hellas direct ασφαλεια μηχανης
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Hellas direct Ασφάλεια Μηχανής

Η Hellas Direct είναι η πρώτη digital only ασφαλιστική εταιρεία και προσφέρει τις υπηρεσίες της εδώ και χρόνια στην Ελλάδα.

Η εταιρεία πέρα από ασφάλεια αυτοκινήτου προσφέρει και ιδιαίτερα προσιτά και ευέλικτα προγράμματα στην ασφάλεια μηχανής!

Οι τιμές ξεκινούν από περίπου 30€ το εξάμηνο για μηχανάκια 300 κυβικών ενώ για μπορείτε να βρείτε χαμηλότερες τιμές για μηχανές μικρότερων κυβικών.

παρε προσφορα

Τι εξτρά καλύψεις μπορείτε να προσθέσετε

Σε μια ασφάλεια μηχανής μέσω του asfaleies24 μπορείτε να προσθέσετε εξτρά καλύψεις όπως είναι η οδική βοήθεια, η νομική προστασία καθώς και το προσωπικό ατύχημα.

Πρόκειται για 3 ιδιαίτερα σημαντικές καλύψεις που σκοπό έχουν να συμπληρώσουν το κύριο συμβόλαιό σας με καλύψεις χρήσιμες, που σίγουρα κάποια στιγμή θα τις χρειαστείτε.

Ειδικά η κάλυψη οδικής βοήθεια στα μηχανάκια θεωρείται απαραίτητη – φανταστείτε να έχετε ένα scooter και να μείνετε από μπαταρία! Τα σύγχρονα μηχανάκια δεν έχουν μανιβέλα, οπότε ο μόνος τρόπος να βάλετε μπρος, είναι είτε να φορτίσετε την μπαταρία είτε να την αλλάξετε επί τόπου!

Αν έχετε την οδική βοήθεια στο συμβόλαιό σας, θα έρθει άμεσα εκεί που είστε και θα σας βάλει μπρος με τα ειδικά καλώδια έτσι ώστε να συνεχίσετε την ημέρα σας ή να μεταβείτε σε ένα συνεργείο για να αλλάξετε την μπαταρία σας αν αυτή έχει βγει εντελώς off.

Σε περίπτωση που δεν έχετε την κάλυψη οδικής στο ασφαλιστήριό σας, τότε η αγορά επί τόπου ενός ανεξάρτητου συμβολαίου οδικής βοήθειας από κάποιον πάροχο, θα σας κοστίσει πολλαπλάσια χρήματα.

Ήξερες ότι στο asfaleies24 μπορείς να αγοράσεις ασφάλεια μηχανής σε 1 λεπτό online, χωρίς δικαιολογητικά; Δες τις καταπληκτικές τιμές μας από 3,50€/μήνα ΕΔΩ!

Τι περιλαμβάνει η ασφάλεια μηχανής στην Hellas Direct

Η ασφάλεια μηχανής στην Hellas Direct περιλαμβάνει τις βασικές εκ του νόμου καλύψεις, δηλαδή την αστική ευθύνη έναντι τρίτων και τις σωματικές βλάβες καθώς και τις υλικές ζημίες που μπορεί να προκληθούν από ένα ατύχημα με δική σας υπαιτιότητα.

Επιπλέον, η Hellas Direct προσφέρει και κάλυψη για υλικές ζημιές που θα προκληθούν από ανασφάλιστο όχημα! Αν δηλαδή σας τρακάρει ένα όχημα που δεν είναι ασφαλισμένο, τότε η εταιρεία θα καλύψει τις ζημιές μέχρι ένα ποσό.

Τέλος, στο ασφαλιστήριο περιλαμβάνεται φυσικά και η φροντίδα ατυχήματος όπου είναι μια χρήσιμη παροχή κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος. Η φροντίδα έρχεται άμεσα στον τόπο του τροχαίου και φροντίζει ώστε να σας βοηθήσει με όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται όπως φωτογράφιση του σημείου και των αυτοκινήτων, συμπλήρωση δηλώσεων, κ.α.

 

Προσφέρει η Hellas Direct ασφάλεια μηχανής με κλοπή;

Όχι, τα πακέτα της Hellas Direct δεν προσφέρουν ασφάλιση της μηχανής σας με κάλυψη κλοπής. Η εταιρεία προσφέρει αποκλειστικά και μόνο τις βασικές καλύψεις που είναι υποχρεωτικές για να κυκλοφορείτε νόμιμα.

Αν θέλετε μια ασφάλεια μηχανής με κλοπή θα πρέπει να κοιτάξετε για άλλες διαθέσιμες επιλογές μέσα από την ιστοσελίδα μας.

 

Ποια η διαδικασία ασφάλισης μηχανής στην Hellas Direct

Για να ασφαλίσετε τη μηχανή σας στην Hellas Direct μέσα από το asfaleies24.gr, ξεκινάτε από την αρχική μας σελίδα εισάγοντας τον αριθμό της πινακίδας σας καθώς και τα απαραίτητα στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο ιδιοκτήτη, στοιχεία μηχανής, κ.ο.κ.

Άμεσα η πλατφόρμα μας θα σας επιστρέψει τιμές και προσφορές τόσο από την Hellas Direct όσο και από άλλες ασφαλιστικές εταιρείες που συνεργαζόμαστε.

Μπορείτε είτε να συγκρίνετε τιμές και καλύψεις ανάμεσα σε όλες τις διαθέσιμες ασφαλιστικές εταιρείες είτε να προχωρήσετε άμεσα την ασφάλισή σας στην Hellas Direct. Στις περισσότερες περιπτώσεις δε θα χρειαστούν και δικαιολογητικά (άδεια κυκλοφορίας – δίπλωμα) για να ασφαλίσετε τη μηχανή σας – Παρόλα αυτά θα πρέπει πάντα να τα έχετε διαθέσιμα καθώς μπορεί να ζητηθούν από την ασφαλιστική εταιρεία.

Με την πληρωμή σας, λαμβάνετε άμεσα στο e-mail το συμβόλαιο εντός 2 λεπτών!

Έκπτωση έως 30% και άτοκες δόσεις

Αν επιλέξετε ετήσιο πακέτο στην ασφάλιση μηχανής τότε έχετε έκπτωση που φτάνει ακόμα και το 30% ενώ επιπλέον έχετε και τη δυνατότητα εξόφλησης σε έως και 12 άτοκες δόσεις, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Έτσι, απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή τιμή μαζί με την έκπτωση ενώ ταυτόχρονα πληρώνετε μήνα-μήνα με την πιστωτική σας κάρτα!


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373