ασφάλεια μηχανής
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ασφάλιση μηχανής 250cc – Οι καλύτερες προσφορές

Αν έχετε μια μηχανή 250cc ή άλλων κυβικών και αναζητάτε την καλύτερη τιμή για την ασφάλισή της, τότε είστε στο σωστό μέρος!

Στο Asfaleies24.gr θα σας δώσουμε τις κατάλληλες οδηγίες ώστε να βρείτε τη φθηνότερη τιμή για να ασφαλίσετε τη μηχανή σας!

Ψάχνεις ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ για 250 κυβικά; Στο Asfaleies24 ασφαλίζεσαι Online σε 1 λεπτό, χωρίς δικαιολογητικά! Δες τιμές για τη δική σου μηχανή από 3,80€/μήνα ΕΔΩ!

Οι μηχανές με 250cc είναι ίσως από τις πλέον δημοφιλείς στην Ελλάδα σε πωλήσεις και δημοτικότητα. Αυτό συμβαίνει καθώς τα 250cc δεν έχουν ιδιαίτερα έξοδα ενώ είναι μια κατηγορία κυβικών που συναντάται τόσο σε scooters όσο και σε μικρές μοτοσυκλέτες.

Γι’ αυτό το λόγο, οι ασφάλειες μηχανής 250cc είναι ιδιαίτερα οικονομικές και με ένα ετήσιο κόστος 150-200€ θα έχετε μια αξιόπιστη ασφάλιση μαζί με οδική βοήθεια που τη θεωρούμε απαραίτητη σε κάθε ασφαλιστήριο για μοτοσυκλέτα.

Αν έχετε μικρότερη μηχανή, μπορείτε να δείτε και την ασφάλεια για 125cc που υπάρχει αντίστοιχα στην ιστοσελίδα μας.

 

Τιμές για ασφάλισης μηχανής 250 κυβικών

Οι τιμές ξεκινάνε από περίπου 40-50€ / εξάμηνο και μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 80-90€. Αυτό συνεπάγεται ένα ετήσιο κόστος περίπου 150-200€ ενώ μέσα σε αυτήν την τιμή είναι και το κόστος της οδικής προστασίας – περίπου στα 20€.

Η οδική βοήθεια θα σας χρειαστεί σίγουρα 1 φορά στη ζωή σας, καθώς ειδικά με τα scooters υπάρχει η περίπτωση να μείνετε από μπαταρία και καθώς δε διαθέτουν μανιβέλα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πάρει μπρος πέρα από καλώδια.

Μια ασφάλεια για μηχανάκι εγκυμονεί μικρότερο κίνδυνο για την ασφαλιστική καθώς τα μηχανάκια εμπλέκονται όλο και λιγότερο σε ατυχήματα ενώ και οι αποζημιώσεις κυμαίνονται σε μικρότερα νούμερα.

Γι’αυτό το λόγο η ασφάλεια μηχανής είναι πάντα πιο φθηνή απ΄ότι μια αντίστοιχη αυτοκινήτου.

προσφορα για ασφαλεια μηχανης

Τι καλύψεις περιλαμβάνει μια ασφάλεια μηχανής για 250cc;

Σε μια ασφάλεια μηχανής για 250cc μηχανάκι, έχετε την επιλογή της βασικής ασφάλειας και σε μερικές περιπτώσεις ίσως την ασφάλεια μηχανής με κλοπή.

Η βασική ασφάλιση περιλαμβάνει όλες τις υποχρεωτικές εκ του νόμου καλύψεις – αυτές δηλαδή που πρέπει να έχετε για να κινείστε νόμιμα στους δρόμους. Οι καλύψεις αυτές είναι η αστική ευθύνη έναντι τρίτων για ζημιές και τραυματισμούς.

Συνήθως οι εταιρείες προσφέρουν και μερικές εξτρά καλύψεις όπως την φροντίδα ατυχήματος σε περίπτωση που εμπλακείτε σε ένα τροχαίο και ίσως την αποζημίωση από ανασφάλιστο (να σας αποζημιώσει δηλαδή η δική σας ασφαλιστική για ένα τροχαίο με ανασφάλιστο όχημα και έπειτα να διεκδικήσει εκείνη τα χρήματα).

Πέρα από τη βασική ασφάλιση σε κάποια μοντέλα – ιδιαίτερα τα πιο ακριβά – θα βρείτε και την ασφάλεια μηχανής με κλοπή. Η συγκεκριμένη ασφάλιση προσφέρει πλήρη κάλυψη σε περίπτωση ολικής κλοπής του οχήματός σας και σας αποζημιώνει αν δε βρεθεί εντός κάποιου χρονικού ορίου.

Ποια εταιρεία να επιλέξετε για ασφάλιση μηχανής

Ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξετε τη δική σας ασφάλεια μηχανής 250cc, είναι να κάνετε μια έρευνα αγοράς και να συγκρίνετε τιμές απ όλες τις εταιρείες.

Στο Asfaleies24 σας δίνουμε αυτή τη δυνατότητα καθώς άμεσα, με 1 κλικ, έχετε στον υπολογιστή ή το κινητό σας τις τιμές από δεκάδες ασφαλιστικές εταιρείες για να κάνετε εύκολα και γρήγορα σύγκριση τιμών και καλύψεων!

Επισκέπτεστε την ειδικά ιστοσελίδα ασφάλισης μηχανής και εισάγετε τα βασικά σας στοιχεία όπως πινακίδα, τόπος κίνησης του οχήματος, ηλικία οδηγού, κτλ.

Μόλις τα εισάγετε, η φόρμα αναζήτησης θα σας επιστρέψει άμεσα τα αποτελέσματα των ασφαλιστικών εταιρειών όπου θα αναγράφεται η προσφορά της κάθε ασφαλιστικής εταιρείας, τι καλύψεις έχει καθώς και την τελική τιμή του συμβολαίου.

Άμεσα μπορείτε να προβείτε στην ασφάλιση του οχήματός και να παραλάβετε το ασφαλιστήριο στο e-mail σας μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

 

Τι να προσέξετε στην ασφάλιση μηχανής

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα πράγματα που πρέπει να προσέξετε κατά τη διάρκεια της ασφάλισης της μηχανής σας. Επιλέξτε μια καλή και αξιόπιστη ασφαλιστική ώστε σε περίπτωση που συμβεί κάποιο συμβάν, να είναι δίπλα σας και να σας αποζημιώσει άμεσα.

Στο asfaleies24.gr έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε περισσότερες από 28 ασφαλιστικές εταιρείες, να δείτε τις τιμές και τις καλύψεις κάθε εταιρείας και να ασφαλιστείτε online από την άνεση του σπιτιού σας! Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορεί να μη χρειαστούν ούτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά (άδεια οδήγησης και άδεια κυκλοφορίας) από την ασφαλιστική εταιρεία – όμως, φυσικά πρέπει να τα έχετε αν σας ζητηθούν στο μέλλον!