ασφαλεια για μηχανακι 50cc
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ασφάλεια για μηχανάκι 50cc

Η ασφάλεια για μηχανάκι 50cc είναι μια σχετικά οικονομική ασφάλιση που προσφέρεται από σχεδόν όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Περιέχει τα απολύτως βασικά και απαραίτητα από το νόμο, όπως ασφάλεια αστικής ευθύνης έναντι τρίτων και υλικές ζημιές.

Φυσικά σας προτείνουμε να βάλετε και κάποιες εξτρά καλύψεις όπως οδική βοήθεια, η οποία ειδικά στα μηχανάκια είναι πολύτιμη καθώς αν μείνετε με κάποια μηχανική βλάβη, τότε σίγουρα θα χρειαστείτε την υποστήριξη της οδικής.

Ποιες είναι όμως οι τιμές για ασφάλεια μηχανής 50cc; Τι εταιρείες μπορείτε να επιλέξετε;

Ψάχνεις ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ για 50αράκι; Στο Asfaleies24 ασφαλίζεσαι Online σε 1 λεπτό, χωρίς δικαιολογητικά! Δες τιμές για τη δική σου μηχανή από 3,80€/μήνα ΕΔΩ!

Ασφάλεια μοτοποδηλάτου 50cc τιμές

Οι τιμές για ασφάλεια μοτοποδηλάτου και μηχανής 50 κυβικών, ξεκινάνε από μόλις 19€ / εξάμηνο στην επαρχία και φτάνουν έως περίπου τα 35€ στην Αττική.

Τα αυξημένα ασφάλιστρα στις μεγάλες πόλεις δικαιολογούνται από τα συχνά ατυχήματα που συμβαίνουν στις μεγαλούπολεις σε αντίθεση με την επαρχία και τις μικρότερες πόλεις ή χωριά.

Αντίστοιχα, η ετήσια ασφάλεια κοστίζει από 35€ στην επαρχία έως περίπου 50€ στην Αττική.

Μπορείτε online μέσα από το asfaleies24.gr να βρείτε τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς για ασφάλεια μοτοποδηλάτου 50cc και να κυκλοφορείτε νόμιμα και με όλες τις απαραίτητες καλύψεις στους Ελληνικούς δρόμους!

Τι δικαιολογητικά χρειάζονται για την έκδοση της ασφάλειας

Για να βγάλετε την ασφάλεια για μηχανάκι 50cc, θα χρειαστεί να προσκομίσετε την άδεια από το μηχανάκι καθώς επίσης και το δίπλωμα του οδηγού που θα εκδοθεί η ασφάλεια.

Σε αρκετές περιπτώσεις οι ασφαλιστικές εταιρείες μπορεί να μη σας ζητήσουν καθόλου δικαιολογητικά – σε αυτήν την περίπτωση η αίτηση ασφάλισης προχωράει αυτόματα και άμεσα λαμβάνετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mail σας, αμέσως μετά τη εξόφλησή του.

Όμως, ανά πάσα ώρα και στιγμή η ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να σας ζητήσει τα παραπάνω απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να ελέγξει προς την ορθότητά τους.

Μην ξεχνάτε πως η ασφάλεια μηχανής χωρίς δίπλωμα δεν είναι εφικτή σε καμία περίπτωση και επιπλέον η οδήγηση χωρίς δίπλωμα επισύρει τεράστιες ποινές.

Τέλος, αν έχετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις μπορείτε να οδηγήσετε μηχανή με δίπλωμα αυτοκινήτου – σε αυτήν την περίπτωση αν ζητηθεί από την εταιρεία θα προσκομίσετε το δίπλωμα οδήγησης που ήδη έχετε.

προσφορα για ασφαλεια μηχανης

# Τι περιλαμβάνει η ασφάλεια μηχανής 50cc

Η ασφάλεια για μηχανάκι 50 κυβικών περιλαμβάνει τις παρακάτω καλύψεις:

  • Αστική ευθύνη έναντι τρίτων
  • Υλικές ζημιές
  • Φροντίδα ατυχήματος (μην την μπερδεύετε με την οδική βοήθεια!)

Ανάλογα την ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να υπάρχουν και εξτρά παροχές όπως νομικές υπηρεσίες, κάλυψη ζημιών από ανασφάλιστο όχημα, προστασία bonus malus, κ.α.

Πέρα από αυτές τις καλύψεις, μπορείτε να προσθέσετε τις προαιρετικές καλύψεις των συνεργατών μας που είναι η οδική βοήθεια με 20€ / χρόνο καθώς και η νομική προστασία με 5€ / χρόνο.

 

Ενδεικτικά μοντέλων μηχανών 50cc και οι τιμές ασφάλισής τους

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα μηχανών 50 κυβικών καθώς και το κόστος για την ασφάλειά τους. Η τιμή έχει υπολογιστεί για οδηγό 40 ετών, με 22 έτη διπλώματος στον ΤΚ 84100 και σε ετήσια ασφάλεια μηχανής.

  • Keeway x50
  • Kymco Agility 50 – 35,86€ στην εταιρεία APEIRON
  • Piaggio Liberty 50 – 35,86€ στην APEIRON και επόμενη προσφορά στα 37,44€ από την ΕΛΠΑ ασφαλιστική
  • Piaggio Zip 50- 35,86€ στην APEIRON και 40,76€ στην Intersalonica!
  • Sym Symphony 50
  • Sym Fiddle 50

Όπως παρατηρούμε, το κόστος ασφάλισης είναι πάνω κάτω ίδιο ανεξαρτήτως μοντέλου ή μάρκας. Για την επαρχία, το κόστος ασφάλισης διαμορφώνεται γύρω στα 36€ το χρόνο ενώ το εξάμηνο στα 19,68€. Αντίστοιχα μια τρίμηνη ασφάλεια μηχανής θα σας κοστίσει μόλις 11€ στην ERGO ασφαλιστική ή 15,02€ στην APEIRON.

Ποια είναι η καλύτερη ασφάλεια μηχανής;

Δεν υπάρχει καλύτερη και χειρότερη ασφάλεια μηχανής αλλά αυτή που ταιριάζει καλύτερη και περισσότερο στις δικές σας ανάγκες ασφάλισης. Μέσα από το asfaleies24.gr σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να συγκρίνετε εντελώς δωρεάν τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας και να δείτε αναλυτικά τα πακέτα που προσφέρει η κάθε εταιρεία.

Επιλέξτε τη δική σας ασφάλεια μηχανής και ασφαλιστείτε online μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την άνεση του σπιτιού σας και στις περισσότερες περιπτώσεις χωρίς δικαιολογητικά!

Ανακαλύψτε στο asfaleies24.gr τις καλύτερες τιμές ασφάλισης και τις χαμηλότερες τιμές στις προαιρετικές καλύψεις !

 


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373