ασφαλεια μηχανης 300cc

Ασφάλεια μηχανής 300 cc – Τιμή και Online προσφορά!

Η κατηγορία μηχανών στα 300 κυβικά είναι μια από τις πλέον δημοφιλείς κατηγορίες, με πολλά διαφορετικά μοντέλα μηχανών να ανήκουν εδώ.

Η πλειοψηφία των μοντέλων ανήκει στα scooters καθώς τα 300 κυβικά θεωρούνται ως η χρυσή τομή για ένα μηχανάκι με χρήση τόσο εντός πόλης όσο και σε κοντινές αποστάσεις εκτός πόλης.

Η ασφάλεια μηχανής 300 κυβικών ξεκινάει από ιδιαίτερα χαμηλό κόστος τόσο για εξάμηνη όσο και ετήσια ασφάλιση.

Τιμές για ασφάλεια μηχανής 300cc

Για να δείτε ακριβώς τιμές για το δικό σας μοντέλο, στα δικά σας στοιχεία, παρακαλούμε πάρτε μια προσφορά από εδώ:

παρε προσφορα για ασφαλεια μηχανης

Ενδεικτικά, εδώ σας αναφέρουμε μερικές τιμές για οδηγό 40 ετών, με δίπλωμα 22 έτη και τ.κ. 84100.

Τι περιλαμβάνει η ασφάλεια μηχανής 300cc;

Η ασφάλεια μηχανής έχει 2 πακέτα – τη βασική ασφάλεια που καλύπτει την αστική ευθύνη έναντι τρίτων και τις υλικές ζημιές και σε μερικά μοντέλα είναι διαθέσιμη και η ασφάλεια κλοπής.

Η ασφάλεια κλοπής μηχανής δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις μηχανές – εξαρτάται το μοντέλο της μηχανής και τα κυβικά. Υπάρχουν μόνο 2-3 ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν ασφάλεια μηχανής με κλοπή όπως η Yellow Project και η Apeiron Insurance.

 

Piaggio Beverly – Sym Citycom – Honda SH

Για το δημοφιλές scooter της Piaggio, στα 300 κυβικά και με 1η άδεια κυκλοφορίας το 2015, το κόστος για ασφάλεια μηχανής είναι μόλις 58,65€ το χρόνο.

Αν θέλετε να προσθέσετε οδική βοήθεια και νομική προστασία στην παραπάνω ασφάλιση, τότε το κόστος διαμορφώνεται στα 83,13€ για 12 μήνες!

Ένα πολύ χαμηλό κόστος, ειδικά για ασφάλεια μηχανής 300cc ενός από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της αγοράς!

Το ίδιο κόστος ασφάλισης ισχύει και για άλλα δημοφιλή μηχανάκια της κατηγορίας, όπως το SymCitycom 300i καθώς και το SH 300i της Honda!

Για πόσο διάστημα μπορώ να κάνω ασφάλεια μηχανής;

Μπορείτε να ασφαλίσετε το 300αρι scooter σας για 3,6 ή 12 μήνες. Στην αντίστοιχη φόρμα αναζήτησης μέσα από την ιστοσελίδα μας, επιλέγετε και την επιθυμητή διάρκεια ασφάλισης. Η ετήσια ασφάλεια μηχανής είναι η πιο συμφέρουσα – όπως και στην ασφάλεια αυτοκινήτου. Αντίστοιχα, η τρίμηνη ασφάλεια μηχανής θα σας κοστίσει τα περισσότερα χρήματα(αναλογικά) σε ένα έτος.

Εξτρά καλύψεις που μπορείτε να έχετε

Σε μια ασφάλεια μηχανής 300 κυβικών μπορείτε να προσθέσετε κάποιες εξτρά καλύψεις, όπως είναι η οδική βοήθεια, η νομική προστασία και το προσωπικό ατύχημα. Οι παραπάνω καλύψεις έρχονται με εξτρά κόστος ενώ προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία για εσάς. Επιπλέον, η οδική βοήθεια είναι χρήσιμη για οτιδήποτε σας συμβεί, καθώς μπορεί άμεσα να μεταφέρει τη μηχανή σας από το σημείο που έχει πρόβλημα προς το συνεργείο.

Ασφαλιστείτε online σε 1 λεπτό!

Μέσα από το Asfaleies24.gr μπορείτε να ασφαλιστείτε σε 1 λεπτό, είτε αναζητάτε ασφάλιση μηχανής είτε θέλετε να συγκρίνετε τιμές σε ασφάλειες αυτοκινήτου.

Απλά εισάγετε τα στοιχεία σας καθώς και τα στοιχεία του προς ασφάλιση οχήματος και η πλατφόρμα μας άμεσα, μέσα σε 1 λεπτό, σας επιστρέφει τις τιμές από περισσότερες από 25 ασφαλιστικές εταιρείες!

Πληρώνετε online και λαμβάνετε άμεσα στο e-mail σας το ασφαλιστήριο συμβόλαιο!

Τόσο απλά, τόσο εύκολα, μέσα από το Asfaleies24.gr!