ασφαλεια αυτοκινητου 1600 κυβικα
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ασφάλεια αυτοκινήτου 1600 κυβικά – Σύγκριση τιμών

Τα 1600 κυβικά είναι μια πολύ δημοφιλής κατηγορία αυτοκινήτων, καθώς εντάσσονται σε αυτήν διάφορες κατηγορίες: από sport αυτοκίνητα και οχήματα πόλης, μέχρι οικογενειακά sedan και μικρά suv!

Όπως εύκολα καταλαβαίνουμε, κυκλοφορούν εκατοντάδες χιλιάδες οχήματα στους δρόμους μας, με τους ιδιοκτήτες τους να ψάχνουν τις πιο οικονομικές ασφάλειες αυτοκινήτου για να τα ασφαλίσουν.

Πόσο όμως κοστίζει μια ασφάλεια αυτοκινήτου 1600 κυβικά και ποια ασφαλιστική είναι η καλύτερη για να επιλέξετε;
παρε προσφορα για ασφαλεια αυτοκινητου

 

Ασφάλεια αυτοκινήτου 1600 κυβικά τιμή

Η τιμή στις ασφάλειες αυτοκινήτων εξαρτάται από τα κυβικά, την περιοχή που κινείται το όχημα καθώς και την ηλικία του οδηγού και του οχήματος.

Οι τιμές για ετήσια ασφάλιση αυτοκινήτου ξεκινάνε από περίπου 90€ στην επαρχία και φτάνουν τα 150€ αν οδηγείτε το όχημα στην Αθήνα.

Λόγω μεγαλύτερου κινδύνου ατυχήματος, η Αθήνα και γενικά οι μεγάλες πόλεις, έχουν πιο αυξημένα ασφάλιστρα έναντι της επαρχίας και των μικρότερων περιοχών.

 

Πως να μειώσετε τα ασφάλιστρα σας

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να μειώσετε τα ασφάλιστρα και να ασφαλίσετε οικονομικά το δικό σας αυτοκίνητο 1600 κυβικών.

Αυτό που προτείνουμε σε όλους τους οδηγούς είναι να προτιμάνε τις ετήσιες ασφαλίσεις έναντι μιας εξάμηνης ασφάλειας αυτοκινήτου, καθώς το όφελος και το κέρδος που έχουν είναι περίπου 10-15%!

Αν το συγκρίνουμε με μια μηνιαία ή τρίμηνη ασφάλιση, η εξασφάλιση είναι άνω του 40%!

Πέρα από αυτό, μια άλλη στρατηγική για φθηνά ασφάλιστρα είναι να παρακολουθείτε το Asfaleies24.gr για προσφορές των εταιρειών. Εδώ βγάζουμε αμέσως οποιαδήποτε προσφορά είναι διαθέσιμη από τις ασφαλιστικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε. Δημοφιλείς προσφορές ανά διαστήματα είναι αυτές που προσφέρουν σημαντική έκπτωση στην ετήσια ασφάλεια ή συνδυάζουν την ασφάλεια με δωρεάν καύσιμα για το όχημά σας!

Συχνές ερωτήσεις 

# Περιλαμβάνεται η οδική βοήθεια στα πακέτα ασφάλισης;

Η οδική βοήθεια είναι μια προαιρετική κάλυψη που δεν συμπεριλαμβάνεται στις υποχρεωτικές ασφαλίσεις. Μέσα από το asfaleies24.gr μπορείτε να προσθέσετε την οδική βοήθεια με κόστος μόλις 10€ / εξάμηνο ή 20€ / έτος.

 

# Τι καλύπτουν οι προαιρετικές καλύψεις;

Οι προαιρετικές καλύψεις είναι η οδική βοήθεια που αναφέρθηκε και παραπάνω, η θραύση κρυστάλλων που καλύπτει σπασίματα και ρωγμές των παρμπρίζ, η νομική προστασία καθώς και το προσωπικό ατύχημα οδηγού.

 

# Χρειάζεται να έχω την άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμα στα χέρια μου;

Σε αρκετές περιπτώσεις μπορείτε να εκδώσετε μια ασφάλεια αυτοκινήτου χωρίς να χρειάζονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά από την ασφαλιστική εταιρεία. Όμως, θα πρέπει πάντα να τα έχετε εύκαιρα καθώς μπορεί να ζητηθούν σε μελλοντικό χρόνο.

 

# Πόσος χρόνος απαιτείται για να λάβω το ασφαλιστήριο;

Από τη στιγμή της πληρωμής, μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά θα λάβετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mail σας!

 

Διαδικασία έκδοσης συμβολαίου online

Για να εκδώσετε άμεσα και εύκολα το δικό σας ασφαλιστήριο, ο τρόπος είναι πολύ εύκολος και μέσα σε 2 λεπτά μπορείτε να έχετε το συμβόλαιο στα χέρια σας.

Αρχικά θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα ασφάλισης της ιστοσελίδας μας (στοιχεία οδηγού και οχήματος) ώστε να λάβετε εξατομικευμένη προσφορά από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, μέσα σε ένα λεπτό!

Μόλις δείτε τις τιμές μαζί με τις καλύψεις, το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε ποια ασφαλιστική εταιρεία θέλετε καθώς και τι καλύψεις. Μπορείτε να προσθαφαιρέσετε καλύψεις που δεν είναι απαραίτητες από το νόμο, όπως μικτή ασφάλιση, θραύση κρυστάλλων, μερική/ολική κλοπή, οδική βοήθεια, κ.α.

Αφού επιλέξετε την ασφαλιστική που σας καλύπτει, πληρώνετε online ή με τραπεζική κατάθεση και μέσα σε λίγη λεπτά θα έχετε το συμβόλαιο στο e-mail σας.

Η ασφαλιστική μπορεί να σας ζητήσει την άδεια και το δίπλωμά σας – μπορείτε είτε να τα ανεβάσετε μέσω της ιστοσελίδας ή να τα στείλετε στο e-mail που θα λάβετε!

Η διαδικασία ολοκληρώνεται εύκολα και γρήγορα χωρίς να μετακινηθείτε, απλά από το κινητό ή τον υπολογιστή σας!


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373