό αντικείμενο που μπορείς απλά να τοποθετήσεις σε ένα βολικό σημείο του σπιτιού και να το βάζεις σε λειτουργία κάθε βραδύ και το πρωί ξυπνάς και έχεις ένα πεντακάθαρο σπίτι.

Ένας αφυγραντήρας είναι ακόμα ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που δεν πρέπει να λείπει από τα περισσότερα σπίτια. Ιδιαίτερα στη χώρα μας που έχουμε υγρασία τους περισσότερους μήνες τους έτους ένας αφυγραντήρας είναι μια πολύ καλή ιδέα γιατί μπορεί επίσης να βοηθήσει στο στέγνωμα των ρούχων.

Μια πρωτότυπη ιδέα είναι μια συσκευή ασφαλείας για το σπίτι. Ένα σύστημα συναγερμού μπορεί να είναι ένα ακριβό δώρο αλλά σίγουρα πολύ χρήσιμο για τους ιδιοκτήτες του νέου σπιτιού. Αν θέλετε κάτι πιο οικονομικό μπορείτε να αγοράσετε μια κάμερα που ανιχνεύει την κίνηση και στέλνει σήμα στο κινητό τηλέφωνο.

Τέλος, ωραίο δώρο είναι και ένα φορητό ηχείο που θα συνοδεύει κάθε πάρτι και γιορτή στο νέο σπίτι των αγαπημένων σας.

Ελπίζουμε να πήρατε πολλές ιδέες και να σας δώσαμε έμπνευση να επιλέξετε ένα δώρο που θα κάνει τη διαφορά ή θα είναι μια ευχάριστη προσθήκη στο σπίτι των φίλων σας.

Το να δώσετε ένα δώρο για ένα καινούργιο σπίτι είναι κάτι παραπάνω από μα ένδειξη γενναιοδωρίας. Είναι ένας τρόπος να εκφράσετε και εσείς τη χαρά σας, την υποστήριξη σας και να τους δώσετε τις καλύτερες ευχές σας για το μέλλον και το νέο ξεκίνημα τους.

Ότι δώρο και αν επιλέξετε να τους χαρίσετε θα αποτελεί ένα κομμάτι της ιστορίας του σπιτιού και μια γλυκιά ανάμνηση από εσάς.

 

Διαβάστε επίσης: -> Δώρο για καινούργιο αυτοκίνητο – Ιδέες για να πρωτοτυπήσετε!