δωρο για καινουργιο αυτοκινητο
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Δώρο για καινούργιο αυτοκίνητο: 9+1 έξυπνα δώρα για αυτοκίνητο που θα εντυπωσιάσουν!

Έχει αγοράσει ο καλύτερός σας φίλος/φίλη ένα καινούργιο αυτοκίνητο και θέλετε να του κάνετε ένα δώρο; Τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς!

Εδώ σας έχουμε 9+1 εντυπωσιακά και έξυπνα δώρα (όχι, όχι δεν υπάρχουν μόνο τα γούρια για καινούργιο αυτοκίνητο ως δώρο!) που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα!

Πάμε να τα δούμε μαζί!

Ήξερες ότι στο asfaleies24 μπορείς να αγοράσεις ασφάλεια αυτοκινήτου σε 1 λεπτό online, χωρίς δικαιολογητικά από 6,20€/μήνα; Δες τις καταπληκτικές τιμές μας ΕΔΩ!

# Κουπόνι 10 πλυσιμάτων

Όλοι οι ιδιοκτήτες καινούργιων αυτοκινήτων, στην αρχή πλένουν μανιωδώς το καινούργιο απόκτημα! Βέβαια όταν περάσει ο καιρός και μας φύγει η αρχική χαρά, μπορεί να κάνουμε ακόμα και μήνες να το πλύνουμε!

Όμως, στην αρχή είναι ιδιαίτερα χρήσιμο ένα δώρο στο κοντινότερο πλυντήριο αυτοκινήτων και είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι καινούργιου ιδιοκτήτες θα το εκτιμήσουν δεόντως!

Οπότε ένα κουπόνι για 5 ή 10 πλυσίματα μέσα έξω στο πλυντήριο της γειτονιάς, είναι σίγουρα το καλύτερο δώρο σε κάποιον που απόκτησε μόλις το καινούργιο του αυτοκίνητο!

 

# Φορτιστής αυτοκινήτου

Τα περισσότερα καινούργια αυτοκίνητα έχουν πλέον ειδικές θύρες USB A ή USB C για φόρτιση του κινητού τηλεφώνου. Μια πολύ καλή και σχετικά οικονομική λύση, είναι να αγοράσετε ένα αυθεντικό καλώδιο φόρτισης για το κινητό του ιδιοκτήτη!

Έτσι θα φορτίζει γρήγορα και με ασφάλεια το κινητό του τηλέφωνο στο καινούργιο αυτοκίνητο!

 

# Σκουπάκι αυτοκινήτου

Ένα σκουπάκι αυτοκινήτου είναι πάντα ευπρόσδεκτο να βρίσκεται μέσα στο όχημα! Συνήθως δουλεύει είτε με μπαταρίες είτε με τον αναπτήρα του οχήματος και είναι αρκετά ικανό – και ιδανικό – για όλες τις μικρές καθημερινές βρωμιές όπως χώμα, ψίχουλα και λάσπη.

Τι καλύτερο για να διατηρείται ένα όχημα καθαρό;

 

# Δωροεπιταγή καυσίμου

Αν και τα καύσιμα έχουν αυξηθεί αρκετά, εν τούτοις θα μπορούσατε να πάρετε μια δωροεπιταγή από έναν σταθμό καυσίμων και να «κεράσετε» το πρώτο γέμισμα του αυτοκινήτου. Μια συμβολική και όχι μόνο κίνηση που σίγουρα θα τη θυμάται ο ιδιοκτήτης!

 

# Θερμός καφέ

Κάτι μικρό αλλά πολύ εύχρηστο! Αν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι λάτρης του καφέ, τότε ένα θερμό για τους ζεστούς καφέδες του χειμώνα θα είχε ιδιαίτερη θέση στις προτιμήσεις του!

Προτίμησε έναν που να ταιριάζει με το εσωτερικό χρώμα του αυτοκινήτου!

 

# Καλώδια μπαταρίας

Τα καλώδια μπαταρίας (ή αλλιώς κροκοδειλάκια) χρησιμεύουν στο να δίνουν άμεσα ρεύμα στη μπαταρία του αυτοκινήτου αν αυτή είναι νεκρή, από ένα άλλο όχημα.

Σίγουρα μια φορά στη ζωή μας όλοι θα τα χρειαστούμε καθώς οι μπαταρίες έχουν συγκεκριμένη διάρκεια ζωής ή θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε ένα άλλο αυτοκίνητο που έχει μείνει!

Είναι ένα δώρο εύχρηστο που σίγουρα θα χρησιμεύσει!

 

# Σετ Πυροσβεστήρα – Φαρμακείο

Αν και συνήθως τα παρέχουν οι αντιπροσωπείες, μερικές φορές ενδέχεται να μην έχει το αυτοκίνητο το απαραίτητο από το νόμο σετ πυροσβεστήρα και φαρμακείου.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από ένα κατάστημα με είδη αυτοκινήτου και να ευχηθείτε να είναι αχρείαστο!

 

# Αλυσίδες χιονιού

Οι αλυσίδες είναι πλέον απαραίτητες να βρίσκονται σε κάθε όχημα κατά τη χειμερινή περίοδο, ειδικά όταν κυκλοφορεί σε περιοχές που υπάρχει πιθανότητα χιονιού ή πάγου.

Ένα σετ αλυσίδες είναι σχετικά οικονομικό ενώ σίγουρα θα βρει χρησιμότητα σε κάθε αυτοκίνητο! Θα πρέπει να γνωρίζετε μόνο τη διάσταση της ζάντας για να αγοράσετε τις κατάλληλες αλυσίδες!

 

# Γούρι

Το κλασσικό δώρο για ένα καινούργιο αυτοκίνητο! Τα γούρια είναι τα πιο συνηθισμένα δώρα – δεν παύουν όμως να εντυπωσιάζουν και να έχουν μια ιδιαίτερη θέση είτε στο λεβιέ ταχυτήτων είτε κάτω από τον κεντρικό εσωτερικό καθρέπτη!

Μπορείτε να προτιμήσετε μια εικονίτσα με αλυσίδα είτε ένα γούρι-αυτοκίνητο.

 

# Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Μπορεί να είναι το πιο περίεργο δώρο, όμως σίγουρα θα εκτιμηθεί δεόντως από έναν καινούργιο ιδιοκτήτη οχήματος!

Μπορείτε να του αγοράσετε την πρώτη ασφάλεια του αυτοκινήτου του κι έτσι να του προσφέρετε ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο και επιπλέον να τον γλιτώσετε από κάποια αρχικά έξοδα που θα έπρεπε να κάνει!

Στο asfaleies24.gr μπορείτε να βρείτε ασφάλειες αυτοκινήτου από μόλις 41€ / εξάμηνο – ανάλογα το αυτοκίνητο και τα χαρακτηριστικά του οδηγού.

Για να αγοράσετε μια ασφάλεια για τον ιδιοκτήτη του οχήματος, θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας το δίπλωμα του και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.

Με αυτά τα 2 έγγραφα μπορείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας να του αγοράσετε την ασφάλεια αυτοκινήτου που επιθυμείτε – από μια απλή βασική ασφάλεια μέχρι μια ολοκληρωμένη μικτή κάλυψη (που σίγουρα αυτή θα κοστίσει…λίγο παραπάνω!)

Εσύ ποιο δώρο θα προτιμούσες να σου κάνουν σε ένα καινούργιο αυτοκίνητο και τι θα επέλεγες για τον καλύτερό σου φίλο;

 


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373