allianz ασφαλεια αυτοκινητου
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Allianz ασφάλεια αυτοκινήτου

Η Allianz είναι μια από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας μας και ανήκει στο τοπ 5 ασφαλιστικών του κόσμου!

Η εταιρεία καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα ασφαλιστικών υπηρεσιών όπως ασφάλιση αυτοκινήτου, ασφάλεια για μηχανή, ασφάλιση φορτηγού, ασφάλειες κατοικίας , ζωής υγείας όπως και πιο σύνθετες ανάγκες όπως συνταξιοδοτικό και αποταμιεύσεις.

Ψάχνεις φθηνή ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ; Στο asfaleies24 συγκρίνεις 29 ασφαλιστικές και ασφαλίζεσαι Online σε 1 λεπτό, χωρίς δικαιολογητικά! Δες τιμές για το δικό σου αυτοκίνητο από 6,20€/μήνα ΕΔΩ!

Πέρα από τα στάνταρ προγράμματα, η εταιρεία προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις που θέλουν να εξασφαλίσουν το μέλλον τους.

Στην Ελλάδα διαθέτει παραπάνω από 300.000 πελάτες σε όλες τις ασφαλιστικές υπηρεσίες που παρέχει!

Στον κόσμο, ο όμιλος Allianz είναι ένας από τους κορυφαίους του κλάδου με κύκλο εργασιών άνω των 130 δις ενώ είναι ο νο1 ασφαλιστικός όμιλος στο δείκτη βιωσιμότητας του Dow Jones!

Η εταιρεία διαχειρίζεται κεφάλαια της τάξης των 1 τρις ενώ απασχολεί παραπάνω από 140.000 εργαζομένους!

Τέλος, ασφαλίζει επίσης μεγάλα γεγονότα και παραγωγές όπως τις ταινίες του Hollywood & BollyWood, τα διαστημικά έργα, κ.α.

 

Ασφάλεια αυτοκινήτου Allianz

Η εταιρεία προσφέρει εξαιρετικά πακέτα ασφάλισης για κάθε όχημά σας με ποιοτικές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση.

Στις ασφάλειες αυτοκινήτων η εταιρεία προσφέρει αρκετά προϊόντα όπως τη βασική ασφάλιση, εξτρά κάλυψη για κλοπή και πυρός καθώς και πλήρη μικτή ασφάλεια.

Για τη μηχανή σας, θα βρείτε ένα ιδανικό ασφαλιστικό συμβόλαιο που παρέχει τις βασικές καλύψεις που απαιτούνται από το νόμο ενώ μπορείτε να προσθέσετε επίσης και την premiumοδική βοήθεια.

Οι τιμές ξεκινούνε από περίπου 37€ για μια εξάμηνη ασφάλεια για ένα αυτοκίνητο 1000 κυβικών.

Αντίστοιχα, μια ασφάλεια αυτοκινήτου για 1400 κυβικά ξεκινάει από 41€ στην επαρχία ενώ στην Αθήνα το κόστος μπορεί να ξεκινήσει από τα 68€

Η Allianz προσφέρει εξάμηνα, ετήσια συμβόλαια καθώς και τρίμηνη ασφάλιση αυτοκινήτου.

Για να δείτε ακριβώς τιμές για το δικό σας αυτοκίνητο, καθώς εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες όπως τα κυβικά, τον τύπο του αυτοκινήτου, την ηλικία του οδηγού, τον τόπο διαμονής, κ.α. επισκεφθείτε την παρακάτω ιστοσελίδα:

Η βασική ασφάλιση στην εταιρεία σας καλύπτει επίσης από υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα ενώ μέσα στο συμβόλαιο έχετε επίσης και τη φροντίδα ατυχήματος όπου ένας συνεργάτης της ασφαλιστικής έρχεται στον τόπο του ατυχήματος ώστε να σας βοηθήσει με τις καταγραφές του συμβάντος.

Σε κάθε συμβόλαιο μπορείτε να προσθέσετε εξτρά καλύψεις όπως οδική βοήθεια, νομική κάλυψη, θραύση κρυστάλλων, κ.α.

