Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς κάρτα και χωρίς εγγύηση, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ενοικιαση αυτοκινητου

Βρείτε online ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική και εξερευνήστε τον προορισμό σας. Μπορείτε να παραλάβετε σε όλη την Ελλάδα και να έχετε διαφορετική τοποθεσία άφιξης και αναχώρησης!

ενοικιαση αυτοκινητου τιμεσ

Γιατί να επιλέξετε online ενοικίαση αυτοκινήτου

 • Κλείνετε απευθείας το αυτοκίνητό σας, δίχως το άγχος αν θα βρείτε όταν θα φτάσετε στον προορισμό σας
 • Δεν χρειάζεται πιστωτική κάρτα ή χρηματική εγγύηση – Βλέπετε το τελικό ποσό, πληρώνετε και αυτό ήταν!
 • Έχετε πλήρη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου – Ό,τι και να πάθει το αυτοκίνητο, ακόμα και με δική σας υπαιτιότητα, δεν έχετε εξτρά κόστος!
 • Βλέπετε όλα τα διαθέσιμα αυτοκίνητα και επιλέγετε ποιο σας ταιριάζει
 • Μπορείτε να παραλάβετε σε άλλο μέρος και να το παραδώσετε σε άλλη τοποθεσία – Για παράδειγμα στις διακοπές σας μπορείτε να παραλάβετε στο λιμάνι και να το παραδώσετε στο αεροδρόμιο!

Τι γράφουν για το Asfaleies24.gr

logo skai

Το Asfaleies24.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του: Μείωσε έως και 40% τα έξοδα ασφάλισής σου! Ήρθε ο εύκολος και γρήγορος τρόπος να μειώσεις τα ασφάλιστρά σου, με μόλις 1 κλικ!

protothema

Η ασφάλεια αυτοκινήτου γίνεται ακόμα πιο digital και το asfaleies24.gr φέρνει την ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι μας, δίχως να χάνουμε χρόνο από τις εργάσιμες ώρες και έχοντας μια πλήρη εικόνα της αγοράς κάνοντας σύγκριση τιμών σε περισσότερες από 27 ασφαλιστικές εταιρείες.

in.gr logo

Συγκεκριμένα, μπαίνεις σε μια πλατφόρμα αναζήτησης ασφαλειών όπως είναι το Asfaleies24.gr, γράφεις τον αριθμό κυκλοφορίας και τα στοιχεία του οδηγού και βλέπεις τις προσφορές από όλες τις ασφαλιστικές όλες μαζί στην οθόνη σου!

ethnos logo

"Το asfaleies24.gr που προσφέρει σύγκριση τιμών σε έως και 26 ασφαλιστικές εταιρείες και σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις τις επιθυμητές σου καλύψεις και να διαμορφώσεις το συμβόλαιο, έτσι όπως ακριβώς το θέλεις εσύ!"

 

Δείτε όλες τις αναφορές στα media, για το asfaleies24.gr!

Ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική

Μέσα από τους συνεργάτες του asfaleies24.gr, μπορείτε να βρείτε ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική και χωρίς εγγύηση!

Κάνετε αναζήτηση για τις ημερομηνίες και την τοποθεσία που επιθυμείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας, πληρώνετε online με κάρτα (χρεωστική/πιστωτική) ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό και παραλαμβάνετε το αυτοκίνητο χωρίς εξτρά εγγύηση και με πλήρη μικτή ασφάλεια!

Η ασφάλεια αυτοκινήτου του ενοικιαζόμενου περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα: Ακόμα κι αν εμπλακείτε σε κάποιο τρακάρισμα με δική σας υπαιτιότητα, τότε και πάλι δεν θα πληρώσετε τίποτα, καθώς η μικτή ασφάλεια σας καλύπτει πλήρως!

Υπάρχουν βέβαια κάποιες εξαιρέσεις που δεν καλύπτει η ασφάλεια στην ενοικίαση αυτοκινήτου, όπως είναι ενδεικτικά τα παρακάτω:

 • Παραβίαση κλειδαριών ή κατεστραμμένες κλειδαριές
 • Ζημιές σε εξωτερικούς καθρέπτες
 • Ζημιές στα ελαστικά
 • Ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου
 • Μηχανικές βλάβες από υπαιτιότητα του οδηγού – π.χ. χαλασμένο σασμάν που έγινε από λάθος/κακή χρήση του οδηγού
 • Βλάβες που θα γίνουν από λάθος καύσιμο
 • Απώλεια των κλειδιών του αυτοκινήτου
 • Ζημιές από παράβαση του Κ.Ο.Κ.

