Ασφάλεια Αυτοκινήτου Suzuki Vitara

Το Vitara και το Grand Vitara είναι από τα πιο δημοφιλή SUV οχήματα με εκατομμύρια πωλήσεις σε όλες τις εκδόσεις του!

Πουλάνε ασταμάτητα από το 1988 και κάθε γενιά του είναι πιο επιτυχημένη από την προηγούμενη!

Πόσο όμως κοστίζει μια ασφάλεια αυτοκινήτου για το Suzuki Vitara; Τι καλύψεις περιλαμβάνει και τι επιλογές έχετε διαθέσιμες;

Στο asfaleies24.gr ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς ενδεικτικές τιμές ασφάλισης από μόλις 45€ / εξάμηνο για την αρχική βασική ασφάλεια!

Δείτε τις ενδεικτικές τιμές, τις καλύψεις που μπορείτε να προσθέσετε και πάρτε μια προσφορά για το δικό σας αυτοκίνητο σε 1 λεπτό online μέσα από την ιστοσελίδα μας!

Ήξερες ότι στο Asfaleies24.gr βρίσκεις φθηνή ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ και ασφαλίζεσαι Online σε 1 λεπτό, χωρίς δικαιολογητικά;

παρε προσφορα για ασφαλεια αυτοκινητου

Ενδεικτικές τιμές ασφάλειας ανά εξάμηνο, ανά περιοχή

Περιοχή Βασική Πυρός/Κλοπής Μικτή
Αθήνα 64,99€ - Hellas Direct 109,28€ - Accredited 179,93€ - Hellas Direct
Θεσσαλονίκη 57,23€ - Hellas Direct 92,11€ - Interlife 161,50€ - Hellas Direct

Επαρχία

45,47€ - AIG 67,86€ - Interlife 141,43€ - Hellas Direct

Η τιμολόγηση έγινε για Suzuki Vitara 1.400 hybrid με 1η άδεια κυκλοφορίας 01/23, στις 18/09/2023 με οδηγό 40 ετών και τκ 14451, 54248, 84100 και αξίας 17.574€. Οι τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου ενδέχεται να έχουν αλλάξουν. Το κόστος ασφάλισης αφορά εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου - στις υπόλοιπες διάρκειες το κόστος διαφοροποιείται αντίστοιχα.

Τι εξτρά καλύψεις μπορείτε να προσθέσετε

Οι παραπάνω τιμές αφορούν αποκλειστικά τη βασική ασφάλιση για 6 μήνες. Η βασική ασφάλεια περιλαμβάνει την κάλυψη αστικής ευθύνης έναντι τρίτων – δηλαδή τη δυνατότητα να αποζημιώσει η ασφαλιστική τρίτους σε περίπτωση ατυχήματος με δική σας υπαιτιότητα.

Τι εξτρά καλύψεις όμως μπορείτε να προσθέσετε σε κάθε ασφαλιστήριο;

Αυτές οι καλύψεις είναι:

Οδική βοήθεια: Η οδική βοήθεια είναι ο 24ωρος βοηθός σας που μπορεί να τον χρειαστείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή, οπουδήποτε βρίσκεστε!

Φανταστείτε να σας έχει τελειώσει η μπαταρία στο αυτοκίνητο (πλέον γίνεται ξαφνικά..) ή να έχετε ένα μηχανικό πρόβλημα. Πως θα το λύσετε χωρίς την συμβολή της οδικής βοήθειας;

 

Νομική προστασία: Η κάλυψη νομικής προστασίας σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε έναν νομικό στο πλάι σας, χωρίς δικηγορικά έξοδα, σε περίπτωση που εμπλακείτε σε ατύχημα και έχετε διαφωνίες είτε με το άλλο μέρος είτε με την ασφαλιστική για το ύψος της αποζημίωσης.

