ασφαλεια μηχανης 150cc
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ασφάλεια μηχανής 150cc – Τιμές από 19€ το εξάμηνο

Η κατηγορία των μηχανών 150 κυβικών είναι μια πολύ δημοφιλής κατηγορία τόσο για scooters όσο και για τα λεγόμενα «παπάκια».

Σε αυτήν την κατηγορία εντάσσονται συνήθως τα μηχανάκια που προορίζονται για χρήση εντός πόλης.

Ποια είναι όμως τα ασφάλιστρα για μια μηχανή 150 κυβικών; Τι θα κληθείτε να πληρώσετε για να ασφαλίσετε το μηχανάκι σας;

Οι τιμές και τα παραδείγματα που θα δείξουμε έχουν υπολογιστεί για άνδρα 40 ετών, με 22 έτη διπλώματος και τκ 84100.

Μπορείτε να πάρετε μια προσφορά για ασφάλιση μηχανής στα δικά σας στοιχεία σας εδώ:

Ψάχνεις ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ για 150 κυβικά; Στο Asfaleies24 ασφαλίζεσαι Online σε 1 λεπτό, χωρίς δικαιολογητικά! Δες τιμές για τη δική σου μηχανή από 3,80€/μήνα ΕΔΩ!

Δημοφιλή μοντέλα στα 150 κυβικά

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα μηχανών έως 150 κυβικά, είναι:

  • Honda sh150
  • Kymco People 150
  • Symphony SR 150
  • Sym vf125
  • Yamaha Crypton 115

Αυτά αποτελούν και το μεγαλύτερο μερίδιο των πωλήσεων στη χώρα μας.

 

Τιμές για ασφάλεια μηχανής 150 κυβικά

Οι τιμές των μοντέλων, για 12μηνη ασφάλεια αστικής ευθύνης (την ελάχιστη υποχρεωτική από το κράτος), διαμορφώνονται ως εξής:

 

  • Symphony SR 150: 46,47€
  • Kymco People s150: 51€
  • Yamaha Crypton 115 : 46,47€ – Αν προσθέσετε οδική βοήθεια και νομική προστασία, τότε το κόστος ανεβαίνει στα 70,47€ για 12 μήνες.
  • Honda SH150: 51€ – 75,48€ με οδική βοήθεια και νομική προστασία!
  • Sym vf 125: 57,59€ – 81,59€ με οδική βοήθεια και κάλυψη νομικής προστασίας.

Οι παραπάνω τιμές αφορούν οδηγό 40 ετών με 22 έτη διπλώματος και τκ διαμονής 84100.

προσφορα για ασφαλεια μηχανης

# Τι καλύψεις παρέχει η βασική ασφάλεια μηχανής 150 κυβικών;

Μια βασική ασφάλεια μηχανής καλύπτει τις απολύτως απαραίτητες καλύψεις, όπως είναι η αστική ευθύνη έναντι τρίτων καθώς και οι υλικές ζημιές.

Αρκετά ασφαλιστικά προγράμματα μπορεί να περιλαμβάνουν επίσης τις ζημιές από ανασφάλιστο όχημα καθώς και τη φροντίδα ατυχήματος και ρυμούλκηση για τη μηχανή σας, σε περίπτωση ατυχήματος!

 

Περιλαμβάνεται η οδική βοήθεια στην ασφάλεια μηχανής;

Όχι, η οδική βοήθεια δεν περιλαμβάνεται στις βασικές καλύψεις. Μπορείτε όμως να την προσθέσετε εξτρά με κόστος μόλις 10€ / εξάμηνο ή 20€ / χρόνο. Η οδική βοήθεια είναι τελείως διαφορετική κάλυψη από τη φροντίδα ατυχήματος, η οποία σας εξυπηρετεί μόνο σε περίπτωση ατυχήματος και όχι βλάβης!

 

# Υπάρχει διαθέσιμο ασφαλιστήριο που καλύπτει την κλοπή της μηχανής μου;

Ναι, ανάλογα την αξία και το μοντέλο της μηχανής σας, μπορεί να είναι διαθέσιμα τα συμβόλαια για ασφάλεια μηχανής με κλοπή.

Συνήθως αυτά τα ασφαλιστήρια ασφαλίζουν μηχανές με υψηλότερη εμπορική αξία και τα ασφάλιστρα είναι – όπως είναι λογικό – αρκετά αυξημένα σε σχέση με μια απλή βασική ασφάλεια μηχανής.

# Χρειάζονται δικαιολογητικά για την ασφάλιση της μηχανής;

Αν θα ζητηθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ασφάλιση της μηχανής σας , όπως το δίπλωμα και η άδεια κυκλοφορίας, είναι στη διακριτική ευχέρεια της ασφαλιστικής εταιρείας. Συνήθως θα βρείτε αρκετές προσφορές από εταιρείες που δε ζητάνε δικαιολογητικά και μπορείτε να ολοκληρώσετε την ασφάλισή σας σε 5 λεπτά.

Όμως, σε κάθε περίπτωση, μπορούν να ζητηθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή κατά τη διάρκεια της ασφάλισής σας και θα πρέπει να είστε σε θέση να τα προσκομίσετε.

 

Πως μπορώ να βρω ασφάλεια μηχανής 150 κυβικών στο asfaleies24;

Η διαδικασία ασφάλισης για τη μηχανή σας είναι πολύ εύκολη μέσα από την ιστοσελίδα μας! Αρχικά, ξεκινάτε από εδώ όπου εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία όπως είναι τα στοιχεία ιδιοκτήτη (ηλικία, έτη διπλώματος, κ.α.) καθώς και της μηχανής σας (κυβικά, μοντέλο, κ.α.).

Άμεσα η πλατφόρμα μας σας εμφανίζει τις τιμές ασφάλισης, τις καλύψεις που περιλαμβάνονται σε κάθε πακέτο καθώς κι αν χρειάζονται άμεσα δικαιολογητικά για την ασφάλιση ή μπορεί να ολοκληρωθεί και χωρίς αυτά.

Επιλέγετε την εταιρεία που σας ταιριάζει, πληρώνετε οnline με κάρτα ή τραπεζική κατάθεση και λαμβάνετε άμεσα το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mail σας μέσα σε μερικά μόλις λεπτά!

Αυτό ήταν! Ολοκληρώσατε την ασφάλιση της μηχανής σας online μέσα σε ελάχιστο χρόνο και από την άνεση του σπιτιού σας!