ασφαλεια αυτοκινητου 1000 κυβικα
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ασφάλεια αυτοκινήτου 1000 κυβικά

Η κατηγορία αυτοκινήτων των 1000 κυβικών έχει μπει ιδιαίτερα «ζεστά» στη ζωή μας, ειδικά τα τελευταία 8-10 χρόνια.

Όλοι οι κατασκευαστές αναπτύσσουν πλέον αυτοκίνητα με λίγα κυβικά και τεχνολογίας Turbo. Με αυτόν τον τρόπο δίνουν τα απαραίτητα άλογα στο αυτοκίνητο ενώ ταυτόχρονα κρατάνε χαμηλά τους ρύπους και την κατανάλωση. 

Για όλα τα παραπάνω και επειδή και το κόστος ενός αυτοκινήτου 1000 κυβικών είναι χαμηλό, η σχετική κατηγορία είναι πλέον πολύ δημοφιλής!

Πόσο κοστίζει όμως μια ασφάλεια αυτοκινήτου 1000 κυβικών; Τι ετήσιο κόστος θα έχετε για να το ασφαλίσετε και να κυκλοφορεί νόμιμα στους δρόμους;
παρε προσφορα για ασφαλεια αυτοκινητου

 

Τιμές για ασφάλεια αυτοκινήτου 1000 κυβικά

Οι τιμές για ασφάλιση ενός μικρού αυτοκινήτου 1000 κυβικών είναι σχετικά χαμηλές και οικονομικές. Η ασφάλεια αυτοκινήτου γενικότερα υπολογίζεται με βάση τους φορολογίσιμους ίππους, τον τύπο του αυτοκινήτου (κάμπριο και sport αυτοκίνητα έχουν πιο ακριβή ασφάλεια), την ηλικία του οδηγού, κ.α.

Έτσι ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης χιλίων κυβικών, θα πληρώσει αρκετά χαμηλή ασφάλεια για να έχει καλυμμένο το όχημα έναντι αστικής ευθύνης και όλων των απαραίτητων καλύψεων.

Για παράδειγμα, ένα καινούργιο Hyundai i20 1000 κυβικών και αξίας 12.000€, η πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου ξεκινάει από μόλις 55€ / εξάμηνο.

Ενώ αν ασφαλίσετε το όχημά σας για ετήσια διάρκεια, τότε το κόστος μειώνεται έως και 15%!

Από την άλλη, αν επιλέξετε μια μηνιαία ασφάλιση αυτοκινήτου ή ένα πακέτο τρίμηνης ασφάλειας αυτοκινήτου, τότε το κόστος θα είναι αναλογικά πιο αυξημένο έναντι των εξάμηνων και ετήσιων συμβολαίων ασφάλισης.

 

Μικτή ασφάλεια για αυτοκίνητο 1000 κυβικών

Αν θέλετε να έχετε 100% σιγουριά για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, ακόμα και ζημίες που θα προκαλέσετε εσείς οι ίδιοι, τότε η πλήρη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου  είναι η ιδανική κάλυψη για εσάς.

Στην μικτή, η ασφαλιστική εταιρεία σας καλύπτει είτε φταίτε είτε όχι, εκτός κάποιων εξαιρέσεων όπως αν έχετε καταναλώσει ουσίες, αλκόολ, κ.ο.κ.

Γενικότερα τη μικτή ασφάλιση την προτιμάνε καινούργια αυτοκίνητα – ανεξαρτήτως αξίας – ή νέοι οδηγοί.

Για ένα καινούργιο αυτοκίνητο 1000 κυβικών θα υπολογίζετε ένα κόστος μικτής ασφάλισης περίπου 146€ το εξάμηνο για οδηγό με δίπλωμα 12+ έτη.

Όπως και στη βασική κάλυψη, έτσι και εδώ το κόστος μειώνεται έως και 15% αν επιλέξετε την ετήσια διάρκεια συμβολαίου(κάτι το οποίο σας προτείνουμε να κάνετε καθώς εξοικονομείτε αρκετά χρήματα)

 

Τι πακέτα υπάρχουν σε μια ασφάλεια 1000 κυβικών;

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στη βασική ασφάλεια, σε πακέτο πυρός-κλοπής ή σε μια ολοκληρωμένη μικτή ασφάλεια.

Αν αγοράζετε ένα καινούργιο αυτοκίνητο, τότε η μικτή είναι η καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου που θα μπορούσατε να επιλέξετε καθώς προστατεύει την περιουσία σας και το κεφάλαιο που έχετε δαπανήσει για την αγορά του οχήματος!

Από την άλλη, σε ένα αυτοκίνητο που δεν έχει μεγάλη εμπορική αξία ίσως η βασική ασφάλεια να ήταν η πιο ωφέλιμη επιλογή!

 

Τι καλύψεις μπορείτε να προσθέσετε

Είτε στη βασική ασφάλεια είτε στα πακέτα πυρός-κλοπής και μικτής ασφάλειας, μπορείτε να προσθέσετε κάποιες από τις προαιρετικές καλύψεις έτσι ώστε να κάνετε το ασφαλιστήριό σας πιο «γεμάτο» και να σας προσφέρει περισσότερη κάλυψη!

Στις προαιρετικές καλύψεις βρίσκεται η οδική βοήθεια, η θραύση κρυστάλλων, το προσωπικό ατύχημα καθώς και η νομική προστασία.

Αυτές οι καλύψεις μπορούν να προστεθούν σε κάθε ασφάλεια αυτοκινήτου και είναι ξεχωριστές από το βασικό ασφαλιστήριο με τις υποχρεωτικές εκ του νόμου καλύψεις.

Που μπορείτε να βρείτε τη φθηνότερη τιμή για ασφάλιση αυτοκινήτου 1000 κυβικών

Μέσα από το asfaleies24.gr μπορείτε να βρείτε την καλύτερη ασφάλεια για ένα αυτοκίνητο 1000 κυβικών και γενικότερα για κάθε αυτοκίνητο ΙΧ ή ΦΙΧ που κυκλοφορεί στην αγορά!

Η ιστοσελίδα και οι συνεργάτες μας σας δίνουν τη δυνατότητα να συγκρίνετε τιμές στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, να δείτε τιμές, καλύψεις και πακέτα που προσφέρουν και να επιλέξετε την ασφάλεια που ταιριάζει σε εσάς.

Αγοράζετε online την καλύτερη ασφάλεια, πληρώνετε με κάρτα ή κατάθεση και ασφαλίζεστε άμεσα σε μόλις 2 λεπτά!

Η διαδικασία ασφάλισης είναι πολύ εύκολη και γρήγορα ενώ σε αρκετές περιπτώσεις δεν απαιτούνται καν δικαιολογητικά και μπορείτε να ασφαλιστείτε άμεσα από το κινητό σας τηλέφωνο!