ασφαλεια μοτοσυκλετας 125cc

Ασφάλεια μοτοσυκλέτας 125cc

Η ασφάλεια μηχανής είναι απαραίτητη για όλα τα μηχανάκια και τις μεγάλες μηχανές που κυκλοφορούν στο δρόμο.

ασφαλεια μηχανης 125cc

Αν αναζητάτε ασφάλεια μηχανής για 125 κυβικά, τότε ήρθατε στο σωστό σημείο! Εδώ θα αναλύσουμε μαζί όλες τις επιλογές που έχετε για ασφάλιση μοτοσυκλέτας 125cc και θα βρούμε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή!

Η κάλυψη για τα μηχανάκια είναι η απλή, βασική κάλυψη έναντι τρίτων που είναι υποχρεωτική για όλα τα οχήματα που κυκλοφορούν στους Ελληνικούς δρόμους ενώ υπάρχει και η ασφάλεια κλοπής της μηχανής.

Προαιρετικά θα σας προτείναμε να προσθέσετε επίσης την οδική βοήθεια καθώς είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στις μοτοσυκλέτες.

Ειδικά αν οδηγάτε κάποιο scooter ή αυτόματο μηχανάκι τότε η οδική βοήθεια σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε περίπτωση που μείνετε από μπαταρία, καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βάλετε μπροστά το μηχανάκι!

Συνήθως στην κατηγορία των 125 κυβικών βρίσκουμε είτε κάποια «παπιά» είτε αυτόματα scooter– οι μεγαλύτερες μηχανές ξεκινάνε από περισσότερα κυβικά – συνήθως από τα 250cc. Αν έχετε μια μηχανή με 250 κυβικά, τότε μπορείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας να βρείτε την αντίστοιχη ασφάλιση μηχανής για 250cc στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

 

Ασφάλεια μοτοσυκλέτας 125cc τιμή

Οι τιμές για ασφάλισης μοτοσυκλέτας είναι ιδιαίτερα οικονομικές και ξεκινάνε από μόλις 15€ .

Μπορείτε να κάνετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο από 3 έως 12 μήνες – φυσικά το πιο συμφέρον οικονομικά είναι το 12μηνο συμβόλαιο καθώς έτσι εξοικονομείτε αρκετά χρήματα.

Υπάρχουν δεκάδες εταιρείες για να συγκρίνετε τιμές και παροχές στην ασφάλεια μοτοσυκλέτας.

 

Πως μπορείτε να βγάλετε ασφάλεια μηχανής στο λεπτό

Η διαδικασία για να βγάλετε το δικό σας συμβόλαιο μηχανής είναι πολύ απλή και γρήγορη. Επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του asfaleies24.gr και πληκτρολογείτε τον αριθμό πινακίδας της μηχανής σας.

Μόλις λοιπόν εισάγετε την πινακίδα σας στην ιστοσελίδα, στο επόμενο βήμα θα συμπληρώσετε κάποια βασικά σας στοιχεία όπως ατομικά στοιχεία ασφάλισης, ημερομηνία γέννησης οδηγού κ.α. – με αυτά τα στοιχεία η πλατφόρμα θα σας επιστρέψει άμεσα σε μερικά δευτερόλεπτα τις καλύτερες προτάσεις ασφάλισης για μοτοσυκλέτα 125cc από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε!

Πλέον η διαδικασία ασφάλισης μηχανής είναι πολύ εύκολη και πάνω απ’όλα οικονομική! Με μια απλή κίνηση έχετε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες στον υπολογιστή σας και μπορείτε να κάνετε κράτηση την πιο φθηνή επιλογή!

 

Είναι η ασφάλεια μηχανής υποχρεωτική;

Ναι, όπως κάθε όχημα που κινείται στο δρόμο, έτσι και οι μηχανές υποχρεούνται να έχουν ασφάλιση εν ενεργεία.

Είναι ποινικό αδίκημα να κυκλοφορείτε το όχημά σας χωρίς ασφάλιση και αυτό επιφέρει βαριές ποινές καθώς και αφαίρεση άδειας και διπλώματος.

Κάντε άμεσα μια ασφάλιση μοτοσυκλέτας και εκμεταλλευτείτε τις χαμηλές τιμές και προσφορές!