ασφαλεια αυτοκινητου 1000 κυβικα

Ασφάλεια αυτοκινήτου 1000 κυβικά

Η κατηγορία αυτοκινήτων των 1000 κυβικών έχει μπει ιδιαίτερα «ζεστά» στη ζωή μας, ειδικά τα τελευταία 8-10 χρόνια.

βρες ασφαλεια αυτοκινητου

Όλοι οι κατασκευαστές αναπτύσσουν πλέον αυτοκίνητα με λίγα κυβικά και τεχνολογίας Turbo. Με αυτόν τον τρόπο δίνουν τα απαραίτητα άλογα στο αυτοκίνητο ενώ ταυτόχρονα κρατάνε χαμηλά τους ρύπους και την κατανάλωση. 

Για όλα τα παραπάνω και επειδή και το κόστος ενός αυτοκινήτου 1000 κυβικών είναι χαμηλό, η σχετική κατηγορία είναι πλέον πολύ δημοφιλής!

Πόσο κοστίζει όμως μια ασφάλεια αυτοκινήτου 1000 κυβικών; Τι ετήσιο κόστος θα έχετε για να το ασφαλίσετε και να κυκλοφορεί νόμιμα στους δρόμους;

 

Τιμές για ασφάλεια αυτοκινήτου 1000 κυβικά

Οι τιμές για ασφάλιση ενός μικρού αυτοκινήτου 1000 κυβικών είναι σχετικά χαμηλές και οικονομικές. Η ασφάλεια αυτοκινήτου γενικότερα υπολογίζεται με βάση τους φορολογίσιμους ίππους, τον τύπο του αυτοκινήτου (κάμπριο και sport αυτοκίνητα έχουν πιο ακριβή ασφάλεια), την ηλικία του οδηγού, κ.α.

Έτσι ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης χιλίων κυβικών, θα πληρώσει αρκετά χαμηλή ασφάλεια για να έχει καλυμμένο το όχημα έναντι αστικής ευθύνης και όλων των απαραίτητων καλύψεων.

Για παράδειγμα, ένα καινούργιο Hyundai i20 1000 κυβικών και αξίας 12.000€, η πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου ξεκινάει από μόλις 55€ / εξάμηνο.

Ενώ αν ασφαλίσετε το όχημά σας για ετήσια διάρκεια, τότε το κόστος μειώνεται έως και 15%!

Από την άλλη, αν επιλέξετε μια μηνιαία ασφάλιση αυτοκινήτου ή ένα πακέτο τρίμηνης ασφάλειας αυτοκινήτου, τότε το κόστος θα είναι αναλογικά πιο αυξημένο έναντι των εξάμηνων και ετήσιων συμβολαίων ασφάλισης.

 

Μικτή ασφάλεια για αυτοκίνητο 1000 κυβικών

Αν θέλετε να έχετε 100% σιγουριά για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, ακόμα και ζημίες που θα προκαλέσετε εσείς οι ίδιοι, τότε η πλήρη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου  είναι η ιδανική κάλυψη για εσάς.

Στην μικτή, η ασφαλιστική εταιρεία σας καλύπτει είτε φταίτε είτε όχι, εκτός κάποιων εξαιρέσεων όπως αν έχετε καταναλώσει ουσίες, αλκόολ, κ.ο.κ.

Γενικότερα τη μικτή ασφάλιση την προτιμάνε καινούργια αυτοκίνητα – ανεξαρτήτως αξίας – ή νέοι οδηγοί.

Για ένα καινούργιο αυτοκίνητο 1000 κυβικών θα υπολογίζετε ένα κόστος μικτής ασφάλισης περίπου 146€ το εξάμηνο για οδηγό με δίπλωμα 12+ έτη.

Όπως και στη βασική κάλυψη, έτσι και εδώ το κόστος μειώνεται έως και 15% αν επιλέξετε την ετήσια διάρκεια συμβολαίου(κάτι το οποίο σας προτείνουμε να κάνετε καθώς εξοικονομείτε αρκετά χρήματα)

Που μπορείτε να βρείτε τη φθηνότερη τιμή για ασφάλιση αυτοκινήτου 1000 κυβικών

Στο Asfaleies24 μπορείτε να συγκρίνετε τιμές μεταξύ 27 και παραπάνω ασφαλιστικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και να βρείτε τη χαμηλότερη τιμή για τη δική σας ασφάλιση.

Έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε το δικό σας πακέτο, προσθαφαιρώντας καλύψεις που τυχόν δε χρειάζεστε (πέρα από τις απαραίτητες από το νόμο) καθώς και να προσθέσετε εξτρά υπηρεσίες όπως οδική βοήθεια, νομική κάλυψη, κ.α.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και βρείτε τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για 1000 κυβικά και ασφαλιστείτε online μέσα σε 5 λεπτά!