Αυτές είναι ενδεικτικά οι περιπτώσεις που δεν καλύπτει η πλήρη μικτή ασφάλεια που περιλαμβάνεται στην ενοικίαση του αυτοκινήτου.

Τώρα μπορείτε να νοικιάσετε το αγαπημένο σας αυτοκίνητο χωρίς την ύπαρξη πιστωτικής κάρτας! Κάνετε αναζήτηση, επιλέγετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε και το κλείνετε οnline!
Δεν απαιτείται καμία εγγύηση! Το μόνο ποσό που πληρώνετε, είναι αυτό που αναγράφει η κράτησή σας.
Όλες οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων έχουν πλήρη μικτή ασφάλεια - αυτό σημαίνει ότι σε ατύχημα ακόμα και με δική σας υπαιτιότητα, δεν πληρώνετε κάτι!
Παραλάβετε το αυτοκίνητο που θέλετε οπουδήποτε στην Ελλάδα! Μπορείτε επίσης να το παραδώσετε σε διαφορετική τοποθεσία από το μέρος παραλαβής!

Ενοικίαση αυτοκινήτου τιμές

Οι τιμές στην ενοικίαση αυτοκινήτου διαφέρουν ανάλογα την περίοδο κράτησης, τη διαθεσιμότητα, το μοντέλο που επιθυμείτε καθώς και την περιοχή.

Συνήθως σε περίοδο διακοπών όπως καλοκαίρι, Πάσχα ή Χριστούγεννα, οι τιμές είναι πιο αυξημένες.

Θα πρέπει επίσης να θυμάστε ότι οι τιμές είναι τελικές – δεν υπάρχει δηλαδή εξτρά χρέωση εγγύησης ή κόστος για πλήρη ασφάλεια. Οι τιμές περιλαμβάνουν απεριόριστα χιλιόμετρα εντός Ελλάδας, οδική βοήθεια και πλήρη μικτή κάλυψη..

Αν θέλετε κάποια επιπλέον αξεσουάρ όπως παιδικά καρεκλάκια, τότε αυτό το συνεννοείστε απευθείας με την εταιρεία ενοικίασης κι αν υπάρχει χρέωση, την πληρώνετε απευθείας με μετρητά όταν θα παραλάβετε το αυτοκίνητο.

ΕΔΩ μπορείτε να αναζητήσετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε και να δείτε ακριβώς τις τιμές που ισχύουν στην ενοικίαση αυτοκινήτου για την περίοδο που ενδιαφέρεστε.

 

ενοικιαση αυτοκινητου

Φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου

Η ενοικίαση αυτοκινήτου μέσα από το asfaleies24.gr και τους συνεργάτες του, είναι αρκετά φθηνή καθώς θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν πως δεν απαιτείται δέσμευση των χρημάτων σας ως εγγύηση και επίσης δε χρειάζεται να προσκομίσετε πιστωτική κάρτα.

Κλείνετε online και πληρώνετε είτε με χρεωστική/πιστωτική κάρτα είτε μέσω τραπεζικής μεταφοράς και είστε έτοιμος!

Αυτοκίνητα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας!

Στην αναζήτηση θα βρείτε μια πλούσια διαθέσιμη γκάμα αυτοκινήτων που ταιριάζει σε όλες τις ανάγκες. Από μικρά αυτοκίνητα πόλης, μέχρι μεγάλα SUV οχήματα ιδανικά για μια εξόρμηση στο βουνό και από βενζινοκίνητα μέχρι ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

Εσείς εισάγετε προορισμό και ημερομηνία και άμεσα θα δείτε όλους τους διαθέσιμους τύπους αυτοκινήτων καθώς και το κόστος της ενοικίασής τους.

Μην ξεχνάτε: Οι τιμές είναι τελικές, περιλαμβάνουν πλήρη μικτή ασφάλεια και δε χρειάζεται πιστωτική κάρτα ούτε εγγύηση!

Ενοικίαση αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη

Εύκολα και γρήγορα μπορείτε να προβείτε σε μια ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη και να παραλάβετε σε 3 κεντρικά σημεία: Στο κέντρο της πόλης, στο αεροδρόμιο καθώς και στο 13οχιλιόμετρα Αεροδρομίου – Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις της Enterprise.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη τώρα έγινε εύκολη υπόθεση, κάνοντας όλες τις διαδικασίες online ώστε να σας περιμένει το αυτοκίνητο μόλις φτάσετε στη συμπρωτεύουσα!

Μπορείτε να το παραλάβετε στο αεροδρόμιο και να φύγετε κατευθείαν για τις καταπληκτικές παραλίες της Χαλκιδικής ή να ξεκινήσετε μια εξόρμηση στην Κεντρική Μακεδονία!

