Ασφάλεια αυτοκινήτου 2000 κυβικά

Ψάχνεις ασφάλεια αυτοκινήτου 2000cc; Είσαι στο σωστό μέρος!

Τα αυτοκίνητα με 2000 κυβικά είναι συνήθως μεγάλα οικογενειακά sedan καθώς και SUV. Η ασφάλισή τους είναι συνήθως αυξημένη καθώς λόγω κυβικών, το κόστος μεγαλώνει.

Η ασφάλιση αυτοκινήτου μπορεί να γίνει άμεσα online μέσα σε 2 λεπτά και να παραλάβεις το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mail σου.

Ασφάλεια αυτοκινήτου 2000 κυβικά τιμή

Η τιμή για ασφάλεια αυτοκινήτου στην συγκεκριμένη κατηγορία κυβικών ξεκινάει από περίπου 170-180€ το εξάμηνο , εξαρτάται όμως βέβαια από τον τύπο του αυτοκινήτου, την ηλικία του οδηγού, σε ποια περιοχή οδηγείτε ως μόνιμη κατοικία το όχημα, κ.α.

Στην ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου η έκπτωση φτάνει περίπου το 15% της εξάμηνης ασφάλισης, οπότε μπορείς να έχεις μια πολύ καλή εξοικονόμηση χρημάτων, κάνοντας απλά μια 12μηνη ασφάλιση.

Μην ξεχνάς επίσης πως σε αγορές άνω των 70€, έχεις έως και 12 άτοκες δόσεις!

Έτσι μπορείς να αποκτήσεις ασφάλιση αυτοκινήτου με άτοκες δόσεις εξασφαλίζοντας τόσο την ετήσια προνομιακή τιμή, ενώ ταυτόχρονα πληρώνεις μήνα-μήνα την ασφάλειά σου!

Εξτρά καλύψεις που μπορείς να προσθέσεις

Στην βασική ασφάλεια μπορείς να προσθέσεις εξτρά καλύψεις, ανάλογα τις ανάγκες που έχεις.

Για παράδειγμα, αν πιστεύεις ότι έχεις μεγάλο κίνδυνο εμπλοκής σε ατύχημα (είτε γιατί είσαι νέος οδηγός είτε γιατί το αυτοκίνητο είναι καινούργιο και μια ενδεχόμενη ζημιά θα σου κοστίσει αρκετά), τότε καλό είναι να προσθέσεις τις ιδίες ζημίες (μικτή ασφάλεια) στο ασφαλιστήριό σου.

Με μια επιβάρυνση περίπου 20%-35%, θα είσαι καλυμμένος οτιδήποτε και να συμβεί στο όχημά σου και ασφαλίζεις στο 100% την περιουσία σου.

Ειδικά στην περίπτωση καινούργιου αυτοκινήτου, η μικτή κάλυψη συνίσταται 100% για τα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας.

Αν έχεις αγοράσει το αυτοκίνητο με δόσεις μέσω τραπεζικής χρηματοδότησης, τότε η μικτή ασφάλεια είναι υποχρεωτική, μέχρι την πλήρη εξόφληση του δανείου και τη μεταβίβαση της κυριότητας στο όνομά σου.

Προαιρετικές καλύψεις

Στις προαιρετικές καλύψεις βρίσκονται οι παροχές που μπορείς να βάλεις σε κάθε ασφαλιστήριο – είτε πρόκειται για βασική ασφάλιση, είτε για πυρός-κλοπής είτε για μια μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Αυτές οι καλύψεις είναι οι:

  • Οδική βοήθεια
  • Νομική προστασία
  • Θραύση κρυστάλλων
  • Προσωπικό ατύχημα οδηγού

Η οδική βοήθεια θα σου χρειαστεί σε περίπτωση που το όχημα ακινητοποιηθεί για τον οποιοδήποτε λόγο – όπως για παράδειγμα λόγω χαλασμένης μπαταρίας ή μιας μηχανικής βλάβης.

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πως άλλο η οδική βοήθεια και άλλο η φροντίδα ατυχήματος. Η δεύτερη, θα σε βοηθήσει και θα ρυμουλκήσει το όχημά σου μόνο σε περίπτωση ατυχήματος!

Η κάλυψη νομικής προστασίας παρέχει μια ισχυρή νομική ομάδα και δικηγόρο σε περίπτωση ατυχήματος ή διαφωνίας σε αποζημίωση.

Η θραύση κρυστάλλων επιδιορθώνει ή αντικαθιστά τα σπασμένα παρμπρίζ με πολύ μικρή έως καθόλου δική σου συμμετοχή!

Τέλος, η κάλυψη προσωπικού ατυχήματος οδηγού αποζημιώνει τον οδηγό του οχήματος σε περίπτωση ατυχήματος αν προκύψει τραυματισμός ή θάνατος.

Ενδεικτικές τιμές ασφάλισης

Παρακάτω παραθέτουμε τιμές ασφάλισης για μερικά γνωστά μοντέλα 2000 κυβικών. Η τιμολόγηση έγινε για οδηγό 40 ετών, στον τκ 84100 και για αυτοκίνητα με άδεια κυκλοφορίας 2 ετών.

Το κόστος ασφάλισης αφορά 12μηνη ασφάλεια στο βασικό πακέτο.

Μοντέλο Κόστος ασφάλισης Εταιρεία
VW Passat 2.0 TSI 78,57€ Hellas Direct
Volvo XC40 2.0 Hybrid 89,23€ Hellas Direct
Toyota Corolla 2.0 Hybrid 91,54€ Accredited ασφαλιστική

Το κόστος αφορά αποκλειστικά και μόνο τη βασική ασφάλεια χωρίς προαιρετικές καλύψεις. Στις παραπάνω τιμές θα πρέπει να υπολογίσεις εξτρά την οδική βοήθεια 25€ / χρόνο, τη νομική προστασία 5€/χρόνο, τη θραύση κρυστάλλων στα 18€ / χρόνο και τέλος την κάλυψη για προσωπικό ατύχημα στα 3€/χρόνο.

Φυσικά οι παραπάνω καλύψεις είναι εντελώς προαιρετικές και απλά προσφέρουν μεγαλύτερη κάλυψη και προστασία στο βασικό ασφαλιστήριό συμβόλαιο!

Πως θα αποκτήσεις τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου

Μέσα από το asfaleies24 μπορείς να βρείις τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου καθώς σου δίνουμε εντελώς δωρεάν τη δυνατότητα να συγκρίνεις τιμές και καλύψεις ανάμεσα στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες.

Με αυτήν την παροχή του asfaleies24 και των συνεργατών του, μπορείς άμεσα σε 1 μόλις λεπτό να εισάγεις τα απαραίτητα στοιχεία σου όπως χαρακτηριστικά οδηγού και οχήματος και να δεις όλες τις τιμές και τα ασφαλιστικά προγράμματα των εταιρειών που συνεργαζόμαστε εμείς και οι συνεργάτες μας.

Συγκρίνετε τιμές και παροχές και μπορείτε άμεσα online να αγοράσετε τη δική σας ασφάλεια αυτοκινήτου και στις περισσότερες περιπτώσεις χωρίς δικαιολογητικά!