ποια ασφαλεια αυτοκινητου να διαλεξετε

Ποια ασφαλιστική εταιρεία να διαλέξετε

Ανάλογα την ασφάλεια που θέλετε να επιλέξετε, υπάρχει και η αντίστοιχη καλύτερη ασφάλιση για το δικό σας όχημα!

Κάθε ασφαλιστική δεν ταιριάζει σε όλους τους οδηγούς και πελάτες – αν συνέβαινε αυτό, τότε δεν θα υπήρχαν πάνω από 25 ασφαλιστικές εταιρείες όπως συμβαίνει τώρα.

Αντιθέτως, με την πληθώρα επιλογών που υπάρχει στο χώρο, αυτό δίνει την επιλογή σε κάθε οδηγό να βρει τη δική του, ιδανική ασφάλεια αυτοκινήτου με βάση αυτά που ζητάει και τα κριτήρια που έχει θέσει.

Πάμε να δούμε έναν μίνι οδηγό που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την ασφάλιση αυτοκινήτου για το δικό σας όχημα.

Τι να επιλέξετε αν αναζητάτε μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου

Η μικτή ασφάλιση είναι ένας τύπος ασφάλειας που σας καλύπτει σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις ζημιών.

Είτε φταίτε σε ένα ατύχημα είτε όχι, η μικτή ασφάλεια θα σας αποζημιώσει εκτός μερικών εξαιρέσεων όπως αν έχετε καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες, κ.ο.κ.

Γενικότερα η πλήρη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου προτείνεται τόσο σε καινούργια οχήματα όπου υπάρχει δανειοδότηση από την τράπεζα (σε αυτήν την περίπτωση η μικτή είναι απαραίτητη) όσο και σε οχήματα με μεγάλη αξία.

Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν γίνει κάποιο ατύχημα ή κάποια στραβή με το όχημά σας.

Η Eurolife προσφέρει ανταγωνιστικά πακέτα στην ασφάλεια αυτοκινήτου με μικτή κάλυψη. Είναι από τις ασφαλιστικές εταιρείες με μεγάλο χαρτοφυλάκιο και έχοντας την τράπεζα Eurobank από πίσω.

Μπορείτε να βρείτε Eurolife ασφάλεια αυτοκινήτου σε πολύ προσιτές τιμές είτε για βασική κάλυψη είτε τα καταπληκτικά πακέτα που προσφέρει για μικτή ασφάλιση οχήματος.

Μια άλλη εταιρεία με καλύψεις για όλες τις ανάγκες στο αυτοκίνητο, είναι η Ιντερσαλόνικα.

Η εταιρεία, με χρόνια εμπειρίας πάνω στις ασφάλειες αυτοκινήτου, προσφέρει πολύ ανταγωνιστικά πακέτα μικτής κάλυψης.

Στην Ιντερσαλόνικα θα βρείτε εξαιρετικές τιμές καθώς η εταιρεία φημίζεται, πέρα από τις πολύ καλές τις υπηρεσίες, και για τις χαμηλές τιμές που προσφέρει στους πελάτες της.

Τέλος, η Εθνική ασφαλιστική μπορεί να διαθέτει μερικά από τα πιο ακριβά προγράμματα ασφάλισης, όμως είναι από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες με άμεσες αποζημιώσεις και πολύ καλές καλύψεις.

Αν αγοράζετε ένα καινούργιο όχημα υψηλής αξίας, τότε η μικτή ασφάλιση της Εθνικής ασφαλιστικής είναι μονόδρομος για να είστε ξέγνοιαστοι και σίγουροι.

 

Βασική – Οικονομική ασφάλιση

Για μια βασική ασφάλιση με όσο το δυνατόν πιο χαμηλό κόστος, τότε σας προτείνουμε την Anytime – το αδελφάκι και business unit της Interamerican.

Αν αναζητάτε βασικές καλύψεις όπως τις υποχρεωτικές εκ του νομού και επιπλέον κάποια κάλυψη όπως θραύση κρυστάλλων ή οδική βοήθεια, τότε η Anytime ασφάλεια αυτοκινήτου είναι η ιδανική για εσάς!

Προτείνεται για μικρά οχήματα με μικρή εμπορική αξία.


Ασφάλεια με την εγγύηση μιας παγκόσμιας εταιρείας

Αν θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να μην σας ανησυχεί αν βρεθείτε σε μια δύσκολη στιγμή, τότε η Aig ασφάλεια αυτοκινήτου είναι για εσάς!

Μια παγκόσμια ασφαλιστική εταιρεία που κατέχει πολύ μεγάλα κεφάλαια και διαθέτει μια τρομερά μεγάλη δύναμη κεφαλαιοποίησης.

Μπορείτε μέσα από το Asfaleies24.gr να βρείτε πακέτα ασφάλισης τόσο με την AIG όσο και με όλες τις υπόλοιπες ασφαλιστικές εταιρείες καθώς και να συγκρίνετε τις τιμές τους, μέσα από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία!

Η ασφάλιση αυτοκινήτου δεν είναι μια απλή υπόθεση. Κάθε επιλογή που κάνετε θα πρέπει προσεκτικά να επιλεγεί και φυσικά να βάλετε στη ζυγαριά τα θετικά και τα αρνητικά κάθε εταιρείας.

Διαβάστε κριτικές από άλλους πελάτες, δείτε πόσο γρήγορα αποζημιώνει η κάθε εταιρεία και έπειτα, μαζί και με τις τιμές που λάβετε, κάντε τη δική σας επιλογή.