ασφαλεια αυτοκινητου 2000 κυβικα
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ασφάλεια αυτοκινήτου 2000 κυβικά

Αναζητάτε ασφάλεια αυτοκινήτου 2000cc; Είστε στο σωστό μέρος!

παρε προσφορα για ασφαλεια αυτοκινητου

Τα αυτοκίνητα με 2000 κυβικά είναι συνήθως μεγάλα οικογενειακά sedan καθώς και SUV. Η ασφάλισή τους είναι συνήθως αυξημένη καθώς λόγω κυβικών, το κόστος μεγαλώνει.

Η ασφάλιση αυτοκινήτου μπορεί να γίνει άμεσα online μέσα σε 2 λεπτά και να παραλάβετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mail σας.

 

Ασφάλεια αυτοκινήτου 2000 κυβικά τιμή

Η τιμή για ασφάλεια αυτοκινήτου στην συγκεκριμένη κατηγορία κυβικών ξεκινάει από περίπου 170-180€ το εξάμηνο , εξαρτάται όμως βέβαια από τον τύπο του αυτοκινήτου, την ηλικία του οδηγού, σε ποια περιοχή οδηγείτε ως μόνιμη κατοικία το όχημα, κ.α.

Στην ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου η έκπτωση φτάνει περίπου το 15% της εξάμηνης ασφάλισης, οπότε μπορείτε να έχετε μια πολύ καλή εξοικονόμηση χρημάτων, κάνοντας απλά μια 12μηνη ασφάλιση.

Μην ξεχνάτε επίσης πως σε αγορές άνω των 70€, έχετε έως και 12 άτοκες δόσεις!

Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε ασφάλιση αυτοκινήτου με άτοκες δόσεις εξασφαλίζοντας τόσο την ετήσια προνομιακή τιμή, ενώ ταυτόχρονα πληρώνετε μήνα-μήνα την ασφάλειά σας!

 

Εξτρά καλύψεις που μπορείτε να προσθέσετε

Στην βασική ασφάλεια μπορείτε να προσθέσετε εξτρά καλύψεις, ανάλογα τις ανάγκες που έχετε.

Για παράδειγμα, αν πιστεύετε ότι έχετε μεγάλο κίνδυνο εμπλοκής σε ατύχημα (είτε γιατί είστε νέος οδηγός είτε γιατί το αυτοκίνητο είναι καινούργιο και μια ενδεχόμενη ζημιά θα σας κοστίσει αρκετά), τότε καλό είναι να προσθέσετε τις ιδίες ζημίες(μικτή ασφάλεια) στο ασφαλιστήριό σας.

Με μια επιβάρυνση περίπου 20%-35%, θα είστε καλυμμένοι οτιδήποτε και να συμβεί στο όχημά σας και ασφαλίζετε στο 100% την περιουσία σας.

Ειδικά στην περίπτωση καινούργιου αυτοκινήτου, η μικτή κάλυψη συνίσταται 100% για τα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας.

Αν έχετε αγοράσει το αυτοκίνητο με δόσεις μέσω τραπεζικής χρηματοδότησης, τότε η μικτή ασφάλεια είναι υποχρεωτική, μέχρι την πλήρη εξόφληση του δανείου και τη μεταβίβαση της κυριότητας στο όνομά σας.

 

Προαιρετικές καλύψεις

Στις προαιρετικές καλύψεις βρίσκονται οι παροχές που μπορείτε να βάλετε σε κάθε ασφαλιστήριο – είτε πρόκειται για βασική ασφάλιση, είτε για πυρός-κλοπής είτε για μια μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου.

Αυτές οι καλύψεις είναι οι:

  • Οδική βοήθεια
  • Νομική προστασία
  • Θραύση κρυστάλλων
  • Προσωπικό ατύχημα οδηγού

Η οδική βοήθεια θα σας χρειαστεί σε περίπτωση που το όχημα ακινητοποιηθεί για τον οποιοδήποτε λόγο – όπως για παράδειγμα λόγω χαλασμένης μπαταρίας ή μιας μηχανικής βλάβης.

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πως άλλο η οδική βοήθεια και άλλο η φροντίδα ατυχήματος. Η δεύτερη, θα σας βοηθήσει και θα ρυμουλκήσει το όχημά σας μόνο σε περίπτωση ατυχήματος!

Η κάλυψη νομικής προστασίας θα σας παρέχει μια ισχυρή νομική ομάδα και δικηγόρο σε περίπτωση που τη χρειαστείτε για κάποιο ατύχημα ή διαφωνία σε αποζημίωση.

Η θραύση κρυστάλλων σας επιδιορθώνει ή σας αντικαθιστά τα σπασμένα παρμπρίζ με πολύ μικρή έως καθόλου δική σας συμμετοχή!

Τέλος, η κάλυψη προσωπικού ατυχήματος οδηγού αποζημιώνει τον οδηγό του οχήματος σε περίπτωση ατυχήματος αν προκύψει τραυματισμός ή θάνατος.

Ενδεικτικές τιμές ασφάλισης

Παρακάτω σας παραθέτουμε τιμές ασφάλισης για μερικά γνωστά μοντέλα 2000 κυβικών. Η τιμολόγηση έγινε για οδηγό 40 ετών, στον τκ 84100 και για αυτοκίνητα με άδεια κυκλοφορίας 2 ετών.

Το κόστος ασφάλισης αφορά 12μηνη ασφάλεια στο βασικό πακέτο.

Μοντέλο Κόστος ασφάλισης Εταιρεία
VW Passat 2.0 TSI 78,57€ Hellas Direct
Volvo XC40 2.0 Hybrid 89,23€ Hellas Direct
Toyota Corolla 2.0 Hybrid 91,54€ Accredited ασφαλιστική

 

Το κόστος αφορά αποκλειστικά και μόνο τη βασική ασφάλεια χωρίς προαιρετικές καλύψεις. Στις παραπάνω τιμές θα πρέπει να υπολογίσετε εξτρά την οδική βοήθεια 20€ / χρόνο, τη νομική προστασία 5€/χρόνο, τη θραύση κρυστάλλων στα 18€ / χρόνο και τέλος την κάλυψη για προσωπικό ατύχημα στα 3€/χρόνο.

Φυσικά οι παραπάνω καλύψεις είναι εντελώς προαιρετικές και απλά σας προσφέρουν μεγαλύτερη κάλυψη και προστασία στο βασικό ασφαλιστήριό σας!

 

Πως θα αποκτήσετε τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου

Μέσα από το asfaleies24.gr μπορείτε να βρείτε τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου καθώς σας δίνουμε εντελώς δωρεάν τη δυνατότητα να συγκρίνετε τιμές και καλύψεις ανάμεσα στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες.

Με αυτήν την παροχή του asfaleies24 και των συνεργατών του, μπορείτε άμεσα σε 1 μόλις λεπτό να εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας όπως χαρακτηριστικά οδηγού και οχήματος και να δείτε όλες τις τιμές και τα ασφαλιστικά προγράμματα των εταιρειών που συνεργαζόμαστε εμείς και οι συνεργάτες μας.

Συγκρίνετε τιμές και παροχές και μπορείτε άμεσα online να αγοράσετε τη δική σας ασφάλεια αυτοκινήτου και στις περισσότερες περιπτώσεις χωρίς δικαιολογητικά!