ασφαλεια για μηχανακι 50cc

Ασφάλεια για μηχανάκι 50cc

Η ασφάλεια για μηχανάκι 50cc είναι μια σχετικά οικονομική ασφάλιση που προσφέρεται από σχεδόν όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Περιέχει τα απολύτως βασικά και απαραίτητα από το νόμο, όπως ασφάλεια αστικής ευθύνης έναντι τρίτων.

Φυσικά σας προτείνουμε να βάλετε και κάποιες εξτρά καλύψεις όπως οδική βοήθεια, η οποία ειδικά στα μηχανάκια είναι πολύτιμη καθώς αν μείνετε με κάποια μηχανική βλάβη, τότε σίγουρα θα χρειαστείτε την υποστήριξη της οδικής βοήθειας.

Ποιες είναι όμως οι τιμές για ασφάλεια μηχανής 50cc; Τι εταιρείες μπορείτε να επιλέξετε;

ασφαλεια μηχανης 125cc

Ασφάλεια μοτοποδηλάτου 50cc τιμές

Οι τιμές για ασφάλιση μοτοποδηλάτου και μηχανής 50 κυβικών, ξεκινάνε από μόλις 19€ / εξάμηνο στην επαρχία και φτάνουν έως περίπου τα 35€ στην Αττική.

Τα αυξημένα ασφάλιστρα στις μεγάλες πόλεις δικαιολογούνται από τα συχνά ατυχήματα που συμβαίνουν στις μεγαλούπολεις σε αντίθεση με την επαρχία και τις μικρότερες πόλεις ή χωριά.

Μπορείτε online να βρείτε τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς για ασφάλεια μοτοποδηλάτου 50cc και να κυκλοφορείτε νόμιμα και με όλες τις απαραίτητες καλύψεις στους Ελληνικούς δρόμους!

 

Τι δικαιολογητικά χρειάζονται για την έκδοση της ασφάλειας

Για να βγάλετε την ασφάλεια για μηχανάκι 50cc, θα χρειαστεί να προσκομίσετε την άδεια από το μηχανάκι καθώς επίσης και το δίπλωμα του οδηγού που θα εκδοθεί η ασφάλεια.

Αυτά τα 2 έγγραφα τα στέλνετε online στην εταιρεία που θα ασφαλιστείτε και εντός μερικών ωρών η ασφάλισή σας είναι ενεργή!

Όπως γράψαμε και στην αρχή, μη ξεχάσετε να προσθέσετε την οδική βοήθεια ως έξτρα κάλυψη καθώς σίγουρα θα τη χρειαστείτε κάποια στιγμή, ενώ σημαντική είναι και η νομική κάλυψη η οποία θα σας παρέχει δωρεάν νομικές υπηρεσίες σε περίπτωση εμπλοκής σε ατύχημα.