Μινέττα Ασφαλιστική

μινεττα ασφαλιστικη

Μινέττα Ασφαλιστική: Ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής

Η Μινέττα είναι από τις πιο παλιές Ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες και δραστηριοποιείται περισσότερα από 50 χρόνια με απόλυτα επιτυχία!

Προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ασφαλιστικών υπηρεσιών όπως ασφάλεια αυτοκινήτων και ασφάλειες μηχανής για ιδιώτες καθώς επίσης και ασφάλιση φορτηγών, ταξί, κ.α.

Επιπλέον, η Μινέττα προσφέρει ασφάλεια σπιτιού σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές ενώ τα προγράμματα υγείας και ζωής έχουν ένα πολύ σημαντικό μερίδιο αγοράς.

Από την ίδρυσή της μέχρι τώρα, η εταιρεία στηρίζει την επιτυχία σας στο τρίπτυχο:

  • Σαφήνεια και ξεκάθαροι όροι του εκάστοτε ασφαλιστικού προγράμματος
  • Προσωπικές σχέσεις
  • Ταχύτητα στην διεκπεραίωση της ζημιάς και στην αποζημίωση του πελάτη

Οι πρωτοποριακές καλύψεις της εταιρείας καλύπτουν κάθε ανάγκη του καταναλωτή και τα πακέτα που προσφέρει είναι ιδιαίτερα καινοτόμα και ελκυστικά στο κόστος τους.

Η Μινέττα απασχολεί περισσότερους από 160 εργαζομένους στα 3 γραφεία της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.

Ασφάλεια αυτοκινήτου Μινέττα

Στην εταιρεία θα βρεις ασφάλεια αυτοκινήτου μέσω 3 διαφορετικών πακέτων καλύψεων. Πιο συγκεκριμένα, η Μινέττα προσφέρει το CarPack1, CarPack2, CarPack3 και το CarPack 6.

Κάθε πακέτο προσφέρει διαφορετικές καλύψεις ενώ όλα μπορούν να συμπληρωθούν από τις προαιρετικές καλύψεις που είναι η οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων , νομική και προσωπικό ατύχημα.

CarPack1

Το πρώτο πακέτο καλύπτει αποκλειστικά και μόνο τις βασικές καλύψεις. Είναι η αρχική ασφάλεια για κάποιον που θέλει μόνο τα βασικά για το αυτοκίνητό του.

Η βασική ασφαλιστική κάλυψη καλύπτει την αστική ευθύνη έναντι τρίτων – δηλαδή αν χτυπήσεις κάποιον με δική σου υπαιτιότητα, να μπορεί να αποζημιωθεί από την ασφαλιστική σου.

CarPack2

Στο δεύτερο πακέτο, πέρα από τις βασικές καλύψεις υπάρχει και η κάλυψη για πυρκαγιά αλλά και φυσικά φαινόμενα όπως θεομηνίες ή χαλάζι.

CarPack3

Το 3ο πακέτο καλύπτει επιπλέον του CarPack2 και την κλοπή. Πρόκειται δηλαδή για ένα ολοκληρωμένο πακέτο πυρός-κλοπής που στόχο έχει την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προστασία του αυτοκινήτου σου!

CarPack6

Το τελευταίο πακέτο της Μινέττα στην ασφάλεια αυτοκινήτου περιλαμβάνει τις καλύψεις ιδίων ζημιών – δηλαδή τη μικτή ασφαλιστική κάλυψη που καλύπτει και ζημιές που έγιναν με δική σας υπαιτιότητα!

Αυτά τα 4 πακέτα της εταιρείας όπου πάνω εδώ μπορείς να προσθέσεις εξτρά προαιρετικές καλύψεις όπως θραύση κρυστάλλων, νομική βοήθεια, κάλυψη οδικής προστασίας καθώς και την κάλυψη προσωπικού ατυχήματος.

Μινέττα ασφάλεια μηχανής

Στις ασφάλειες μότο, η Μινέττα προσφέρει 2 συγκεκριμένα πακέτα. Το MotoPack1 είναι το απολύτως βασικό πακέτο ασφάλισης που καλύπτει την υποχρεωτική αστική ευθύνη.

Το MotoPack2 είναι ένα εξελιγμένο ασφαλιστικό πακέτο που προσφέρει επιπλέον καλύψεις για το δίκυκλό σας.

Πέρα από τη βασική κάλυψη το MotoPack2 προσφέρει κάλυψη πυρός καθώς και προστασία από φυσικά φαινόμενα!

Μια εξελιγμένη ασφαλιστική κάλυψη για να προστατεύσεις όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά τη μηχανή σου!

Μινέττα οδική βοήθεια

Η οδική βοήθεια της Μινέττα παρέχεται από την Ιντεραμέρικαν, σε όλες τις ασφαλίσεις που κάνεις απευθείας με την εταιρεία!

Είναι η Μινέττα στο φιλικό διακανονισμό;

Ναι! Η Μινέττα Ασφαλιστική συμμετέχει στο φιλικό διακανονισμό, κάτι που σημαίνει ότι σε ένα ατύχημα έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες (αν συμμετέχει και η ασφαλιστική του άλλου οχήματος) να αποζημιωθείς ταχύτατα από τη δική σου ασφαλιστική!

Πως ασφαλίζεσαι στη Μινέττα από το asfaleies24.gr

Ο τρόπος ασφάλισης αυτοκινήτου στο asfaleies24 είναι πολύ εύκολος! Αρχικά, επισκέπτεσαι την ειδική σελίδα ασφάλισης και εισάγεις όλα τα απαραίτητα στοιχεία που σου ζητάμε, όπως την ηλικία σου, τα έτη διπλώματος, το μοντέλο του αυτοκινήτου και την πινακίδα σου!

Με αυτά τα στοιχεία μπορούμε να συνδεθούμε με 29 ασφαλιστικές εταιρείες και να σου δώσουμε τις καλύτερες προσφορές της αγοράς!

Μόλις συμπληρώσεις τα στοιχεία, θα δεις τιμές και καλύψεις από τις εταιρείες – μεταξύ αυτών και η Μινέττα.

Μπορείς να συγκρίνεις τα προγράμματα της Μινέττα με τις άλλες εταιρείες και να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει!

Αφού επιλέξεις το ιδανικό για εσένα ασφαλιστικό πρόγραμμα, μπορείς να ασφαλιστείς online σε 1 μόνο λεπτό και να παραλάβεις το συμβόλαιο στο e-mail σου!