κοστος ασφαλισης αυτοκινητου
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά

Κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου – Από 35€ μόνο!

Το κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες που υπολογίζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες, πριν δώσουν μια προσφορά στον εκάστοτε ενδιαφερόμενο.

Για τον υπολογισμό του κόστους ασφάλισης λαμβάνονται υπόψιν σημαντικοί μεταβαλλόμενοι παράγοντες, όπως:

  • Ηλικία οδηγού
  • Έτη διπλώματος
  • Μοντέλο και χαρακτηριστικά οχήματος (κυβικά, τύπος,κτλ)
  • ΤΚ περιοχής που διαμένει ο οδηγός

Αν και υπάρχουν κάποιες προκαθορισμένες τιμές για την ασφάλεια αυτοκινήτου, αυτές μεταβάλλονται με βάση τα παραπάνω κριτήρια.

Πάρτε μια προσφορά online από το Asfaleies24.gr και δείτε μέσα σε 1 λεπτό το ακριβές κόστος ασφάλισης του δικού σας οχήματος!

Ενδεικτικά παραδείγματα κόστους ασφάλισης αυτοκινήτου

Στη σελίδα μας στο Instagram αλλά και στο Facebook ανεβάζουμε αρκετά συχνά κόστη ασφάλισης για τα πιο δημοφιλή μοντέλα με τιμές που ισχύουν την περίοδο που ανεβαίνει το post.

Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε ασφάλεια για Renault Clio από 35€ το εξάμηνο και αντίστοιχα ασφάλεια αυτοκινήτου Fiat Punto από 72,43€ το εξάμηνο ή 120€ το χρόνο!

Για το Hyundai i10, το δημοφιλές μικρό αυτοκίνητο της Κορεάτικης φίρμας, το κόστος για βασική ασφάλιση ξεκινάει από μόλις 43,78€ το εξάμηνο για όλες τις υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις αστικής ευθύνης.

Τέλος, μια εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου για Toyota Yaris ή Opel Corsa, θα σας κοστίσει από 49,73€ το εξάμηνο ή μόλις 83,64€ η αντίστοιχη ετήσια ασφάλεια.

 

Πόσο επηρεάζει ο ΤΚ και η ηλικία οδηγού το κόστος ασφάλισης

Η περιοχή που διαμένετε καθώς και η ηλικία (και τα έτη διπλώματος) του οδηγού, επηρεάζουν άμεσα το κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου.

Σχετικά με τον τ.κ., οι ασφαλιστικές εταιρείες γνωρίζουν ποιες περιοχές είναι περισσότερο επικίνδυνες και δημιουργούν τα περισσότερα ατυχήματα, με αποτέλεσμα το ρίσκο να είναι μεγαλύτερο.

Για παράδειγμα το κόστος ασφάλισης στην Αθήνα είναι αρκετά υψηλότερο απ’ότι να ασφαλίσετε το όχημά σας στη Σύρο, στη Σαντορίνη ή σε κάποια άλλη επαρχιακή πόλη.

Επίσης, η ηλικία οδηγού και τα έτη διπλώματος είναι ένας ακόμα πολύ σημαντικός παράγοντας που καθορίζει τις τελικές τιμές.

Αν έχετε το δίπλωμα λιγότερο από ένα χρόνο, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον το επασφάλιστρο νέου οδηγού μέχρι να συμπληρώσετε 1 χρόνο έκδοσης του διπλώματός σας καθώς και ηλικία μεγαλύτερη των 23 χρόνων!

Τέλος, οδηγού μεγάλης ηλικίας έχουν αυξημένα ασφάλιστρα λόγω μεγαλύτερου κινδύνου εμπλοκής σε κάποιο ατύχημα.

Υπάρχουν εκπτώσεις που μπορώ να λάβω;

Ναι, ανάλογα την εποχή μπορεί να πετύχετε έκπτωση από τις ασφαλιστικές εταιρείες που αγγίζει ακόμα και το 40-45%!

Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως στην ετήσια ασφάλεια υπάρχει ένα κέρδος περίπου 40% σε σχέση με τη μηνιαία ασφάλιση. Οπότε όσο μεγαλύτερη σε διάρκεια η ασφάλεια, τόσο υψηλότερο και το όφελος που έχετε!

 

Μπορώ να πληρώσω με δόσεις;

Ναι, αν έχετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να πληρώσετε με έως 12 άτοκες δόσεις στην ετήσια ασφάλιση ή 6 άτοκες στην εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου.

Αυτό σας διευκολύνει αρκετά καθώς ανάλογα τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου σας, μπορείτε να πληρώνετε μήνα-μήνα τα ασφάλιστρά σας.

 

Υπολογίστε online το κόστος της ασφάλισής σας

Είτε αναζητάτε ασφάλεια αυτοκινήτων είτε ασφάλιση της μηχανής σας, μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να δείτε το ακριβές κόστος ασφάλισης που ισχύει για εσάς και το δικό σας όχημα, online μέσα από το Asfaleies24.gr

Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και άμεσα βλέπετε τις τρέχουσες προσφορές από 25 και πλέον ασφαλιστικές εταιρείες.

Για να μη χάνετε καμία προσφορά και να εξοικονομείτε έως και 40% στις ασφάλειες αυτοκινήτου και όχι μόνο, εγγραφείτε στο newsletter μας και δείτε πρώτοι όλες τις τρέχουσες προσφορές των ασφαλιστικών εταιρειών!


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373