τριμηνη ασφαλεια μηχανης
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Τρίμηνη ασφάλεια μηχανής – Από 11

Η τρίμηνη ασφάλεια μηχανής είναι μια οικονομική επιλογή για όσους θέλουν να ασφαλίσουν γρήγορα, εύκολα και χωρίς πολλά χρήματα τη μηχανή τους.

Οι τιμές για 3 μήνες ασφάλεια μηχανής ξεκινάνε από μόλις 11€ το τρίμηνο για τη βασική, υποχρεωτική ασφάλεια.

Η βασική ασφάλεια μηχανής καλύπτει τις υποχρεωτικές εκ του νόμου καλύψεις, δηλαδή:

  • Αστική ευθύνη έναντι τρίτων
  • Υλικές ζημίες

Στην ουσία με τη βασική ασφάλεια μηχανής καλύπτονται οι τυχόν ζημιές που θα προκαλέσετε σε ένα άλλο όχημα ή πρόσωπο, κατά τη διάρκεια ατυχήματος με δική σας υπαιτιότητα.

Πέρα από τη βασική ασφάλεια, πλέον – ανάλογα το μοντέλο της μηχανής που κατέχετε – μπορείτε να κάνετε και ασφάλεια μηχανής με κλοπή κι έτσι να προσθέσετε επιπλέον καλύψεις στο ασφαλιστήριό σας.

Ψάχνεις ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ για 3 μήνες; Στο Asfaleies24 ασφαλίζεσαι Online σε 1 λεπτό, χωρίς δικαιολογητικά! Δες τιμές για τη δική σου μηχανή από 3,80€/μήνα ΕΔΩ!

Κόστος τρίμηνης ασφάλειας μηχανής – Παραδείγματα

Η τρίμηνη ασφάλεια μηχανής ξεκινάει από μόλις 11€ για τις βασικές καλύψεις. Σε αυτό το κόστος, μπορείτε να προσθέσετε την πλήρη οδική βοήθεια με μόλις 5€ επιβάρυνση για 3 μήνες.

Στον παρακάτω πίνακα έχουμε υπολογίσει το κόστος ασφάλισης των πιο δημοφιλών μοντέλων μηχανών, για 3 μήνες ασφάλιση.

Μοντέλο Κόστος ασφάλισης Ασφαλιστική Εταιρεία
Sym Syphony 50cc 11€ ERGO
Sym Citycom 300cc 16,66€ Apeiron
Honda SH 300cc 16,66€ Apeiron
Beverly 300cc 16,66€ Apeiron

Οι παραπάνω τιμές ισχύουν στις 12/12/2022 και αφορούν οδηγό με 35 έτη διπλώματος μηχανής, ΤΚ 84100 και μηχανές με 1η άδεια κυκλοφορίας τον 01/2022. Οι τιμές ενδέχεται να έχουν διαφοροποιηθεί.

Τρίμηνη ασφάλεια με κλοπή – Τι καλύπτει

Η ασφάλεια μηχανής με κλοπή, καλύπτει στην ουσία την ολική κλοπή του δικύκλου σας.

Η συγκεκριμένη ασφάλεια δεν προσφέρεται για όλες τα μοντέλα μηχανών ενώ υπάρχουν μόνο 2-3 ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν ασφάλιση με κλοπή.

Ένα πακέτο πυρός/κλοπής για μηχανή καλύπτει τις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Αστική ευθύνη
  • Φροντίδα ατυχήματος
  • Ζημιές από ανασφάλιστο
  • Πυρός (ανάλογα την ασφαλιστική εταιρεία, καλύπτονται τρομοκρατικές ενέργειες, πυρκαγιά, βραχυκύκλωμα, κ.α.)
  • Ολική κλοπή οχήματος

Ανάλογα την ασφαλιστική εταιρεία, οι παροχές τροποποιούνται και διαφέρουν. Στη φόρμα ασφάλισης της ιστοσελίδας μας αναφέρονται αναλυτικά όλοι οι όροι και οι παροχές κάθε προγράμματος ασφάλισης ανάλογα την ασφαλιστική εταιρεία που θα επιλέξετε.

προσφορα για ασφαλεια μηχανης

Ενδεικτικό κόστος τρίμηνης ασφάλισης μηχανής με κλοπή:

Για ένα Piaggio Beverly αξίας 4.000€, 300cc με 1η άδεια 01/2022 ή ένα Sym Citycom 300cc με 1η άδεια κυκλοφορίας τον 01/2022, το κόστος ασφάλισης για ΤΚ 84100 και οδηγό με 35 έτη διπλώματος, το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

  • 42,65€ AIG
  • 67,65€ APEIRON

Οι τιμές είναι ίδιες και για τα 2 μοντέλα.

Ποιες ασφαλιστικές προσφέρουν τρίμηνη ασφάλεια μηχανής

Δεν προσφέρουν όλες οι εταιρείες 3 μήνες ασφάλιση. Υπάρχουν αρκετές που έχουν ως ελάχιστη ασφάλιση τους 6 μήνες.

3 μήνες μπορείτε να βρείτε στην ασφάλεια μηχανής Hellas Direct, Apeiron, Yellow Project, Anytime ασφάλεια μηχανής, AIG, ERGO, Δύναμις & Interlife.

Ανάλογα τη μηχανή που θέλετε να ασφαλίσετε, μπορεί κάποιες άλλες εταιρείες να είναι διαθέσιμες και κάποιες από τις παραπάνω να μην προσφέρουν ασφάλιση για 3 μήνες.

 

Πως θα κλείσεις online τρίμηνη ασφάλεια μηχανής

Ο τρόπος για να κλείσεις online τρίμηνη ασφάλεια μηχανής μέσα από το asfaleies24.gr είναι πολύ εύκολος και μπορεί να γίνει μέσα σε 6 απλά βήματα!

Επισκέπτεσαι την αντίστοιχη σελίδα του Asfaleies24 και έπειτα εισάγεις την πινακίδα σου καθώς και τα στοιχεία ιδιοκτήτη, ώστε να λάβεις άμεσα τιμές και προσφορές από έως 27 ασφαλιστικές εταιρείες!

Στην ειδική φόρμα ασφάλισης θα λάβεις τιμές τόσο για βασική ασφάλιση όσο και για πακέτα πυρός/κλοπής, αν σε ενδιαφέρει μια τέτοια ασφάλιση.

Μην ξεχνάς πως από την ιστοσελίδα μας βρίσεις φθηνή ασφάλεια μηχανής από μόλις 11€ το τρίμηνο ενώ μπορείς να προσθέσεις πολύ οικονομικές εξτρά καλύψεις και να φτιάξεις τη δική σου ασφάλεια, όπως για παράδειγμα μια ασφάλεια μηχανής με οδική βοήθεια ή νομική προστασία!