Στο βασικό συμβόλαιο μπορείτε να προσθέσετε την πρόσθετη πράξη για ολική/μερική κλοπή και πυρός.

Σε αυτήν την περίπτωση το αυτοκίνητό σας είναι εξασφαλισμένο σε ένα ενδεχόμενο μερικής ή ολικής κλοπής καθώς επίσης και στο ενδεχόμενο ζημιών που θα προκληθούν από πυργκαγιά, έκρηξη ή πτώση κεραυνού.

 

Μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου Allianz

Η τρίτη επιλογή σας είναι η μικτή ασφάλεια Allianz όπου σας προσφέρει πλήρη κάλυψη έναντι τρίτων καθώς και από ζημιές που θα προκληθούν από δική σας υπαιτιότητα.

Η μικτή ασφάλιση αξίζει για κάθε καινούργιο αυτοκίνητο ή όχημα με ακριβά ανταλλακτικά και υψηλή αξία.

Η μικτή σας καλύπτει σχεδόν σε κάθε περίπτωση εκτός αν έχετε παραβεί τον ΚΟΚ ή έχετε καταναλώσει ουσίες ή αλκοόλ.

Οι τιμές της μικτής ξεκινάνε από περίπου τα 160€ για ένα εξάμηνο συμβόλαιο με οδηγό 40 ετών και αυτοκίνητο τελευταίας διετίας 1000 κυβικών.

Σε περίπτωση μικτής σε μη καινούργιο αυτοκίνητο, θα πρέπει να γίνει πρώτα έλεγχος και καταγραφή ζημιών από την εταιρεία πριν εκδοθεί το καινούργιο σας συμβόλαιο.

 

Συμμετέχει η Allianz στο φιλικό διακανονισμό;

Ναι, η εταιρεία συμμετέχει στο φιλικό διακανονισμό και αυτό εγγυάται μια πιο γρήγορη αποζημίωση σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος με άλλο όχημα ασφαλισμένο σε εταιρεία που συμμετέχει στο φιλικό διακανονισμό.

Μέσα από το σύστημα του φιλικού διακανονισμού, ο μη υπαίτιος ενός ατυχήματος αποζημιώνετε από τη δική του ασφαλιστική εταιρεία εφόσον και οι 2 εταιρείες συμμετέχουν στο φιλικό διακανονισμό.

 

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση ατυχήματος αν είμαι ασφαλισμένος στην Allianz;

Σε περίπτωση που εμπλακείτε σε ατύχημα και είστε ασφαλισμένοι στην Allianz, πρέπει άμεσα να καλέσετε την τροχαία καθώς και τη φροντίδα ατυχήματος της ασφαλιστικής εταιρείας, στο τηλέφωνο 1175 ή 2109988188.

Άμεσα θα ανοίξει ο φάκελος της ζημίας σας και θα λάβετε ενημέρωση σχετικά με την πορεία της αποζημίωσής σας.

 

Πως μπορώ να ασφαλιστώ στην Allianz;

Μπορείτε να βρείτε ασφάλεια αυτοκινήτου στην Allianz μέσα από το asfaleies24.gr, συγκρίνοντας τιμές και παροχές ανάμεσα στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες!

Η ιστοσελίδα μας φιλοξενεί τόσο την Allianz όσο και δεκάδες ακόμα ασφαλιστικές εταιρείες, έτσι ώστε να έχετε μια γενική εικόνα όλης της ασφαλιστικής αγοράς πριν προχωρήσετε στην αγορά του συμβολαίου σας.

Η διαδικασία αγοράς και ασφάλισης είναι πολύ εύκολη: Αφού επιλέξετε το ασφαλιστικό πρόγραμμα που επιθυμείτε (βασική ασφάλεια, πυρός-κλοπής ή μικτή) και τη διάρκεια ασφάλισης (τρίμηνη, εξάμηνη ή ετήσια ασφάλεια) τότε προχωράτε online στην αίτηση ασφάλισης μέσα από την ιστοσελίδα μας και ολοκληρώνετε την πληρωμή online με κάρτα ή τραπεζική κατάθεση!

Άμεσα λαμβάνετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mail σας και είστε πλέον ασφαλισμένοι!