Ασφάλεια Αυτοκινήτου Χανιά

Τώρα μπορείς εύκολα και γρήγορα να βρεις τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου στα Χανιά, μέσα από την πλατφόρμα του asfaleies24.gr από την άνεση του σπιτιού σας, δίχως να μετακινηθείς ή να επισκεφθείς κάποιο γραφείο!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και σε 2 λεπτά μπορείς να έχεις λάβει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mail σου.

Ξεκινάς εισάγοντας τα απαραίτητα στοιχεία για την τιμολόγηση του αυτοκινήτου σου, όπως στοιχεία ιδιοκτήτη και οχήματος.

Αμέσως βλέπεις τις τιμές που ισχύουν στην ασφάλεια αυτοκινήτου για τα Χανιά από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, συγκρίνεις μεταξύ τους καλύψεις και κόστη ασφάλισης και επιλέγεις αυτήν που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες ασφάλισης.

Μπορείς επιπλέον να διαφοροποιήσεις τις καλύψεις, προσθέτοντας ή αφαιρώντας προαιρετικές παροχές όπως η οδική βοήθεια, η νομική προστασία, το προσωπικό ατύχημα ή κάλυψη για θραύση κρυστάλλων.

Οι τιμές για ασφάλεια αυτοκινήτου στα Χανιά ξεκινάνε από 42,55€ / εξάμηνο, για την υποχρεωτική βασική ασφάλιση.

Ήξερες ότι στο Asfaleies24.gr βρίσκεις φθηνή ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ και ασφαλίζεσαι Online σε 1 λεπτό, χωρίς δικαιολογητικά;

παρε προσφορα για ασφαλεια αυτοκινητου

Ενδεικτικές τιμές ασφάλειας ανά εξάμηνο στη βασική ασφάλεια

Μοντέλο Κόστος Βασικής Ασφάλειας
Toyota Yaris 1000cc 50,92€ - HellasDirect
Vw Polo 1000cc 49,40€ - Hellas Direct

Fiat Panda 900cc

45,60€ - Hellas Direct

Η τιμολόγηση έγινε για οδηγό 40 ετών και τκ 34100, με άδεια κυκλοφορίας το 2022 . Οι τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου ενδέχεται να έχουν διαφοροποιηθεί.

Επιπλέον καλύψεις που μπορείτε να προσθέσετε στο συμβόλαιό σας

 • Οδική βοήθεια
 • Νομική προστασία
 • Θραύση κρυστάλλων
 • Προσωπικό ατύχημα

Οι παραπάνω καλύψεις είναι προαιρετικές και μπορείτε να τις προσθέσετε με ένα μικρό επιπλέον κόστος, ώστε να έχετε περισσότερη προστασία από την ασφάλειά σας!

δες προσφορες για ασφαλεια αυτοκινητου

Τι περιλαμβάνει η βασική, υποχρεωτική, ασφάλεια αυτοκινήτου

Η βασική ασφάλεια αυτοκινήτου περιλαμβάνει τις απαραίτητες εκ του νόμου καλύψεις, δηλαδή:

 • Αστική ευθύνη ιδιοκτήτη του οχήματος
 • Υλικές ζημίες έναντι τρίτων
 • Σωματικές βλάβες έναντι τρίτων

Στην ουσία η ασφάλεια σας καλύπτει έτσι ώστε αν εμπλακείτε σε κάποιο ατύχημα με δική σας υπαιτιότητα, να αποζημιώσει τον άλλον ιδιοκτήτη ώστε να μπορέσει να επιδιορθώσει τις ζημιές του οχήματος ή τις τυχόν αξιώσεις λόγω τραυματισμού ή/και θανάτου από το ατύχημα.

Η αστική ευθύνη καλύπτει τόσο τον νόμιμο ιδιοκτήτη του οχήματος όσο και οποιονδήποτε οδηγεί το όχημα νόμιμα – δηλαδή κατέχει άδεια οδήγησης και δεν είναι υπόχρεος για καταβολή επασφάλιστρου λόγω νεαρού ηλικίας ή κατοχή διπλώματος λιγότερο από 1 χρόνο.

