ασφάλεια με οδικη

Ασφάλεια αυτοκινήτου με οδική βοήθεια

Η οδική βοήθεια είναι μια προαιρετική αλλά πολύ σημαντική κάλυψη σε όλα τα ασφαλιστικά συμβόλαια.

παρε προσφορα για ασφαλεια αυτοκινητου
Αν αναζητάτε μια ασφάλεια αυτοκινήτου online και θέλετε να την συνδυάσετε με οδική βοήθεια, τότε είστε στο σωστό μέρος!

Εδώ θα δούμε μαζί όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, τα προγράμματα καλύψεων που μπορούν να σας προσφέρουν καθώς και το κόστος για οδική βοήθεια.

Να θυμάστε ότι η ασφάλεια αυτοκινήτου με οδική βοήθεια είναι πολύ πιο φθηνή και προσιτή, απ’ότι να κάνετε μια απλή ασφάλιση και να αγοράσετε οδική βοήθεια όταν τη χρειαστείτε.

Έτσι μπορείτε να προνοήσετε από πιο πριν και να έχετε με πολύ χαμηλό κόστος οδική βοήθεια μαζί με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Κόστος οδικής βοήθειας

Αν δεν έχετε κάλυψη οδικής βοήθειας για οτιδήποτε χρειαστείτε (και όχι μόνο στην περίπτωση ατυχήματος, που συνήθως το προσφέρουν δωρεάν οι ασφαλιστικές), τότε το κόστος οδικής είναι αρκετά υψηλό, περίπου 50-55€ / χρόνο.

Έτσι, αν χρειαστείτε μια φορά την οδική γιατί π.χ. μπορεί να μείνατε από μπαταρία, θα πρέπει να κάνετε επί τόπου μια ετήσια συνδρομή!

Από την άλλη, αν συνδυάσετε την ασφάλιση με την οδική κάλυψη, το κόστος είναι πολύ μικρό – περίπου 10-20€ ανάλογα το αυτοκίνητο.

Φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου με οδική βοήθεια

Για να βρείτε φθηνή ασφάλιση με οδική, αρκεί να αναζητήσετε online και να κάνετε ασφάλεια αυτοκινήτου σύγκριση τιμών ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες!

Αναζητήστε μέσα από τις παραπάνω φόρμες ασφαλίσεων τη φθηνότερη ασφαλιστική, με βάση τις δικές σας ανάγκες ασφαλίσεων.

Μόλις συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία όπως τα στοιχεία οδηγού και οχήματος, άμεσα θα βρείτε όλες τις προσφορές των ασφαλιστικών εταιρειών και επιπλέον το εξτρά κόστος για την κάλυψη οδικής βοήθειας καθώς και άλλων υπηρεσιών όπως π.χ. νομικής βοήθειας αν χρειάζεστε.

Υπολογίστε ότι για μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου με κόστος περίπου 90€, το εξτρά κόστος για την οδική θα είναι περίπου 15€.

Όπως γράψαμε και πιο πάνω, το αντίστοιχο κόστος αν δεν έχετε οδική αλλά τη χρειαστείτε, θα είναι παραπάνω από 55€.

Όπως καταλαβαίνετε, πρώτον γλυτώνετε αρκετά χρήματα από την τιμή της οδικής και δεύτερον δεν μπλέκεται με το να ψάχνετε οδική βοήθεια διαθέσιμη, τη δύσκολη στιγμή που θα τη χρειαστείτε.

Έχοντας οδική στο συμβόλαιό σας, άμεσα γνωρίζετε που πρέπει να καλέσετε και σε ποιον να απευθυνθείτε για να σας παρέχει άμεση βοήθεια.