εχω ασφαλεια πως θα δω

Έχω ασφάλεια αυτοκινήτου; Πως θα δω!

Θέλετε να μάθετε αν έχετε ασφάλεια αυτοκινήτου κι αν αυτή είναι ενεργή και μέχρι πότε; Πλέον αυτό είναι πολύ εύκολο, με 1 κλικ!

Είτε έχετε ξεχάσει το πότε λήγει η ασφάλιση του οχήματός σας είτε θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η ασφάλειά σας είναι ενεργή, τώρα μπορείτε οnline να το μάθετε μέσα από το Ελληνικό Κέντρο Πληροφοριών! Τα πρόστιμα για ανασφάλιστο όχημα είναι πολύ μεγάλα ενώ υπάρχουν και διοικητικές κυρώσεις – μην αφήνετε την ασφάλειά σας να λήξει!

Πως θα δω αν έχω ασφάλεια αυτοκινήτου


Εισάγετε τις απαραίτητες λεπτομέρειες του οχήματός σας όπως αριθμός κυκλοφορίας, το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη του οχήματος (προσοχή : Αν είναι εταιρικό όχημα, θα βάλετε το ΑΦΜ της εταιρείας), τους απαραίτητους χαρακτήρες CAPTCHA και μέσα σε δευτερόλεπτα θα δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες!

 

Μέχρι πότε έχω ασφάλεια;

Στην παραπάνω ιστοσελίδα θα δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθώς ακόμα και πότε λήγει η ασφάλειά σας. Έτσι, μπορείτε να ορίσετε μια υπενθύμιση στο κινητό σας μερικές ημέρες πριν ώστε να μην ξεχάσετε να την ανανεώσετε!

Σημαντικό: Τα ανασφάλιστα οχήματα έχουν μεγάλο πρόστιμο και διοικητικές κυρώσεις στη χώρα μας!

 

Πως θα βρω φθηνή ασφάλεια;

Η εύρεση μιας οικονομικής και ταυτόχρονα αξιόπιστης ασφαλιστικής, είναι ένας μικρός γολγοθάς!

Υπάρχουν παραπάνω από 20 ασφαλιστικές εταιρείες στη χώρα μας και πραγματικά μπερδεύεσαι από τις προσφορές.

Η καλύτερη επιλογή που έχετε να κάνετε στην ασφάλιση του οχήματός σας είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, όπου εκεί έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε τιμές και καλύψεις, μεταξύ όλων των διαθέσιμων ασφαλιστικών εταιρειών.

Εσείς απλά εισάγετε τα στοιχεία του οχήματός σας και αμέσως θα δείτε τι μπορεί να σας προσφέρει η κάθε ασφαλιστική εταιρεία και με τι κόστος.

Συγκρίνετε τα αποτελέσματα και κλείστε online την ασφάλειά σας.

Ειδικά στα συμβόλαια που έχουν να κάνουν με ασφάλεια φορτηγού, η online ασφάλιση μπορεί να σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα σε σχέση με την παραδοσιακή , offline ασφάλιση σε κάποιον ασφαλιστικό πράκτορα.

Με συμφέρει η μηνιαία, εξάμηνη ή ετήσια ασφάλιση;

Το πιο συμφέρον για την τσέπη σας είναι τα μεγάλα χρονικά συμβόλαια, όπως εξάμηνα και ετήσια. Ειδικά στα ετήσια το κέρδος σας μπορεί να φτάνει ακόμα και το 50% σε σχέση με ένα μηνιαίο συμβόλαιο και το 30% σε σχέση με ένα εξάμηνο!

Αν δεν έχετε σκοπό να πουλήσετε το όχημά σας, τότε ένα ετήσιο συμβόλαιο είναι αυτό που σας συμφέρει περισσότερο.

Η μηνιαία ασφάλιση βοηθάει αυτούς που κυκλοφορούν το αυτοκίνητό τους μέχρι το συνεργείο, για συντήρηση ή απλά θέλουν να το πουλήσουν, οπότε θα πρέπει να έχουν ενεργές πινακίδες και ασφάλεια.

Από την άλλη, η τρίμηνη ασφάλιση αυτοκινήτου εξυπηρετεί συνήθως τα οχήματα που κυκλοφορούν περιοδικά στη χώρα μας – όπως π.χ. κάποιο cabrio που ο ιδιοκτήτης του το θέλει μόνο για τους μήνες Ιούνιο-Αύγουστο.

Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, όσο μεγαλύτερη η ασφαλιστική διάρκεια, τόσο μεγαλύτερο το δικό σας συνολικό όφελος στο κόστος ασφάλισης.