Γιατί να επιλέξεις το Asfaleies24.gr στα Χανιά

Αν μένεις Χανιά και αναζητάς μια αξιόπιστη και οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου, τότε το asfaleies24.gr είναι μονόδρομος!

Στην ιστοσελίδα μας μπορείς να συγκρίνεις αμερόληπτα τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες του χώρου και να επιλέξεις αυτήν που ταιριάζει αποκλειστικά στις δικές σου ανάγκες και όχι αυτήν που θα σου προτείνει κάποιος λόγω μεγαλύτερου οφέλους που μπορεί να αποκομίσει.

Κύριο μέλημά μας στο asfaleies24 είναι να εξοικονομήσεις χρήματα και να βρεις την ασφάλεια που «κουμπώνει» στις δικές σου προσωπικές ανάγκες.

Γι’αυτό σου παραθέτουμε παραπάνω από 27 ασφαλιστικές εταιρείες και περισσότερα από 100 ασφαλιστικά πακέτα, για να διαλέξεις εκείνο που σου αρμόζει!

Τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου στα Χανιά

Οι τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου στα Χανιά ξεκινάνε από 42,35€ / εξάμηνο, για τη βασική ασφάλεια χωρίς κάποια επιπλέον εξτρά κάλυψη.

Για το δημοφιλές Toyota Yaris το κόστος ξεκινάει από τα 50,92€, για το Volkswagen Polo στα 49,40€ ενώ για το Fiat Panda στα 45,60€.

Μπορείτε να δείτε το κόστος ασφάλισης για το δικό σας αυτοκίνητο σε 1 λεπτό online, μέσα από την πλατφόρμα μας και την ειδική σελίδα τιμολόγησης.

Συγκρίνετε τιμές και καλύψεις, επιλέξτε το πακέτο που σας ενδιαφέρει και πάρτε άμεσα το ασφαλιστήριο στο e-mail σας μετά την πληρωμή!

Οι προαιρετικές καλύψεις που μπορείτε να προσθέσετε σε οποιοδήποτε πακέτο ασφάλισης είναι πολύ οικονομικές και ποιο συγκεκριμένα μπορείτε να προσθέσετε:

 • Οδική βοήθεια με μόλις 10€ / εξάμηνο
 • Νομική προστασία με μόλις 2,5€ / εξάμηνο
 • Προσωπικό ατύχημα με 1,5€ / εξάμηνο
 • Θραύση κρυστάλλων με 9€ / εξάμηνο

Τι ασφάλεια να επιλέξω για τα Χανιά

Η ασφάλεια αυτοκινήτου που θα επιλέξετε εξαρτάται από τις ανάγκες σας, το ποσό που έχετε διαθέσιμο να δαπανήσετε καθώς και το αυτοκίνητο που ασφαλίζετε.

Σε ένα αυτοκίνητο 10ετίας για παράδειγμα, δεν προτείνουμε και δεν αξίζει η μικτή ασφάλεια, καθώς το κόστος θα είναι μεγάλο ενώ η εμπορική αξία του αυτοκινήτου αρκετά μικρή, σε σχέση με την αγορά του.

Σε αυτήν την περίπτωση προτείνουμε ένα πακέτο πυρός/κλοπής όπου καλύπτει αρκετές περιπτώσεις ή μια απλή βασική ασφάλεια αν η αξία του οχήματος έχει πέσει αρκετά.

Από την άλλη, σε ένα καινούργιο αυτοκίνητο που μόλις βγήκε από την αντιπροσωπεία, προτείνουμε μια ολοκληρωμένη μικτή ασφάλεια που καλύπτει όλες τις περιπτώσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Με αυτόν τον τρόπο ασφαλίζετε το καινούργιο σας αυτοκίνητο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και εξασφαλίζετε το κεφάλαιό σας σε περίπτωση ατυχήματος, ακόμα και με δική σας υπαιτιότητα.