Hyundai Kona Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Το Hyundai Kona είναι ένα μικρομεσαίο SUV της Κορεάτικες φίρμας που βγήκε στην παραγωγή το 2017 και σημείωσε τρομερή επιτυχία!

Πλέον βρίσκεται στον δεύτερο κύκλο ζωής του καθώς το 2023 κυκλοφόρησε η ανανεωμένη έκδοση με σημαντικές αλλαγές τόσο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου όσο και στα μηχανικά μέρη αλλά και στην εξωτερική σχεδίαση.

Το νέο Kona προσφέρει hi-tech υπηρεσίες με 24ωρη συνδεσιμότητα, μεγάλες οθόνες στο εσωτερικό καθώς και ψηφιακό κλειδί μέσα από το κινητό σας!

Το αρχικό Kona κυκλοφόρησε με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου ενώ αργότερα προστέθηκε στη γκάμα και η υβριδική έκδοση καθώς και η αμιγώς ηλεκτρική!

Δες ενδεικτικές τιμές ασφάλισης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία και σύγκρινε online τιμές για τις δικές σου ανάγκες!

Ήξερες ότι στο Asfaleies24.gr βρίσκεις φθηνή ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ και ασφαλίζεσαι Online σε 1 λεπτό, χωρίς δικαιολογητικά;

Ενδεικτικές τιμές ασφάλειας ανά εξάμηνο ανά περιοχή

Περιοχή Βασική Πυρός/Κλοπής Μικτή
Αθήνα 59,17€ - Hellas Direct 100,26€ - Accredited 197,06€ - Interlife
Θεσσαλονίκη 55,70€ - My Zen 81,91€ - Interlife 141,45€ - Helllas direct

Επαρχία

41,71€ - Apeiron Insurance 79,68€ - Accredited 137,06€ - Hellas Direct

Η τιμολόγηση έγινε για Hyundai Kona 1000cc αξίας 15.000€ στις 03/07/2023 με οδηγό 40 ετών και τκ 10432, 54248, 84100. Οι τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου ενδέχεται να έχουν αλλάξουν. Το κόστος ασφάλισης αφορά εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου – στις υπόλοιπες διάρκειες το κόστος διαφοροποιείται αντίστοιχα.

Επιπλέον καλύψεις που μπορείτε να προσθέσετε στο συμβόλαιό σας
  • Οδική βοήθεια με μόλις 10€ / εξάμηνο!
  • Νομική προστασία
  • Θραύση κρυστάλλων
  • Προσωπικό ατύχημα με κόστος μόλις 3€ / έτος!

Να προσθέσω τις εξτρά καλύψεις στο συμβόλαιό μου;

Οι εξτρά καλύψεις όπως η οδική βοήθεια, η νομική προστασία, η θραύση κρυστάλλων και το προσωπικό ατύχημα καλύπτουν εσένα και την περιουσία σας.

Για παράδειγμα η νομική προστασία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη αν έχεις ένα ατύχημα και υπάρχει διαφωνία σχετικά με την αποζημίωση ή την υπαιτιότητα.

Αντίστοιχα, η θραύση κρυστάλλων είναι ο από μηχανής Θεός όταν θα δεις ένα ράγισμα ή σπάσιμο στο παρμπρίζ από ένα πετραδάκι!

Με αυτήν την κάλυψη, τότε μπορείς να το επισκευάσεις από πολύ οικονομικά έως τελείως δωρεάν!

Τέλος, το προσωπικό ατύχημα οδηγού αποζημιώνει σε περίπτωση ατυχήματος καλύπτοντας κάποια έξοδα που θα χρειαστούν καθώς και χρηματική αποζημίωση.

Τι να περιμένεις από το νέο Hyundai Kona!

Δυναμική σχεδίαση και μεγαλύτεροι χώροι

Το καινούργιο ΚΟΝΑ συνδυάζει ένα απέριττο και χαρακτηριστικό εμπρός τμήμα με αεροδυναμικές γραμμές – μια φουτουριστική εμφάνιση που την πρωτοείδαμε στο Kona πρώτης γενιάς με την χαρακτηριστικά μάσκα!

Το νέο KONA φιλοξενεί μεγαλύτερους χώρους τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές ενώ είναι λίγο μεγαλύτερο και στις εξωτερικές διαστάσεις του!

24ωρη συνδεσιμότητα

Βασίζοντας στα σύγχρονα πρότυπα, το νέο Kona προσφέρει 24ωρη συνδεσιμότητα στον κάτοχό του και μοναδικές λειτουργίες.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Τόσο το πρώτο Kona όσο και το καινούργιο 2ης γενιάς, έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά και τεχνολογίες ασφαλείας όπως lane keep assist, adaptive cruise control(για το 2ης γενιάς) και άλλα προηγμένα συστήματα

Τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω;

Το Hyundai Kona δεν έχει αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια που κυκλοφορεί στις αγορές. Συνήθως τα περισσότερα είναι μικρά θέματα που έχουν επιλυθεί με ανάκληση ή μέσα στην εγγύηση του αυτοκινήτου.

Δες αναλυτικά τα προβλήματα του Hyundai Kona όπως τα έχουμε καταγράψει από τις μαρτυρίες των ίδιων των ιδιοκτητών!

Διαστάσεις αυτοκινήτου

Μήκος: 4,355

Πλάτος: 1,825μ – χωρίς τους πλευρικούς καθρέπτες

Ύψος: 1,585μ

Χώρος αποσκευών: 425λίτρα

Τι ασφάλεια αυτοκινήτου να επιλέξεις

Η επιλογή της ασφάλειας αυτοκινήτου για το Hyundai Kona εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες όπως αν αγοράζεις το όχημα καινούργιο, τι εμπορική αξία έχει τώρα, τι προστασία επιθυμείτε στο κεφάλαιό σας, κ.α.

Αν αγοράζεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο όπως το Hyundai Kona, τότε για την ασφάλισή του μονόδρομος είναι η μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου που προσφέρει πλήρη κάλυψη κεφαλαίου για οτιδήποτε συμβεί – ακόμα κι αν εμπλακείς σε ατύχημα με δική σου υπαιτιότητα.

Από την άλλη, αν αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο Hyundai Kona και η εμπορική του αξία έχει πέσει κάτω από τις 10.000€, τότε ίσως να επιλέξεις κάποιο πακέτο πυρός-κλοπής ώστε να εξοικονομήσεις λίγα χρήματα από την ασφάλεια αυτοκινήτου.

Σε κάθε περίπτωση και όσο το αυτοκίνητο κρατάει υψηλή αξία, θα πρέπει να το έχεις ασφαλισμένο με μια ολοκληρωμένη μικτή ασφάλιση καθώς έτσι προστατεύεις το κεφάλαιό σου έναντι ανεπιθύμητων γεγονότων όπως ένα ατύχημα με δική σου υπαιτιότητα, όπου θα πρέπει με ιδία κεφάλαιο μετά να επισκευάσεις το όχημα.

Στο Asfaleies24 θα βρεις τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και συγκρίνεις τιμές , πακέτα και προσφορές σε 1 λεπτό ώστε να βρείις την ασφάλεια αυτοκινήτου που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες!