asfaleia enanti apagogis apo exogiinous

-> Αρχική / Blog / Συμβουλές / Οι πιο περίεργες ασφάλειες στον κόσμο

Οι πιο περίεργες ασφάλειες σε όλο τον κόσμο!

Όλοι όταν ακούμε για «ασφάλειες», αμέσως ο νους μας πηγαίνει στην ασφάλεια αυτοκινήτου, στην ασφάλιση μηχανής και κατοικίας ή στην ασφάλεια υγείας!

Αυτές εξάλλου είναι και οι πιο γνωστές ασφαλίσεις στο ευρύ κοινό!

Ωστόσο, ο κόσμος της ασφάλισης είναι πολύ πιο διαφορετικός και μεγαλύτερος απ’ ότι νομίζετε!

Υπάρχουν ασφάλειες που έχουν φτιαχτεί για κάθε είδους κάλυψη μπορεί να επιθυμείτε ενώ υπάρχουν και custom made προγράμματα, αποκλειστικά γι’αυτό που ίσως θέλετε να ασφαλίσετε!

Σε αυτό το άρθρο του asfaleies24.gr θα μελετήσουμε μερικά από τα πιο περίεργα ασφαλιστήρια συμβόλαια στον κόσμο!

# Ασφάλιση κάποιου μέρους του σώματος

asfaleia podion

Αν και περίεργη ασφάλεια, ίσως όμως να έχετε ακούσει μερικές περιπτώσεις ασφάλισης μελών του σώματος! Είτε αθλητές είτε κάποιοι διάσημοι, αρκετά πυκνά ασφαλίζουν τα πόδια ή τα χέρια τους καθώς αυτά αποτελούν στην ουσία το πιο διάσημο περιουσιακό τους στοιχείο!

Φανταστείτε να είστε ποδοσφαιριστής και να πάθετε κάποια ζημιά στα πόδια – δεν θα μπορείτε πλέον να εργάζεστε!

Γι’αυτό το λόγο αρκετοί αθλητές και όχι μόνο προνοούν και ασφαλίζουν τα πολύτιμα χέρια τους ή πόδια για να αποζημιωθούν σε περίπτωση που τραυματιστούν και λάβει τέλος η καριέρα τους.

Τρανταχτό παράδειγμα είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ όπου όταν ήταν ενεργός ποδοσφαιριστής ασφάλισε τα πόδια του έναντι 70 εκατομμυριών σε περίπτωση που τραυματιζόταν και δεν μπορούσε πλέον να παίξει ποδόσφαιρο στο ίδιο επίπεδο!

Άλλες περιπτώσεις ασφάλισης είναι η Mariah Carey όπου έχει ασφαλίσει τη φωνή και τα πόδια της καθώς και η Τζούλια Ρόμπερτς που έχει ασφαλίσει τα δόντια και το χαμόγελό της (σήμα κατατεθέν) έναντι 30 εκατομμυριών!

 

# Ασφάλιση έναντι απαγωγής από εξωγήινους

asfaleia enanti apagogis apo exogiinous

Ναι, καλά διαβάσατε! Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν διαθέσιμα ασφαλιστήρια συμβόλαια που καλύπτουν την περίπτωση που σας απαγάγουν εξωγήινοι. Συνήθως αυτά τα συμβόλαια αποζημιώνουν την οικογένειά σας σε περίπτωση που συμβεί η απαγωγή..

Κάτι που – ευτυχώς – δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα..

 

# Ασφάλεια σκύλου και κατοικιδίων

Εντάξει, τα τελευταία χρόνια δεν είναι και τόσο παράξενη ασφάλιση! Εμείς στο asfaleies24.gr είμασταν από τις πρώτες εταιρείες που προσφέραμε ασφάλεια σκύλου στους επισκέπτες μας, με ιδιαίτερη επιτυχία!

Η ασφάλεια σκύλου και κατοικιδίων καλύπτει μια ευρεία γκάμα περιπτώσεων – από ατύχημα έως και το θάνατο του κατοικιδίου καθώς ακόμα και την νομική ευθύνη του ιδιοκτήτη, σε περίπτωση που το κατοικίδιο προκαλέσει κάποιο ατύχημα.

 

# Αποζημίωση πάρτυ σε παιχνίδι γκολφ!

asfaleia golf

Μια από τις πιο παράξενες ασφαλίσεις είναι αυτή που θα σας αναλύσουμε τώρα! Υπάρχει μια ιδιαίτερη ασφάλεια – στην Αμερική – όπου οι συχνοί παίκτες γκολφ ασφαλίζονται με σκοπό η ασφαλιστική εταιρεία να τους αποζημιώσει ένα πάρτι με τους φίλους τους, σε περίπτωση που πετύχουν την τρύπα του γκολφ με την πρώτη προσπάθεια!

