ασφαλεια μοτοσυκλετας 125cc
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ασφάλεια μοτοσυκλέτας 125cc

Η ασφάλεια μηχανής είναι απαραίτητη για όλα τα μηχανάκια, τις μηχανές και γενικά τα οχήματα που φέρουν πινακίδες και κυκλοφορούν στο δρόμο.

Ψάχνεις ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ για 125cc; Στο Asfaleies24 ασφαλίζεσαι Online σε 1 λεπτό, χωρίς δικαιολογητικά! Δες τιμές για τη δική σου μηχανή από 3,80€/μήνα ΕΔΩ!

Αν αναζητάτε ασφάλεια μηχανής για 125 κυβικά, τότε ήρθατε στο σωστό σημείο! Εδώ θα αναλύσουμε μαζί όλες τις επιλογές που έχετε για ασφάλιση μοτοσυκλέτας 125cc και θα βρούμε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή!

Η κάλυψη για τα μηχανάκια είναι η απλή, βασική κάλυψη έναντι τρίτων που είναι υποχρεωτική για όλα τα οχήματα που κυκλοφορούν στους Ελληνικούς δρόμους ενώ υπάρχει και η ασφάλεια κλοπής της μηχανής αν θέλετε να ασφαλίσετε το όχημά σας έναντι ολικής κλοπής.

Προαιρετικά θα σας προτείναμε να προσθέσετε επίσης την οδική βοήθεια καθώς είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, ειδικά στις μοτοσυκλέτες.

Αν οδηγάτε κάποιο scooter ή αυτόματο μηχανάκι τότε η οδική βοήθεια σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε περίπτωση που μείνετε από μπαταρία, καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βάλετε μπροστά το μηχανάκι πέρα από το να το ρυμουλκήσετε στο πλησιέστερο συνεργείο και να αντικαταστήσετε την μπαταρία του.

Συνήθως στην κατηγορία των 125 κυβικών βρίσκουμε είτε κάποια «παπιά» είτε αυτόματα scooter– οι μεγαλύτερες μηχανές ξεκινάνε από περισσότερα κυβικά – συνήθως από τα 250cc. Αν έχετε μια μηχανή με 250 κυβικά, τότε μπορείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας να βρείτε την αντίστοιχη ασφάλιση μηχανής για 250cc στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

προσφορα για ασφαλεια μηχανης

Ασφάλεια μοτοσυκλέτας 125cc τιμή

Οι τιμές για ασφάλισης μοτοσυκλέτας είναι ιδιαίτερα οικονομικές και ξεκινάνε από μόλις 19€ .

Μπορείτε να κάνετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο από 3 έως 12 μήνες – φυσικά το πιο συμφέρον οικονομικά είναι το 12μηνο συμβόλαιο καθώς έτσι εξοικονομείτε αρκετά χρήματα.

Μέσα από το asfaleies24 μπορείτε να συγκρίνετε τιμές στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, να δείτε αναλυτικά τις καλύψεις και τις παροχές κάθε εταιρείας και να ασφαλιστείτε online σε μόλις 1 λεπτό από το σπίτι σας!

Παρακάτω σας έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τα πιο δημοφιλή μηχανάκια στα 125 κυβικά. Οι τιμές ισχύουν για οδηγό 40 ετών με 22 έτη διπλώματος, στον ΤΚ 14451 (Αττική).

Sym Symphony ST 125
Aprilia SR GT 125
Honda PCX125
Sym Jet X 125
Kymco Agility 125
Piaggio Liberty 125

Κόστος ετήσιας ασφάλισης: 65,61€ στην Caravela ασφαλιστική. (01/06/2023)

 

Πως μπορείτε να βγάλετε ασφάλεια μηχανής στο λεπτό

Η διαδικασία για να βγάλετε τη δική σας ασφάλεια μηχανής είναι πολύ απλή και γρήγορη. Επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του asfaleies24.gr και πληκτρολογείτε τον αριθμό πινακίδας της μηχανής σας.

Μόλις λοιπόν εισάγετε την πινακίδα σας στην ιστοσελίδα, στο επόμενο βήμα θα συμπληρώσετε κάποια βασικά σας στοιχεία όπως ατομικά στοιχεία ασφάλισης, ημερομηνία γέννησης οδηγού κ.α. – με αυτά τα στοιχεία η πλατφόρμα θα σας επιστρέψει άμεσα σε μερικά δευτερόλεπτα τις καλύτερες προτάσεις ασφάλισης για μοτοσυκλέτα 125cc από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε!

Εκεί συγκρίνετε τιμές και καλύψεις και επιλέγετε την ασφάλεια που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Πληρώνετε online μέσω κατάθεσης ή κάρτας και παραλαμβάνετε άμεσα το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mail σας!

Συχνές ερωτήσεις

# Είναι η ασφάλεια μηχανής υποχρεωτική;

Ναι, όπως κάθε όχημα που κινείται στο δρόμο, έτσι και οι μηχανές υποχρεούνται να έχουν ασφάλιση εν ενεργεία.

Είναι ποινικό αδίκημα να κυκλοφορείτε το όχημά σας χωρίς ασφάλιση και αυτό επιφέρει βαριές ποινές καθώς και αφαίρεση άδειας και διπλώματος.

 

# Τι καλύπτει η οδική βοήθεια και ποια η διαφορά από τη φροντίδα ατυχήματος;

Η φροντίδα ατυχήματος αφορά τη ρυμούλκηση της μηχανής σας, μόνο ως αποτέλεσμα ατυχήματος. Αν υπάρξει κάποια βλάβη ή μηχανικό πρόβλημα, τότε μόνο αν έχετε την οδική βοήθεια θα μπορέσει να ρυμουλκηθεί. Η Οδική βοήθεια καλύπτει οποιαδήποτε σχεδόν αιτία προβλήματος του οχήματός σας.

 

# Πως μπορώ να πληρώσω για την ασφάλειά μου;

Μπορείτε να πληρώσετε είτε μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό! Η διαδικασία ολοκληρώνεται άμεσα και λαμβάνετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mail σας!

 

# Τι δικαιολογητικά χρειάζονται;

Θα χρειαστεί να έχετε την άδεια κυκλοφορίας καθώς και το δίπλωμά σας. Μπορεί η ασφαλιστική να μην τα ζητήσει για να εκδοθεί η ασφάλεια, όμως πρέπει να τα έχετε εύκαιρα καθώς μπορεί να ζητηθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

 

 


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373