ασφαλεια αυτοκινητου 2000 κυβικα

Ασφάλεια αυτοκινήτου 2000 κυβικά

Αναζητάτε ασφάλεια αυτοκινήτου 2000cc; Είστε στο σωστό μέρος!

παρε προσφορα για ασφαλεια αυτοκινητου

Τα αυτοκίνητα με 2000 κυβικά είναι συνήθως μεγάλα οικογενειακά sedan καθώς και SUV. Η ασφάλισή τους είναι συνήθως αυξημένη καθώς λόγω κυβικών, το κόστος μεγαλώνει.

Η ασφάλιση αυτοκινήτου μπορεί να γίνει άμεσα online μέσα σε 2 λεπτά και να παραλάβετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mail σας.

 

Ασφάλεια αυτοκινήτου 2000 κυβικά τιμή

Η τιμή για ασφάλεια αυτοκινήτου στην συγκεκριμένη κατηγορία κυβικών ξεκινάει από περίπου 170-180€ το εξάμηνο , εξαρτάται όμως βέβαια από τον τύπο του αυτοκινήτου, την ηλικία του οδηγού, σε ποια περιοχή οδηγείτε ως μόνιμη κατοικία το όχημα, κ.α.

Στην ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου η έκπτωση φτάνει περίπου το 15% της εξάμηνης ασφάλισης, οπότε μπορείτε να έχετε μια πολύ καλή εξοικονόμηση χρημάτων, κάνοντας απλά μια 12μηνη ασφάλιση.

Μην ξεχνάτε επίσης πως σε αγορές άνω των 70€, έχετε έως και 12 άτοκες δόσεις!

Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε ασφάλιση αυτοκινήτου με άτοκες δόσεις εξασφαλίζοντας τόσο την ετήσια προνομιακή τιμή, ενώ ταυτόχρονα πληρώνετε μήνα-μήνα την ασφάλειά σας!

 

Εξτρά καλύψεις που μπορείτε να προσθέσετε

Στην ασφάλειά σας μπορείτε να προσθέσετε εξτρά καλύψεις, ανάλογα τις ανάγκες που έχετε.

Για παράδειγμα, αν διαθέτετε μεγάλο κίνδυνο ατυχήματος (είτε γιατί είστε νέος οδηγός είτε γιατί το αυτοκίνητο είναι καινούργιο), τότε καλό είναι να προσθέσετε ιδίες ζημίες στο ασφαλιστήριό σας.

Με μια επιβάρυνση περίπου 20%, θα είστε καλυμμένοι οτιδήποτε και να συμβεί στο όχημά σας και ασφαλίζετε στο 100% την περιουσία σας.

Ειδικά στην περίπτωση καινούργιου αυτοκινήτου, η μικτή κάλυψη συνίσταται 100%.

Αν έχετε αγοράσει το αυτοκίνητο με δόσεις μέσω τραπεζικής χρηματοδότησης, τότε η μικτή ασφάλεια είναι υποχρεωτική, μέχρι την πλήρη εξόφληση του δανείου.

Πως θα αποκτήσετε τη φθηνότερη ασφάλεια

Τη φθηνότερη ασφάλεια για το δικό σας όχημα, θα την αποκτήσετε online μέσα από το Asfaleies24.gr

Η ιστοσελίδα μας, μέσω των συνεργατών της, συγκρίνει τιμές στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας και σας προσφέρει άμεσα, μέσα σε 1 λεπτό, όλες τις τιμές μαζί με τα προγράμματα και τις καλύψεις που προσφέρουν οι εταιρείες.

Εσείς απλά συγκρίνετε, βλέπετε ποια ασφάλεια σας συμφέρει και προχωράτε άμεσα στην έκδοση του ασφαλιστήριου συμβολαίου!