ασφαλεια μηχανης με οδικη βοηθεια
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ασφάλεια μηχανής με οδική βοήθεια

Η βασική ασφάλεια μηχανής καλύπτει τα απολύτως απαραίτητα, έτσι ώστε να κυκλοφορείτε νόμιμα το μηχανάκι σας στους δρόμους – δηλαδή την αστική ευθύνη έναντι τρίτων καθώς και τις υλικές ζημιές.

Η οδική βοήθεια όμως είναι μια πολύ σημαντική προαιρετική κάλυψη, που προτείνουμε σε όλους τους ιδιοκτήτες μηχανών να προσθέσουν στο συμβόλαιό τους, έτσι ώστε να είναι καλυμμένοι για κάθε βλάβη ή τεχνικό πρόβλημα που μπορεί να τους παρουσιαστεί.

Τι καλύπτει όμως μια ασφάλεια μηχανής και τι παραπάνω προσφέρει η οδική βοήθεια;

προσφορα για ασφαλεια μηχανης

Τι καλύπτει μια βασική ασφάλεια μηχανής

Η βασική ασφάλιση μηχανής καλύπτει τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή:

  • Αστική ευθύνη έναντι τρίτων για σωματικές βλάβες ή θάνατο
  • Αστική ευθύνη για ζημίες

Αυτά σε περίπτωση που εμπλακείτε σε ατύχημα και η ευθύνη είναι δική σας!

Με την κάλυψη της αστικής ευθύνης η ασφαλιστική εταιρεία θα αποζημιώσει όλα τα τρίτα μέρη με τα αντίστοιχα χρηματικά ποσά, εφόσον η υπαιτιότητα είναι του οχήματός σας.

Στα περισσότερα ασφαλιστήρια περιέχεται δωρεάν η φροντίδα ατυχήματος – αυτή η κάλυψη δεν πρέπει να μπερδεύεται με την οδική βοήθεια καθώς η φροντίδα ατυχήματος(και η αντίστοιχη παροχή «ρυμούλκηση κατά το ατύχημα») ενεργοποιούνται μόνο σε περίπτωση ατυχήματος και όχι αν πάθετε κάποια βλάβη με τη μηχανή σας! Στην ουσία η φροντίδα ατυχήματος θα έρθει στον τόπο του ατυχήματος, θα σας βοηθήσει με την καταγραφή της ζημιάς και επίσης θα ρυμουλκήσει τη μηχανή σας μέχρι το πλησιέστερο συνεργείο.

Αν χρειαστείτε βοήθεια σε περίπτωση βλάβης, όπως για παράδειγμα αν “μείνετε” από μπαταρία, τότε θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την κάλυψη οδικής βοήθειας!

Ήξερες ότι στο asfaleies24 μπορείς να αγοράσεις ασφάλεια μηχανής σε 1 λεπτό online, χωρίς δικαιολογητικά; Δες τις καταπληκτικές τιμές μας από 3,50€/μήνα ΕΔΩ!

Οδική βοήθεια στην ασφάλεια μηχανής

Η οδική βοήθεια είναι ιδιαίτερα σημαντική και σχεδόν απαραίτητη, ειδικά στις μηχανές.

Προσφέρει βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, οπουδήποτε κι αν τη χρειαστείτε!

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την EUROP ASSISTANCE για παροχή οδικής βοήθειας σε όλα τα ασφαλιστήρια (εκτός κι αν προσφέρεται απευθείας από την ασφαλιστική η κάλυψη).

  • Τι καλύπτει η οδική βοήθεια

Η οδική βοήθεια καλύπτει οποιοδήποτε μηχανικό ή ηλεκτρολογικό πρόβλημα προκύψει στο μηχανάκι σας. Αν για παράδειγμα πάθετε λάστιχο, θα σας μεταφέρει στο πλησιέστερο βουλκανιζατέρ. Αν μείνετε από μπαταρία, είτε θα σας δώσει ρεύμα για να πάρει το μηχανάκι μπρος είτε θα σας ρυμουλκήσει στο κοντινότερο συνεργείο για αλλαγή της μπαταρίας.

Η κάλυψη της οδικής είναι για όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό(Ευρωπαϊκή Ένωση).

  • Που θα σας βοηθήσει

Η οδική βοήθεια στη μηχανή θα σας βοηθήσει να επιλύσετε αναπάντεχες βλάβες και καταστάσεις και να βγείτε γρήγορα από το αδιέξοδο! Φανταστείτε να μην έχετε οδική κάλυψη και να μείνετε από μπαταρία με ένα μηχανάκι που δεν έχει μανιβέλα ή/και ταχύτητες! Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να το βάλετε μπρος παρά μόνο από μια εξωτερική πηγή ενέργειας.

  • Πόσο χρόνο κάνει για να έρθει

Σύμφωνα με το νόμο, η οδική βοήθεια πρέπει να φτάσει εντός 1 ώρας το πολύ από την ώρα της κλήσης του πελάτη, στον τόπο που βρίσκεται το όχημα.

  • Πόσο κοστίζει η οδική βοήθεια στις μηχανές

Η κάλυψη της οδικής βοήθειας μέσα από το asfaleies24.gr κοστίζει μόλις 20€ / χρόνο ή 10€ / εξάμηνο όταν συνδυάζεται με την αγορά ασφαλιστηρίου – Αν αγοράζετε δηλαδή τόσο ταυτόχρονα τόσο την ασφάλεια της μηχανής σας όσο και την εξτρά οδική βοήθεια.

Βρείτε online ασφάλεια μηχανής με οδική βοήθεια!

Στο asfaleies24 μπορείτε να βρείτε ασφάλεια μηχανής από 19€ το εξάμηνο και να προσθέσετε την οδική βοήθεια με μόλις 10€ επιπλέον. Η διαδικασία ασφάλισης είναι πολύ εύκολη και γρήγορη. Για αρχή, εισάγετε τα στοιχεία της μηχανής σας που πρόκειται να ασφαλιστεί και βλέπετε προσφορές από 29 ασφαλιστικές εταιρείες! Συγκρίνετε τα πακέτα μεταξύ τους και τι προσφέρει η κάθε εταιρεία, επιλέγετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και ασφαλίζεστε άμεσα online!

Μπορείτε να πληρώσετε με την κάρτα σας ή με κατάθεση σε λογαριασμό και το συμβόλαιο έρχεται αμέσως στο email σας – από ‘δω και πέρα είστε πλέον ασφαλισμένος, στην καλύτερη τιμή της αγοράς!


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373