φθηνη και καλη ασφαλεια αυτοκινητου
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά

Φθηνή και καλή ασφάλεια αυτοκινήτου – Πως τη βρίσκουμε

Όλοι θέλουμε μια φθηνή και καλή ασφάλεια αυτοκινήτου – Μπορούμε όμως να τα έχουμε και τα 2; Και τι εννοούμε με τον όρο «καλή ασφάλεια αυτοκινήτου» – υπάρχουν δηλαδή και κακές ασφάλειες;

Τα παραπάνω αποτελούν συχνά ερωτήματα των επισκεπτών μας οι οποίοι μας καλούν και ρωτάνε για μια καλή και ταυτόχρονα οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου για το όχημά τους.

Μπορεί η φθηνή ασφάλεια να είναι και καλή; Ή ρισκάρουμε κάποια πράγματα όταν προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα επιλέγοντας μια φθηνή ασφάλιση;

Υπάρχουν καλές και κακές ασφάλειες αυτοκινήτου;

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε πως όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες που έχουν εργασίες στην Ελλάδα – είτε ως Ελληνικές εταιρείες είτε ως υποκαταστήματα ξένων εταιρειών είτε ως ΕΠΥ – πρέπει να καλύπτουν τα ελάχιστα όρια φερεγγυότητας, όπως αυτά ορίζονται από την ΤΤΕ.

Άρα όλες οι ασφαλιστικές που υπάρχουν στη χώρα μας αυτήν τη στιγμή, πληρούν τα ελάχιστα όρια φερεγγυότητας και αυτό σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα όσον αφορά μια ενδεχόμενη αποζημίωση από την ασφαλιστική.

Με τον όρο καλή ή κακή αντίστοιχα εταιρεία, αναφερόμαστε σε επιμέρους ζητήματα όπως:

  • Εξυπηρέτηση πελατών
  • Διαδικασίες ασφάλισης
  • Προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχονται
  • Πόσο κοντά είναι στον ασφαλισμένο σε μια δύσκολη στιγμή

 

Πόσο φθηνή μπορεί να είναι μια ασφάλεια

Στο Asfaleies24 μπορείτε να συγκρίνετε τιμές και καλύψεις από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες. Συγκρίνουμε έως 27 ασφαλιστικές, οπότε καλύπτουμε το μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Το πόσο φθηνή μπορεί να είναι μια ασφάλεια αυτοκινήτου εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες, οι οποίοι διαμορφώνουν και το τελικό κόστος της, όπως:

  • Ηλικία και έτη διπλώματος ιδιοκτήτη
  • Μοντέλο αυτοκινήτου
  • Ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας
  • Έδρα – ΤΚ αυτοκινήτου

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα υπολογίζεται και το κόστος της ασφάλισης. Στο Asfaleies24 η πιο φθηνή ασφάλεια είναι:

Οι παραπάνω τιμές ισχύουν αποκλειστικά για τη βασική ασφάλεια και έγιναν με αυτοκίνητο τιμολόγησης το Seat Mii, ΤΚ 84100 και οδηγό με 25 έτη διπλώματος.

Ανάλογα τα δικά σας δεδομένα, οι τιμές μπορεί να διαφοροποιηθούν αντίστοιχα.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να πάρετε μια προσφορά για ασφάλεια αυτοκινήτου και να δείτε άμεσα τιμές αλλά και καλύψεις, από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες!

 

Πως θα βρείτε μια φθηνή αλλά και καλή ασφάλεια αυτοκινήτου

Όλες οι ασφαλιστικές που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας είναι «καλές» – Δηλαδή είναι δίπλα στον οδηγό, εξυπηρετούν άμεσα και επιπλέον προσφέρουν πολύ καλές υπηρεσίες.

Για να βρείτε μια φθηνή και καλή ασφάλεια, μπορείτε να ψάξετε μέσα από το asfaleies24.gr και αφού εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία που σας ζητάει η πλατφόρμα μας (στοιχεία ιδιοκτήτη και αυτοκινήτου) άμεσα θα δείτε τιμές και ανάλυση παροχών από τις ασφαλιστικές εταιρείες που έχουμε στη βάση μας.

Η πιο φθηνή ασφάλεια που μπορείτε να βρείτε είναι η βασική κάλυψη που παρέχει την αστική ευθύνη έναντι τρίτων καθώς και την κάλυψη για υλικές ζημιές. Αυτή είναι η ελάχιστη ασφάλεια που πρέπει να έχετε για να κυκλοφορείτε το όχημά σας νόμιμα και να μην είναι ανασφάλιστο.

Αν θέλετε περισσότερες καλύψεις, τότε υπάρχουν τα πακέτα με καλύψεις πυρκαγιάς και κλοπής καθώς και η μικτή ασφάλεια με κάλυψη για ιδίες ζημίες.

 

Μην αργείς! Κλείσε τη δική σου φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου από το Asfaleies24.gr

Μην αργείς άλλο, γιατί οι τιμές μπορεί να ανέβουν! Κλείσε τη δική σου φθηνή και καλή ασφάλεια αυτοκινήτου μέσα από το https://www.asfaleies24.gr στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με τις πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες του χώρου!

Η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 5 λεπτών και λαμβάνεται άμεσα στο e-mail σας το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, με την ολοκλήρωση της πληρωμής!