 

Θραύση κρυστάλλων: Η θραύση κρυστάλλων σας δίνει τη δυνατότητα να επιδιορθώσετε ή να αντικαταστήσετε τα τυχόν σπασμένα παρμπρίζ σας, με το κόστος να πληρώνετε από την ασφαλιστική εταιρεία!

 

Προσωπικό ατύχημα οδηγού: Η κάλυψη προσωπικό ατύχημα οδηγού σας δίνει την προστασία σε περίπτωση ατυχήματος και σας αποζημιώνει χρηματικά τόσο για τα έξοδα νοσηλείας όσο και για την απώλεια εισοδήματος λόγω τραυματισμού σε μερικές περιπτώσεις.

Βασική ασφάλεια αυτοκινήτου για Suzuki Vitara – Τι περιλαμβάνει

Η βασική ασφάλεια καλύπτει συνήθως τις απαραίτητες εκ του νόμου μόνο καλύψεις – δηλαδή την αστική ευθύνη έναντι τρίτων και τις υλικές ζημιές.

Πλέον οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες έχουν και μερικές ακόμα παροχές όπως φροντίδα ατυχήματος που ενεργοποιείται σε περίπτωση ατυχήματος καθώς και κάλυψη ζημιών από ανασφάλιστο όχημα.

 

Τι είδος ασφάλειας μπορείτε να επιλέξετε

Για την ασφάλεια του Suzuki Vitara μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στη βασική ασφάλεια, την ενισχυμένη ασφάλεια που προσφέρει κάλυψη πυρός-κλοπής καθώς και την ολοκληρωμένη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Η βασική ασφάλεια περιλαμβάνει τις απολύτως απαραίτητες καλύψεις από το νόμο. Η ασφάλεια πυρός-κλοπής περιλαμβάνει κάποιες εξτρά καλύψεις όπου συνήθως είναι η ασφάλεια κλοπής αυτοκινήτου, η κάλυψη για πυρκαγιά και φυσικά φαινόμενα, κ.α.

Τέλος, η μικτή ασφάλιση παρέχει σχεδόν όλες τις διαθέσιμες καλύψεις ενώ επιπλέον σας καλύπτει και για ιδίες ζημίες – δηλαδή για ζημίες που θα προκαλέσετε εσείς στο όχημα με δική σας υπαιτιότητα!

 

Τι πρέπει να προσέξετε σε μια ασφάλεια για το Vitara

Η ασφάλιση του Vitara δεν είναι μια απλή υπόθεση! Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στις καλύψεις του προγράμματος που θα επιλέξετε ώστε αυτές να καλύπτουν τις δικές σας αποκλειστικές ανάγκες.

Πέρα από τις καλύψεις του προγράμματος που θα επιλέξετε, σας συστήνουμε επίσης να δείτε και τις εξτρά καλύψεις που θα σας φανούν ιδιαίτερες χρήσιμες, όπως είναι η οδική βοήθεια, η θραύση κρυστάλλων, η νομική προστασία και το προσωπικό ατύχημα οδηγού.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι οι μηχανικές βλάβες δεν καλύπτονται από την ασφάλεια – όπως για παράδειγμα αν χαλάσει η μπαταρία του υβριδικού συστήματος!

Όμως, αν χαλάσει λόγω τρακαρίσματος, τότε καλύπτεται και αποζημιώνετε κανονικά. Γενικά τα προβλήματα του Suzuki Vitara σύμφωνα με τους χρήστες του είναι αρκετά χαμηλά και δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα αξιοπιστίας.

Συμπληρώσετε με προσοχή όλα τα στοιχεία στη φόρμα ασφάλισης και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη σωστή επιλογή του μοντέλου σας.

Στο asfaleies24.gr μπορείτε να συγκρίνετε τιμές στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και να βρείτε ασφάλεια αυτοκινήτου σε 2 λεπτά online, από όπου κι αν βρίσκεστε!

Ασφαλίστε το Suzuki Vitara σας από μόλις 45,47€ / εξάμηνο!