Φυσικά είναι κάτι σπάνιο αυτό να συμβεί – αν και συμβαίνει – και θα πρέπει να γιορταστεί με τον πιο εκδηλωτικό τρόπο! Τι καλύτερο από το να σας καλύψει τα έξοδα η ασφαλιστική εταιρεία;

 

# Ασφάλεια διοργάνωσης γάμου

Όχι, η συγκεκριμένη ασφάλεια δεν εγγυάται ότι ο γάμος σας θα είναι αιώνιος και δεν θα διαλυθεί! Εγγυάται όμως ότι στην ημέρα του γάμου σας, όλα θα πάνε όπως πρέπει – σε διαφορετική περίπτωση, θα αποζημιωθείτε από την ασφαλιστική εταιρεία σε περίπτωση ακύρωσης, αναβολής, κακών καιρικών συνθηκών, ατυχήματος, κ.α.

Μπορεί ο γάμος να ακυρώθηκε, αλλά τουλάχιστον δεν θα πληρώσετε τα υπέρογκα έξοδά του..

 

# Ασφάλεια έναντι απαγωγής

Αυτή η ασφάλεια προσφέρεται συνήθως σε άτομα υψηλού κινδύνου που κινδυνεύουν να απαχθούν και οι απαγωγείς να ζητάνε λύτρα για την απελευθέρωσή τους.

Η συγκεκριμένη ασφάλεια καλύπτει όλα τα έξοδα μιας απαγωγής όπως το κόστος διαπραγμάτευσης, τα λύτρα που ζητάνε οι απαγωγείς καθώς και οποιοδήποτε άλλο κόστος προκύψει.

 

# Ασφάλεια παικτών στα egames

Όσο περίεργο κι αν σας φανεί, όπως και στο «κανονικό» ποδόσφαιρο υπάρχει η ασφάλεια των αθλητών έναντι τραυματισμών κτλ, έτσι και στα e-sports υπάρχει ασφάλεια αν κάποιος παίκτης σας τραυματιστεί και δεν μπορεί να παίξει το επόμενο παιχνίδι!

Αρκετά κουλό ε;

 

# Ασφάλεια πολλαπλών γεννήσεων

Η αναμονή ενός μωρού είναι πάντα ένα χαρμόσυνο γεγονός! Τι γίνεται όμως όταν ξαφνικά προκύπτουν δίδυμα, τρίδυμα ή πολλαπλά βρέφη; Αν η οικογένεια δεν έχει την οικονομική άνεση, τότε σίγουρα θα βρεθεί σε δύσκολη θέση!

Εδώ έρχεται η ασφάλιση πολλαπλών γεννήσεων όπου σας καλύπτει σε περίπτωση που η κύησή σας αφορά περισσότερα από ένα έμβρυα!

 

# Ασφάλιση έναντι ζόμπι

Λίγο η τηλεόραση, λίγο οι τηλεοπτικές σειρές..Γεννήθηκε η ιδέα της ασφάλισης έναντι εμφάνισης ζόμπι! Θα μου πεις, τι να τα κάνεις τα χρήματα αν εμφανιστούν ζόμπι στη γη;

Παρόλα αυτά υπάρχει αυτή η ασφάλεια για όσους θέλουν να νιώθουν προστατευμένοι έναντι μιας εμφάνισης ζόμπι στη γη!

 

# Ασφάλιση σχέσης

asfaleia gamou kai sxesis

Αυτό κι αν ακούγεται περίεργο! Μέσα σε όλα τα περίεργα ασφαλιστήρια συμβόλαια, υπάρχει και η ασφάλεια σχέσης!

Στην συγκεκριμένη ασφάλεια, η ασφαλιστική εταιρεία σας αποζημιώνει αν λήξει η σχέση σας – ή ο γάμος – εντός ενός προκαθορισμένου χρονικού ορίου!

Στην ουσία σας δίνει μια οικονομική βοήθεια για να μπορέσετε να ξεπεράσετε το χωρισμό και την συναισθηματική απώλεια!

 

# Ασφάλιση εκδηλώσεων

asfaleia ekdilosis

Ίσως η λιγότερο περίεργη ασφάλεια από όλες τις παραπάνω! Η ασφάλεια εκδηλώσεων σας δίνει το δικαίωμα να ασφαλίσετε μια εκδήλωση – από ένα υπαίθριο παιδικό πάρτι μέχρι μια συναυλία – ώστε να αποζημιωθείτε χρηματικά σε περίπτωση που αυτό ακυρωθεί και δεν πραγματοποιηθεί!

Ο κλάδος στις ασφάλειες είναι τεράστιος και μπορείτε να ασφαλίσετε, σχεδόν ό,τι επιθυμείτε αν βρείτε την κατάλληλη ασφαλιστική εταιρεία!

Εμείς εδώ στο asfaleies24.gr προσφέρουμε σύγκριση τιμών στην ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής και σπιτιού σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας μας! Μπορείτε να βρείτε ασφάλεια αυτοκινήτου από μόλις 39€ / εξάμηνο και ασφάλεια μηχανής από 20€ / εξάμηνο!

Δείτε τιμές, πακέτα και καλύψεις και ασφαλιστείτε σε ένα λεπτό από τον καναπέ σας, χωρίς να μετακινηθείτε! Χρειάζεται να έχετε μόνο ένα κινητό ή έναν υπολογιστή με πρόσβαση στο ίντερνετ – που για να διαβάζετε αυτό το άρθρο, σίγουρα έχετε;-)

☞ Βρες Ασφάλεια Αυτοκινήτου από 6,20€/μήνα ΕΔΩ!