Ασφάλεια αυτοκινήτου για ένα μήνα

μηνιαια ασφαλιση αυτοκινητου

Ασφάλεια αυτοκινήτου για ένα μήνα – Μηνιαία ασφάλιση αυτοκινήτου

Αν αναζητάτε ασφάλεια αυτοκινήτου για ένα μήνα, τότε σίγουρα θα έχετε κάποιον σοβαρό λόγο όπως ότι έχετε ακινητοποιήσει το όχημα, θέλετε να το μεταφέρετε στο συνεργείο, θέλετε να το πουλήσετε ή απλώς θέλετε να το χαρείτε για ένα μήνα!

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η μηνιαία ασφάλεια αυτοκινήτου είναι η ιδανική επιλογή!

Υπάρχουν 2 επιλογές για να ασφαλίσετε το αυτοκίνητο σας με το μήνα – Η HellasDirect και η ΙντερΣαλόνικα.

Η μηνιαία ασφάλιση αυτοκινήτου βοηθάει αρκετούς οδηγούς που έχουν ακινητοποιημένα οχήματα και δεν τα κυκλοφορούν καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Μπορείτε να βγάλετε ασφάλεια για ένα μήνα ακόμα κι αν έχετε καταθέσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου σας!

Με ένα αντίγραφο της άδειας (όταν καταθέτετε τις πινακίδες στην εφορία, θα πρέπει να έχετε ή να σας δώσουν ένα αντίγραφο της άδειας) εκδίδετε άμεσα onlineασφάλεια για ένα μήνα και μετά με την ασφάλεια στο χέρι πηγαίνετε στην εφορία ώστε να σας εκδώσουν προσωρινή άδεια διάρκειας 2 ημερών.

Η άδεια αυτή είναι προορισμένη ώστε το όχημα να κάνει κάποιες συγκεκριμένες λειτουργίες όπως επισκευή σε συνεργείο, να περάσει ΚΤΕΟ, ή ακόμα και να γίνει ο εκτελωνισμός του.

Για να μεταβιβάσετε το όχημα θα πρέπει να υπάρχει πλήρη άδεια σε ισχύ και όχι προσωρινή.

 

Πλεονεκτήματα από την ασφάλιση για 1 μήνα

Η ασφάλεια για ένα μήνα προσφέρει κάποια πλεονεκτήματα που χωρίς αυτήν δε θα μπορούσε ο κάτοχος ενός οχήματος να κάνει κάποιες λειτουργίες.

Αν ασφαλίσετε το όχημά σας για 1 μήνα μπορείτε να το κυκλοφορείτε εφόσον έχετε άδεια σε ισχύ (κανονική ή προσωρινή), μπορείτε να το πάτε για επισκευή, να το δείχνετε σε επίδοξους αγοραστές εφόσον θέλετε να το πουλήσετε, να περάσει ΚΤΕΟ, κ.α.

Αν θέλετε να πουλήσετε το όχημά σας αλλά δεν έχει βρεθεί αγοραστής και λήγει η τωρινή ασφάλειά σας, δε χρειάζεται να δεσμευτείτε με μεγάλα συμβόλαια – κάνετε μηνιαίες ασφάλειες έτσι ώστε να είστε καλυμμένοι όταν το κυκλοφορήσετε, μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος αγοραστής!

Όμως αν η διαδικασία αγοράς-πώλησης, μέχρι να βρεθεί ο αγοραστής δηλαδή, τραβήξει παραπάνω από 3-4 μήνες τότε σας συμφέρει η αγορά μιας εξάμηνης ή τουλάχιστον μιας ασφάλειας αυτοκινήτου για 3 μήνες καθώς το κόστος της μηνιαίας θα ξεπεράσει το κόστος αγοράς τρίμηνης ή εξάμηνης ασφάλειας.

 

Πως μπορείτε να αγοράσετε μηνιαία ασφάλεια

Η αγορά της ασφάλειας για ένα μήνα γίνεται με εύκολο τρόπο online μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Ξεκινάτε από εδώ και εισάγετε τον αριθμό της πινακίδας σας και άμεσα η πλατφόρμα μας θα σας δείξει όλες τις διαθέσιμες ασφαλιστικές εταιρείες με τα προγράμματά τους και την καλύτερη δυνατή τιμή.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, μηνιαία ασφάλεια προσφέρει η Hellas Direct, η Anytime και η ΙντερΣαλονικα.

Το κόστος για ένα μέσο αυτοκίνητο είναι περίπου 20-30€ / μήνα – εξαρτάται από την ηλικία του αυτοκινήτου, την αξία του καθώς και τον οδηγό (αν είναι νέος, υπάρχει επασφάλιστρο, κ.ο.κ.)
Η μηνιαία ασφάλιση λύνει τα χέρια σε αρκετούς οδηγούς που τα τελευταία χρόνια έχουν παραδώσει πινακίδες και δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν το όχημα για ΚΤΕΟ, συντήρηση, κ.ο.κ.

Τώρα πλέον μπορείτε εύκολα και γρήγορα να εκδώσετε μια μικρή ασφάλεια για ένα μήνα και να κάνετε τις εργασίες που χρειάζονται για το όχημά σας ή να προβείτε σε πώλησή του!