Όποιος κι αν είναι ο σκοπός του ταξιδιού σας, η ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη από 3 διαφορετικά σημεία παραλαβής και παράδοσης, σας λύνει τα χέρια και μπορείτε να προγραμματίσετε πολύ ευκολότερα το ταξίδι σας!

Ενοικίαση αυτοκινήτου Αθήνα

Στην Αθήνα μπορείτε να προβείτε σε μια ενοικίαση αυτοκινήτου και να παραλάβετε το όχημά σας σε 10 διαφορετικά σημεία, συμπεριλαμβανομένου και 2 σημεία στη Ραφήνα!

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να παραλάβετε από διαφορετικό σημείο από αυτό που θα το παραδώσετε – κάτι που διευκολύνει πολύ αν έρχεστε από το λιμάνι και μετά θα αναχωρήσετε από το αεροδρόμιο!

Με 8 σημεία στην Αττική και 2 στη Ραφήνα, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε κάποιο που σας εξυπηρετεί.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα είναι πλέον εύκολη υπόθεση για όλους – είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής. Εισάγοντας απλά την ημερομηνία και ώρα παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου σας ΕΔΩ, μπορείτε εύκολα να δείτε τα διαθέσιμα οχήματα και να προβείτε σε κράτηση, μέσα σε μόλις 1 λεπτό!

Και το καλύτερο; Δε χρειάζεται εγγύηση ούτε πιστωτική κάρτα για δέσμευση χρημάτων. Απλά πληρώνετε το ποσό της κράτησης μέσω τραπέζης ή μέσω κάρτας και είστε έτοιμος!

Χρήσιμες πληροφορίες

1Τι καλύπτει η ασφάλεια της ενοικίασης;
Η ασφαλιστική κάλυψη είναι πλήρης μικτή ασφάλεια – δηλαδή καλύπτει ακόμα και τις ζημιές από δική σας υπαιτιότητα. Δεν καλύπτονται όμως ζημιές όπως φθορές στα ελαστικά ή ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου.
2Δε χρειάζεται καθόλου εγγύηση ή κάρτα;
Όχι! Δε χρειάζεται καθόλου χρηματική εγγύηση ή πιστωτική κάρτα. Κάνετε την κράτηση οnline, πληρώνετε και αυτό ήταν!
3Πόσα χιλιόμετρα μπορώ να κάνω;
Έχετε απεριόριστα χιλιόμετρα στη μίσθωσή σας όμως μπορείτε να μετακινήστε μόνο εντός Ελλάδας. Η χρήση στο εξωτερικό απαγορεύεται.
Δειτε προσφορες με οφελος εωσ 20%
Invalid email address

Πόσο κοστίζει η ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς κάρτα;

Το κόστος εξαρτάται από παράγοντες όπως την τοποθεσία και την χρονική περίοδο. Δείτε τιμές σε 1 λεπτό πατώντας το κουμπί προσφοράς!

Είναι όντως χωρίς καμία εγγύηση και χωρίς κάρτα;

Ακριβώς! Δεν απαιτείται καμία εγγύηση ούτε να έχετε πιστωτική κάρτα!

Κι αν τρακάρω και φταίω;

Έχετε πλήρη μικτή ασφάλεια που σημαίνει ότι σας καλύπτει ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση ενώ δεν υπάρχει και ποσό απαλλαγής!

Κι αν αντιμετωπίσω κάποιο μηχανικό πρόβλημα;

Όλες οι κρατήσεις έχουν δωρεάν οδική βοήθεια, παντού σε όλη την Ελλάδα!

Συχνές ερωτήσεις

Τι ηλικία πρέπει να έχω για να ενοικιάσω ένα αυτοκίνητο;
Θα πρέπει να έχετε συμπληρωμένα τα 23 έτη σας και να οδηγείτε παραπάνω από 1 χρόνο.
Με τι δίπλωμα μπορώ να κάνω ενοικίαση αυτοκινήτου;
Με όλα τα Ευρωπαϊκά!
Από που μπορώ να παραλάβω το αυτοκίνητο;
Μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας από εκατοντάδες σημεία σε όλη την Ελλάδα!
Μπορώ να το παραδώσω σε διαφορετικό σημείο απ'ότι το παρέλαβα;
Ναι! Όταν κάνετε αναζήτηση, θα γράψετε τόσο το σημείο παραλαβής όσο και το σημείο παράδοσης τα οποία μπορούν να είναι διαφορετικά.

Η υπηρεσία παρέχεται από τρίτες εταιρείες και το asfaleies24.gr δεν έχει ουδεμία σχέση με την παρεχόμενη υπηρεσία ούτε με την εταιρεία.