Ασφάλεια αυτοκινήτου μέσω ίντερνετ

ασφαλεια αυτοκινητου μεσω ιντερνετ

Ασφάλεια αυτοκινήτου μέσω ίντερνετ

Η ασφάλεια αυτοκινήτου μέσω ίντερνετ κερδίζει συνεχώς έδαφος τα τελευταία χρόνια.

Αυτό συμβαίνει καθώς φέρνει σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις και πλεονεκτήματα για τους χρήστες στις πλατφόρμες σύγκρισης τιμών όπως βελτιωμένες τιμές, καλύτερη και πιο σφαιρική σύγκριση της αγοράς, εύρεση των προσφορών, διαμόρφωση συμβολαίου στα μέτρα του κάθε οδηγού, κ.α.

Γιατί όμως να προτιμήσεις την ασφάλεια αυτοκινήτου μέσω ίντερνετ σε σχέση με μια παραδοσιακή ασφάλιση που προσφέρει ένα ασφαλιστικό γραφείο της γειτονιάς;

Πλεονεκτήματα της ασφάλειας μέσω ίντερνετ

Στην ουσία, η ασφάλεια μέσω internet δεν είναι τίποτα περισσότερα από ένα online ασφαλιστικό γραφείο που έχει εξελίξει τις υπηρεσίες του και προσφέρει τα πακέτα μέσω διαδικτύου, σε μορφή τέτοια που ο επισκέπτης μπορεί να συγκρίνει τιμές και καλύψεις εύκολα με ένα κλικ!

Στα πλεονεκτήματα από τη χρήση μιας τέτοιας πλατφόρμας, όπως είναι και το Asfaleies24.gr, βρίσκουμε:

Καλύτερες τιμές

Οι καλύτερες τιμές είναι συχνό αποτέλεσμα όταν ψάχνουμε ασφάλεια μέσω ίντερνετ. Ειδικά για τις ασφάλειες μέσα από το Asfaleies24.gr, εγγυόμαστε τις καλύτερες τιμές που μπορείτε να βρείτε!

Αυτό συμβαίνει καθώς η αναζήτησή σας περιλαμβάνει περισσότερες από 25 ασφαλιστικές εταιρείες και ανάλογα τις ανάγκες σας μπορούμε να βρούμε και να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Αμεσότητα

Η αμεσότητα στις online ασφάλειες είναι κάτι το μοναδικό. Αν θέλετε οπωσδήποτε μια καινούργια ασφάλεια στις 12 το βράδυ ή πρέπει να ανανεώσετε τη δική σας, μπορείτε να το κάνετε online δίχως την παρέμβαση κάποιου!

Στο Asfaleies24 υπάρχουν επιλογές από ασφαλιστικές εταιρείες που μπορείτε να ασφαλιστείτε σε 1 λεπτό δίχως δικαιολογητικά(μπορεί να απαιτηθούν μετά από την ασφαλιστική εταιρεία)!

Σε αυτήν την περίπτωση, επιλέγετε την ασφάλεια που θέλετε και σε 1 λεπτό έχετε το συμβόλαιο στο email σας και είστε άμεσα ασφαλισμένος!

Σύγκριση τιμών πολλών εταιρειών

Τα περισσότερα ασφαλιστικά γραφεία συνεργάζονται με μερικές ασφαλιστικές και προσφέρουν περιορισμένες λύσεις στους πελάτες τους.

Στο Asfaleies24 θα βρείτε περισσότερες από 25 συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες έτσι ώστε να κάνετε μια ενδελεχή έρευνα της αγοράς και να επιλέξετε την πιο οικονομική επιλογή!

Θα βρείτε διαφορές ακόμα και ύψους 40% ανάμεσα στις προσφορές των εταιρειών!

 

Διαμορφώνεις όπως θέλεις εσύ το πρόγραμμά σου

Στην online ασφάλιση διαμορφώνεις εσύ όπως θέλεις το ασφαλιστικό σου πρόγραμμα. Επιλέγεις διάρκεια ασφάλισης, τις επιθυμητές καλύψεις πέρα από τη βασική ασφάλιση, όπως οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων, φυσικά φαινόμενα, ασφάλεια πυρός κλοπής, πλήρη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου, κ.α.

Όλα τα αυτοκίνητα δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες σε ασφάλιση, οπότε και το κάθε ασφαλιστήριο είναι μοναδικό!

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε ασφάλεια αυτοκινήτου από μόλις 44€ το εξάμηνο, με όλες τις βασικές και υποχρεωτικές καλύψεις!

 

Μειονεκτήματα από την ασφάλεια μέσω ίντερνετ

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα που μπορεί να σας κρατήσει μακριά από τις χαμηλότερες τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου, είναι η μη κατοχή του απαραίτητου εξοπλισμού.

Χρειάζεστε ηλεκτρονικό υπολογιστή ή κάποιο κινητό/tablet καθώς και πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μπορέσετε να δείτε και να συγκρίνετε τιμές online για τη δική σας ασφάλιση.

Σε διαφορετική περίπτωση, μπορείτε να επισκεφθείτε τα γραφεία μας στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης και να δούμε μαζί την κατάλληλη και πιο οικονομική ασφάλεια για εσάς και τις ανάγκες σας!

 

Τι όφελος να περιμένεις

Το όφελος στην online ασφάλεια είναι πολύ μεγάλο. Ειδικά στην ετήσια ασφάλεια μπορεί να φτάσει έως και το 40% σε σχέση με μια αντίστοιχη μηνιαία ή τρίμηνη ασφάλιση.

Γενικότερα στο Asfaleies24 θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές του ίντερνετ στην ασφάλεια αυτοκινήτου και όχι μόνο καθώς και όλες τις πιθανές καλύψεις που μπορείτε να προσθέσετε για να τροποποιήσετε καταλλήλως το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Δείτε επίσης και τις συχνές ερωτήσεις καθώς ίσως σας απαντηθούν αρκετά ερωτήματα πριν την σύναψη του ασφαλιστηρίου συμβολαίου!