Ασφάλεια αγροτικού αυτοκινήτου

ασφαλεια αγροτικου αυτοκινητου

Ασφάλεια αγροτικού αυτοκινήτου

Αν έχετε αγροτικό αυτοκίνητο και ψάχνετε να το ασφαλίσετε, τότε είστε στο κατάλληλο μέρος!

Εδώ θα βρείτε φθηνή ασφάλεια αγροτικού αυτοκινήτου από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Οι ασφαλίσεις για τα αγροτικά δεν διαφέρουν σημαντικά από μια κλασσική ασφάλεια αυτοκινήτου που χρειάζονται όλα τα συμβατικά οχήματα για να κυκλοφορούν νόμιμα στη χώρα μας.

Όμως σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να θέλετε εξτρά καλύψεις που μπορεί να προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες, όπως κάλυψη για έκτακτα γεγονότα, κάλυψη ατυχήματος στο χωράφι, κ.α.

Μικτή ασφάλεια αγροτικού

Αναλόγως το όχημα και τη χρήση του, μπορεί να υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε μικτή ασφάλεια στο αγροτικό σας όχημα.

Αυτό σημαίνει πως θα είστε εξασφαλισμένοι σχεδόν για το 100% της οποιαδήποτε ζημιάς μπορεί να συμβεί, ακόμα κι αν η υπαιτιότητα είναι στην πλευρά σας.

Οι τιμές στη μικτή ασφάλεια είναι πιο αυξημένες από τις αντίστοιχες στη βασική κάλυψη ενώ υπάρχει και ένα σημείο που πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή και είναι το ύψος της απαλλαγής.

Το ποσό της απαλλαγής ορίζει τη δική σας συμμετοχή σε κάθε ζημιά που το φταίξιμο είναι δικό σας.

Αν για παράδειγμα προκαλέσετε ένα ατύχημα και η ζημιά στο όχημά σας είναι 5000€ και έχετε απαλλαγή 350€, τότε θα πληρώσετε τα πρώτα 350€ εσείς και τα υπόλοιπα η ασφαλιστική.

Από την άλλη, αν η ζημιά είναι 200€, τότε θα την πληρώσετε εξ’ολοκλήρου εσείς!

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο ύψος της απαλλαγής καθώς από τη μια όσο μεγαλύτερη είναι, τόσο μικρότερο ασφάλιστρο θα πληρώνετε όμως αν γίνει κάποια στραβή, θα κληθείτε να καταβάλλετε αρκετά χρήματα από τη τσέπη σας.

Από την άλλη, μικρότερη απαλλαγή σημαίνει μεγαλύτερα ασφάλιστρα αυτοκινήτου όμως μικρότερος κίνδυνος έλλειψης ρευστότητας σε μια κρίσιμη στιγμή ενός ατυχήματος.

Ασφάλιση αγροτικού αυτοκινήτου τιμές

Το αγροτικό αυτοκίνητο είναι στην δουλειά το μέσο και το εργαλείο της δουλειάς σας – αν πάθει οποιαδήποτε ζημιά, εσείς αναγκαστικά θα μείνετε χωρίς εργαλείο δουλειάς.

Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε μια ασφαλιστική εταιρεία όπου θα σας κάνει να νιώθετε ασφαλής κάθε στιγμή της ασφάλισής σας.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ασφάλισης αγροτικού όπως η βασική κάλυψη που εξασφαλίζει τις απαραίτητες από το νόμο καλύψεις, εξτρά πακέτα που σας δίνουν περισσότερη σιγουριά όπως υπηρεσίες οδικής βοήθειας, νομική κάλυψη, θραύση κρυστάλλων, κ.α. καθώς επίσης και η πλήρη μικτή ασφάλεια που σας εξασφαλίζει 100% ακόμα και για ιδίες ζημιές στο όχημά σας.

Ανάλογα τις ανάγκες σας αλλά και το ποσό που θέλετε να δαπανήσετε, θα επιλέξετε αντίστοιχα και το πρόγραμμα της ασφαλιστικής σας.

Οι τιμές για ασφάλιση αγροτικού αυτοκινήτου ξεκινάνε από 61€ για ασφάλιση στην επαρχία ενώ αντίστοιχα το κόστος αυξάνετε στα 74€ αν ασφαλιστείτε στην Αθήνα. Το κόστος αφορά εξάμηνη ασφάλιση αγροτικού αυτοκινήτου Nissan του 2017 10 ίππων, και οδηγό άνω των 40 ετών.

Στο Asfaleies24.gr μπορείς να ασφαλίσεις άμεσα το αγροτικό μέσα σε 5’ και να παραλάβεις το συμβόλαιο στο e-mail σου, αφού πιο πριν έχεις συγκρίνει όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και έχεις βρει αυτή που συμφέρει πιο πολύ για τις δικές σου ανάγκες!

Τόσο η ασφάλιση φορτηγού (ΦΔΧ & ΦΙΔ) όσο και η ασφάλιση αγροτικού είναι υποχρεωτικές από το νομό και η μη ασφάλισή τους, επισύρουν βαρύτατες ποινές καθώς και χρηματικά πρόστιμα.