Ασφάλεια μηχανής 700cc

asfaleia mixanis 700cc

Ασφάλεια μηχανής 700cc

Η ασφάλεια μηχανής 700 κυβικά συνήθως αναφέρεται σε μεγάλες και ακριβές μηχανές όπου σίγουρα θα πρέπει να κάνετε την πιο σωστή επιλογή για την ασφάλισή της.

Μέσα από το Asfaleies24.gr μπορείτε να βρείτε ασφάλεια μηχανής από μόλις 19€ το εξάμηνο, να συγκρίνετε τιμές και καλύψεις στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και να επιλέξετε το πακέτο αυτό που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας!

 

Ασφάλεια μηχανής 700 κυβικά

Συνήθως οι μηχανές που αποτελούν την κατηγορία των 700 κυβικών είναι μεγάλες street μηχανές ή ακόμα και scooters με μεγάλη ιπποδύναμη.

Για να οδηγήσετε μια μηχανή 700 κυβικών θα πρέπει να έχετε δίπλωμα κατηγορίας Α όπου σας επιτρέπει να οδηγείτε μηχανές απεριόριστων κυβικών, εφόσον όμως έχετε συμπληρώσει τα 24 έτη.

Σε διαφορετική περίπτωση είστε στην κατηγορία Α2 όπου μπορείτε να οδηγείτε μηχανή έως 400 κυβικά.

Η ασφάλεια μηχανής 700 κυβικών πρέπει να καλύπτει την απαραίτητη αστική ευθύνη που απαιτεί ο νόμος και από ‘κει και πέρα μπορείτε να προσθέσετε εξτρά καλύψεις και παροχές όπως οδική βοήθεια, νομική προστασία που μπορεί να χρειαστείτε για κάποιο ατύχημα, προσωπικό ατύχημα κ.α.

 

Ασφάλεια μηχανής με κλοπή 700cc

Αν ενδιαφέρεστε για ασφάλεια μηχανής με κλοπή, τότε μέσα από την ιστοσελίδα μας θα βρείτε 2-3 εταιρείες που προσφέρουν τέτοια ασφαλιστική κάλυψη.

Η ασφάλεια μηχανής με κλοπή δίνεται συνήθως σε μεγάλες μηχανές οι οποίες έχουν αυξημένη εμπορική αξία – σπάνια δηλαδή ένα «παπί» 1000€ μπορεί να ασφαλιστεί για κλοπή.

Στην πλατφόρμα μας θα βρείτε τα καλύτερα πακέτα για ασφάλιση της μηχανής σας με την κάλυψη της ολικής κλοπής από την Apeiron, Yellow Project καθώς και την Interamerican.

Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα το μοντέλο της μηχανής σας καθώς και την εμπορική της αξία.

Ο προασφαλιστικός έλεγχος για να διαπιστωθεί η καλή κατάσταση της μηχανής πραγματοποιείται μέσα από βιντεοκλήση με την εταιρεία – έτσι η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται πολύ εύκολα και γρήγορα!

Ενδεικτικά μοντέλα μηχανών 700 κυβικών

Σε αυτήν την κατηγορία υπάρχουν αρκετά μοντέλα διαθέσιμα προς αγορά – τόσο ως καινούργια όσο και μεταχειρισμένα.

Σε street μηχανές, τα πιο δημοφιλή μοντέλα είναι:

  • Yamaha MT-07
  • Kawasaki Z650
  • Suzuki SV650
  • Honda CB650
  • Aprilia Tuono 660

Σε scooter, στην μεσαία κατηγορία μηχανών των 700 κυβικών θα βρούμε τα :

  • Honda Integra 700cc
  • Honda Forza 750cc
  • Honda Maxi 700cc
  • Kymco My Road 700cc

Γενικά είναι μια κατηγορία τα 700 κυβικά που θα βρείτε περισσότερες street & naked μηχανές παρά scooter.

 

Συχνές ερωτήσεις

# Να προσθέσω την οδική βοήθεια στο συμβόλαιό μου;

Η οδική βοήθεια είναι μια από τις πιο απαραίτητες καλύψεις, ειδικά στην ασφάλεια μηχανής. Το κόστος είναι πολύ μικρό ενώ τα οφέλη που έχετε είναι πολλαπλάσια. Η οδική βοήθεια είναι η μόνη σας βοήθεια για κάθε μηχανικό ή ηλεκτρολογικό πρόβλημα μπορεί να προκύψει στη μηχανή σας ενώ είστε στο δρόμο!

 

# Συμφέρει η ασφάλεια με κάλυψη κλοπής;

Αυτό μπορείτε να το απαντήσετε μόνο εσείς! Σίγουρα τα πακέτα για ασφάλεια μηχανής με κάλυψη κλοπής συμφέρουν ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν αυξημένη αξία κι έτσι διακινδυνεύουν αυξημένο κεφάλαιο σε περίπτωση κλοπής.

Το κόστος ασφάλισης με κλοπή είναι σίγουρα αυξημένο σε σχέση με την απλή βασική ασφάλεια, όμως σε ενδεχόμενο απώλειας της μηχανής σας, η αποζημίωση θα σας προστατεύσει οικονομικά έναντι της απώλειας του κεφαλαίου σας!

 

# Χρειάζονται δικαιολογητικά για την έκδοση της ασφάλειας;

Αν θέλετε μια απλή βασική ασφάλεια μηχανής, τότε αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες την εκδίδουν άμεσα χωρίς δικαιολογητικά. Όμως, μπορεί να τα ζητήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή οπότε θα πρέπει να τα έχετε διαθέσιμα. Σε καμία περίπτωση μην ασφαλιστείτε και μην οδηγείτε μια μηχανή, αν για παράδειγμα δεν έχετε την κατάλληλη άδεια οδήγησης.

Για την ασφάλεια με κάλυψη κλοπής, θα χρειαστεί να γίνει βιντεοκλήση με την εταιρεία ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση του οχήματος και θα σας ζητηθεί η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος καθώς και το δίπλωμά σας!

Ασφαλιστείτε online!

Μέσα από το asfaleies24.gr έχετε τη δυνατότητα να ασφαλιστείτε online μέσα σε μόλις 2 λεπτά για τη μηχανή σας! Συγκρίνετε τιμές σε περισσότερες από 29 ασφαλιστικές εταιρείες, επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει στις ανάγκες σας, πληρώστε online με κάρτα ή κατάθεση και πάρτε το συμβόλαιο άμεσα στο e-mail σας!

Η διαδικασία ολοκληρώνεται εξ’ολοκλήρου online, από την άνεση του σπιτιού σας μέσα από το κινητό ή τον υπολογιστή σας!