ασφάλεια μηχανής

Ασφάλιση μηχανής 250cc – Οι καλύτερες προσφορές

Αν έχετε μια μηχανή 250cc ή άλλων κυβικών και αναζητάτε την καλύτερη τιμή για την ασφάλισή της, τότε είστε στο σωστό μέρος!

Στο Asfaleies24.gr θα σας δώσουμε τις κατάλληλες οδηγίες ώστε να βρείτε τη φθηνότερη τιμή για να ασφαλίσετε τη μηχανή σας!

ασφαλεια μηχανης 125cc

Οι μηχανές με 250cc είναι ίσως από τις πλέον δημοφιλείς στην Ελλάδα σε πωλήσεις και δημοτικότητα. Αυτό συμβαίνει καθώς τα 250cc δεν έχουν ιδιαίτερα έξοδα ενώ είναι μια κατηγορία κυβικών που συναντάται τόσο σε scooters όσο και σε μικρές μοτοσυκλέτες.

Γι’ αυτό το λόγο, οι ασφάλειες μηχανής 250cc είναι ιδιαίτερα οικονομικές και με ένα ετήσιο κόστος 150-200€ θα έχετε μια αξιόπιστη ασφάλιση μαζί με οδική βοήθεια που τη θεωρούμε απαραίτητη σε κάθε ασφαλιστήριο για μοτοσυκλέτα.

Αν έχετε μικρότερη μηχανή, μπορείτε να δείτε και την ασφάλεια για 125cc που υπάρχει αντίστοιχα στην ιστοσελίδα μας.

 

Τιμές για ασφάλισης μηχανής 250 κυβικών

Οι τιμές ξεκινάνε από περίπου 40-50€ / εξάμηνο και μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 80-90€. Αυτό συνεπάγεται ένα ετήσιο κόστος περίπου 150-200€ ενώ μέσα σε αυτήν την τιμή είναι και το κόστος της οδικής προστασίας – περίπου 15-20€.

Η οδική βοήθεια θα σας χρειαστεί σίγουρα 1 φορά καθώς ειδικά με τα scootersυπάρχει η περίπτωση να μείνετε από μπαταρία και καθώς δε διαθέτουν μανιβέλα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πάρει μπρος πέρα από καλώδια.

Γενικότερα οι τιμές ασφάλισης για μοτοσυκλέτες είναι αισθητά πιο φθηνές απ’ ότι οι αντίστοιχες ασφάλειες αυτοκινήτων.

Μια ασφάλεια για μηχανάκι εγκυμονεί μικρότερο κίνδυνο για την ασφαλιστική καθώς τα μηχανάκια εμπλέκονται όλο και λιγότερο σε ατυχήματα.

Γι’αυτό το λόγο η η ασφαλιστική κάλυψη για μηχανές είναι πάντα πιο φθηνή απ΄ότι μια αντίστοιχη αυτοκινήτου.

Ποια εταιρεία να επιλέξετε για ασφάλιση μηχανής

Ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξετε τη δική σας ασφάλεια μηχανής 250cc, είναι να κάνετε μια έρευνα αγοράς και να συγκρίνετε τιμές απ όλες τις εταιρείες.

Στο Asfaleies24 σας δίνουμε αυτή τη δυνατότητα καθώς άμεσα, με 1 κλικ, έχετε στον υπολογιστή ή το κινητό σας τις τιμές από δεκάδες ασφαλιστικές εταιρείες για να κάνετε εύκολα και γρήγορα σύγκριση τιμών και καλύψεων!

Επισκέπτεστε την ειδικά ιστοσελίδα ασφάλισης μηχανής και εισάγετε τα βασικά σας στοιχεία όπως πινακίδα, τόπος κίνησης του οχήματος, ηλικία οδηγού, κτλ.

Μόλις τα εισάγετε, η φόρμα αναζήτησης θα σας επιστρέψει άμεσα τα αποτελέσματα των ασφαλιστικών εταιρειών όπου θα αναγράφεται η προσφορά της κάθε ασφαλιστικής εταιρείας, τι καλύψεις έχει καθώς και την τελική τιμή του συμβολαίου.

Άμεσα μπορείτε να προβείτε στην ασφάλιση του οχήματός και να παραλάβετε το ασφαλιστήριο στο e-mail σας μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Τι να προσέξετε στην ασφάλιση μηχανής

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα πράγματα που πρέπει να προσέξετε κατά τη διάρκεια της ασφάλισης της μηχανής σας. Επιλέξτε μια καλή και αξιόπιστη ασφαλιστική ώστε σε περίπτωση που συμβεί κάποιο συμβάν, να είναι δίπλα σας και να σας αποζημιώσει άμεσα.

Αξιόπιστες ασφαλιστικές είναι η Eurolife, Εθνική ασφάλεια αυτοκινήτου καθώς και η Interasco.