Τι γράφουν τα media

Το asfaleies24.gr είναι ένα από τα μεγαλύτερα online ασφαλιστικά πρακτορεία, δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους από 1000 οδηγούς κάθε ημέρα, να συγκρίνουν προσφορές και να βρίσκουν τις καλύτερες στην ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές με μόλις 1 κλικ από το κινητό ή τον υπολογιστή τους!

Δείτε τι γράφουν τα μεγαλύτερα media της Ελλάδας και του εξωτερικού για τη λειτουργία του asfaleies24.gr και γιατί ξεχωρίζει η πλατφόρμα μας!

ethnos logo

Το asfaleies24.gr που προσφέρει σύγκριση τιμών σε έως και 26 ασφαλιστικές εταιρείες και σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις τις επιθυμητές σου καλύψεις και να διαμορφώσεις το συμβόλαιο, έτσι όπως ακριβώς το θέλεις εσύ!

imerisia logo

Το asfaleies24.gr, ένα από τα κορυφαία online πρακτορεία για ασφάλεια αυτοκινήτου, διαθέτει ειδική ενότητα γύρω από την ηλεκτροκίνηση και παρουσιάζει όλα τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

in.gr logo

Συγκεκριμένα, μπαίνεις σε μια πλατφόρμα αναζήτησης ασφαλειών όπως είναι το Asfaleies24.gr, γράφεις τον αριθμό κυκλοφορίας και τα στοιχεία του οδηγού και βλέπεις τις προσφορές από όλες τις ασφαλιστικές όλες μαζί στην οθόνη σου!

 

 

 

 

logo skai

Το Asfaleies24.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του: Μείωσε έως και 40% τα έξοδα ασφάλισής σου! Ήρθε ο εύκολος και γρήγορος τρόπος να μειώσεις τα ασφάλιστρά σου, με μόλις 1 κλικ!

 

 

 

 

 

sport24 logo

Το δικό σου buzzer beater στην ασφάλεια αυτοκινήτου: Βρες προσφορές από 42€ μέσα από το asfaleies24.gr!

 

 

 

marketoracle

One of Greece’s most respected insurance companies, Asfaleies24.gr, utilises insurtech in order to offer its customer’s car insurance compare. Throughout the continent, there are many other companies offering the same thing.

newsit

Το asfaleies24.gr είναι ένα online πιστοποιημένο ασφαλιστικό πρακτορείο που προσπαθεί να σου δώσει όσο το δυνατόν περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες, ώστε με 1 κλικ να συγκρίνεις τιμές και καλύψεις και να βρεις την καλύτερη επιλογή, με βάση τις δικές σου ανάγκες!

koutipandoras

Το asfaleies24.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να συγκρίνετε περισσότερες από 26 ασφαλιστικές εταιρείες και να βρείτε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, μέσα σε 1 λεπτό!

 

 

protothema

Η ασφάλεια αυτοκινήτου γίνεται ακόμα πιο digital και το asfaleies24.gr φέρνει την ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι μας, δίχως να χάνουμε χρόνο από τις εργάσιμες ώρες και έχοντας μια πλήρη εικόνα της αγοράς κάνοντας σύγκριση τιμών σε περισσότερες από 27 ασφαλιστικές εταιρείες.

ta nea logo

 

Η ασφάλεια αυτοκινήτου άλλαξε, εσύ;
Δυνατότητα για άμεση σύγκριση τιμών και εύρεση του οικονομικότερου συμβολαίου σε δεκάδες ασφαλιστικές εταιρείες, με ένα κλικ στο asfaleies24.gr!

 

 

athensvoice logo

Μπαίνοντας στο Asfaleies24.gr βρίσκεις σε ένα μόνο σημείο τιμές από 25 και πλέον ασφαλιστικές εταιρείες, μετατρέποντας έτσι την αναζήτηση του κατάλληλου ασφαλιστήριου συμβολαίου σε υπόθεση πέντε λεπτών!

 

tovima logo

 

Μπαίνοντας στο Asfaleies24.gr βρίσκεις σε ένα μόνο σημείο τιμές από 25 και πλέον ασφαλιστικές εταιρείες, μετατρέποντας έτσι την αναζήτηση του κατάλληλου ασφαλιστήριου συμβολαίου σε υπόθεση πέντε λεπτών!

 

 

 

sportfm logo

Βάλε GOAL στην ασφάλεια αυτοκινήτου: Ήρθε το Asfaleies24.gr και αλλάζει τα δεδομένα!

documento

Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από το Asfaleies24.gr που προσφέρει σύγκριση τιμών στην ασφάλεια αυτοκινήτου σε παραπάνω από 26 ασφαλιστικές εταιρείες και όλα αυτά σε ζωντανό χρόνο, σε μόλις 1 λεπτό!

pronews

Η νο1 πλατφόρμα σύγκρισης τιμών που περιλαμβάνει περισσότερες από 25 ασφαλιστικές εταιρείες μέσα από τους συνεργάτες της, είναι η ιστοσελίδα του Asfaleies24.gr – Εδώ μπορείτε να εισάγετε τα βασικά σας στοιχεία καθώς και τα αντίστοιχα του οχήματος και να πάρετε προσφορά ασφάλισης μέσα σε μόλις 2 λεπτά ενώ μπορείτε να ολοκληρώσετε όλη τη διαδικασία έκδοσης ασφαλιστηρίου σε λιγότερο από 5 λεπτά!

lifo logo

Στο Asfaleies24.gr μπορείτε να βρείτε τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου, κάνοντας σύγκριση τιμών, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

 

 

 

 

 

 

 

parallaxi

Το asfaleies24.gr είναι πιστοποιημένο ασφαλιστικό πρακτορείο και προσφέρει ως δωρεάν υπηρεσία την σύγκριση τιμών και παροχών, των ασφαλιστικών εταιρειών. Εσύ απλά εισάγεις τα απαραίτητα στοιχεία που απαιτούνται για τον υπολογισμό των προσφορών και άμεσα μέσα σε 1 λεπτό, θα δεις όλα τα διαθέσιμα αποτελέσματα στην οθόνη σου, μαζί με το τελικό κόστος της ασφάλισης!

capital logo

Με τη βοήθεια του asfaleies24, ένα από τα κορυφαία online ασφαλιστικά πρακτορεία που προσφέρει ασφάλεια αυτοκινήτου με σύγκριση τιμών σε δεκάδες ασφαλιστικές και έχει εξειδίκευση πάνω στην ηλεκτροκίνηση, θα απαντήσουμε στους μεγαλύτερους μύθους που υπάρχουν γύρω από τη νέα εποχής της αυτοκίνησης.