Αλλαγή παρμπρίζ με ασφάλεια – Πως γίνεται
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Αλλαγή παρμπρίζ με ασφάλεια – Πως γίνεται

Έχει ραγίσει ή – χειρότερα – έχει σπάσει το παρμπρίζ σου και θέλεις να το αλλάξεις μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου;

Αν έχεις την κάλυψη της θραύσης κρυστάλλων, τέλεια! Γιατί αν δεν την έχεις, η ασφαλιστική δεν σε καλύπτει για τη θραύση κρυστάλλων, εκτός κι αν έγινε ως αποτέλεσμα τροχαίου με υπαιτιότητα άλλου οχήματος!

Αν όμως έχεις στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο την κάλυψη για θραύση κρυστάλλων, το ήξερες ότι δεν πληρώνεις τίποτα και μπορείς να αντικαταστήσεις εντελώς δωρεάν το σπασμένο παρμπρίζ σου;

Τι είναι η κάλυψη θραύσης κρυστάλλων και τι καλύπτει

Η θραύση κρυστάλλων είναι μια προαιρετική κάλυψη που μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε ασφαλιστήριο συμβόλαιο – τόσο σε μια βασική ασφάλεια, όσο και σε ένα πακέτο πυρός/κλοπής ή ακόμα και σε μια μικτή ασφάλεια.

Ανήκει στις προαιρετικές και όχι υποχρεωτικές καλύψεις, αλλά με το χαμηλό κόστος που έχει, είναι κρίμα να μην την προσθέτουν όλοι στο ασφαλιστήριό τους!

Η θραύση κρυστάλλων σας καλύπτει για την επιδιόρθωση ή αντικατάσταση του παρμπρίζ ή άλλων υαλοπινάκων του οχήματός σας (ανάλογα τι περιγράφεται στους όρους του ασφαλιστηρίου).

Το τι θα επιλεγεί – δηλαδή επιδιόρθωση ή αντικατάσταση – το κρίνει το συνεργείο ανάλογα τη ζημιά.

Σε μικρές ρωγμές γίνεται τοποθέτηση ρητίνης έτσι ώστε ένα κλείσει η ζημιά και να μη μεγαλώσει το ρήγμα – αν είναι μεγάλη η ζημιά, γίνεται αντικατάσταση όλου του παρμπρίζ.

 

Πως αλλάζεις ή επιδιορθώνεις δωρεάν το παρμπρίζ σου

Η διαδικασία για να επιδιορθώσεις ή να αντικαταστήσεις το παρμπρίζ σου είναι πολύ εύκολη. Για αρχή, ελέγχεις αν έχεις την συγκεκριμένη κάλυψη στο ασφαλιστήριό σου.

Αν έχεις βγάλει την ασφάλεια αυτοκινήτου μέσα από το asfaleies24.gr, τότε η κάλυψη της θραύσης κρυστάλλων θα σου έχει έρθει σε ξεχωριστό ασφαλιστήριο μαζί με το κύριο συμβόλαιο της ασφάλισής σου.

Αν έχεις αυτό το εξτρά ασφαλιστήριο, τότε είσαι καλυμμένος και μπορείς να επιδιορθώσεις ή να αντικαταστήσεις εντελώς δωρεάν το παρμπρίζ σου.

Εσύ απλά τηλεφωνείς και κανονίζεις ένα ραντεβού σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα συνεργεία της ασφαλιστικής εταιρείας που σου καλύπτει τη ζημιά και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το συνεργείο!

Δε χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα (εφόσον καλύπτεσαι 100% όπως αναγράφει το συμβόλαιό σου) και όταν γίνει η επιδιόρθωση, απλά παίρνεις το αυτοκίνητο και φεύγεις!

 

Τι κάνεις αν ΔΕΝ έχεις τη θραύση κρυστάλλων στο ασφαλιστήριό σου

Αν δεν έχεις προσθέσει τη θραύση κρυστάλλων εξ’αρχής στο ασφαλιστήριό σου, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα! Δυστυχώς θα πρέπει να καλύψεις τη ζημιά από τη τσέπη σου – και συνήθως οι ζημιές στα παρμπρίζ είναι ιδιαίτερα δαπανηρές.

Σκέψου όμως την επόμενη φορά ή στην επόμενη ανανέωσή σου, να προσθέσεις τη θραύση κρυστάλλων ως κάλυψη στο ασφαλιστήριό σου!

 

Πόσο κοστίζει η θραύση κρυστάλλων

Η θραύση κρυστάλλων κοστίζει 18€ / έτος, ή αντίστοιχα 9€ / εξάμηνο και 4,5€ / τρίμηνο για τα συμβόλαια αντίστοιχης διάρκειας.

Η διάρκεια συμβολαίου θα πρέπει να είναι ίδια με τη διάρκεια της κανονικής σας ασφάλειας.

Αν δεν έχετε την συγκεκριμένη κάλυψη και θέλετε να την προσθέσετε, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να την ενεργοποιήσουμε άμεσα και να είστε πλέον καλυμμένοι!

 

Βρες ασφάλεια αυτοκινήτου με θραύση κρυστάλλων σε 1 λεπτό στο asfaleies24.gr!

Στο asfaleies24.gr βρίσκεις ασφάλεια αυτοκινήτου με θραύση κρυστάλλων σε 1 λεπτό online, συγκρίνοντας τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και επιλέγοντας αυτήν που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες!

Συνδύασε την ασφαλιστική εταιρεία που προτιμάς μαζί με την κάλυψη θραύσης κρυστάλλων που σου προσφέρει το asfaleies24.gr με επιπλέον κόστος μόλις 1,5€ / μήνα!

Πέρα από τη θραύση κρυστάλλων, σε όλα τα πακέτα ασφάλισης μέσα από την ιστοσελίδα μας, μπορείς να προσθέσεις την οδική βοήθεια, το προσωπικό ατύχημα οδηγού καθώς και τη νομική προστασία, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Τι περιμένεις; Σύγκρινε τιμές στο asfaleies24.gr και ανακάλυψε τις καλύτερες προτάσεις ασφάλισης για το δικό σου αυτοκίνητο online!


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373