μικτη ασφαλεια μηχανης
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Μικτή Ασφάλεια Μηχανής – Πόσο κοστίζει;

Στην ασφάλεια μηχανής υπάρχει το πακέτο της βασικής ασφάλισης όπου περιλαμβάνει την αστική ευθύνη έναντι τρίτων καθώς και τα πακέτα πυρός/κλοπής όπου περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την κάλυψη κλοπής για τη μηχανή σας.

Για να βρείτε πλήρη μικτή ασφάλεια μηχανής πρέπει να πληρούνται κάποια κριτήρια, όπως:

  • Η μηχανή σας να έχει μεγάλη αξία
  • Να είναι καινούργια
  • Να είστε έμπειρος οδηγός

Η αναζήτηση μικτής ασφάλειας για μηχανή δεν είναι εύκολη υπόθεση και δυστυχώς θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο για να βρούμε την ιδανική κάλυψη!

Ήξερες ότι στο asfaleies24 μπορείς να αγοράσεις ασφάλεια μηχανής σε 1 λεπτό online, χωρίς δικαιολογητικά; Δες τις καταπληκτικές τιμές μας από 3,50€/μήνα ΕΔΩ!

Τι καλύπτει η μικτή ασφάλεια μηχανής

Η μικτή ασφάλεια μηχανής καλύπτει ό,τι και η ασφάλεια κλοπής μότο και επιπλέον τις ιδίες ζημίες του οχήματος!

Δηλαδή αν προκαλέσετε ένα ατύχημα με δική σας υπαιτιότητα, η ασφαλιστική θα σας αποζημιώσει όπως αντίστοιχα συμβαίνει και στη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου!

 

Ποιες μηχανές ασφαλίζονται με μικτή ασφάλιση

Λίγες μηχανές μπορούν να ασφαλιστούν με πλήρη μικτή ασφάλεια. Συνήθως θα πρέπει να έχουν κάποια μεγάλη αξία και να έχουν άδεια κυκλοφορίας το πολύ έως 10 έτη.

Οι ασφαλιστικές ασφαλίζουν συγκεκριμένα μοντέλα με πλήρη μικτή ασφάλεια και αυτό εφόσον καλύπτονται κάποιες συνθήκες που ορίζουν όπως το που σταθμεύει η μηχανή το βράδυ, κ.α.

 

Κόστος για μικτή ασφάλεια

Το κόστος για μια πλήρη μικτή ασφάλεια μηχανής είναι σχετικά μεγάλο και ξεκινάει με ένα κόστος γύρω στα 450€ το χρόνο για ασφάλιση οχήματος στην επαρχία και περίπου 650€ για μικτή ασφάλιση στην Αθήνα.

Όπως καταλαβαίνετε η τιμή είναι ιδιαίτερα υψηλή κι αυτό λόγω του αυξημένου κινδύνου που έχει για τις ασφαλιστικές η μικτή κάλυψη στις μηχανές.

προσφορα για ασφαλεια μηχανης

Τι εναλλακτική υπάρχει

Αντί για τη μικτή ασφάλεια, που είναι και πιο δύσκολο να τη βρείτε, μπορείτε να επιλέξετε την ασφάλεια πυρός/κλοπής για μηχανή όπου περιλαμβάνει τις καλύψεις της βασικής ασφάλισης και επιπλέον την κάλυψη για κλοπή!

Με αυτόν τον τρόπο προστατεύετε την περιουσία σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με το χαμηλότερο κόστος.

 

Άλλες καλύψεις που μπορείτε να προσθέσετε

Οποιοδήποτε πακέτα ασφάλειας και να επιλέξετε, μπορείτε επιπλέον να προσθέσετε την κάλυψη οδικής βοήθειας, τη νομική προστασία καθώς και το προσωπικό ατύχημα. Κάθε κάλυψη που προσθέτετε βοηθάει στην αναβάθμιση του συμβολαίου σας έτσι ώστε να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη

 

Κλείστε online ασφάλεια μηχανής στο asfaleies24!

Στο Asfaleies24 βρίσκεις εύκολα και γρήγορα ασφάλεια μηχανής από 19€ το εξάμηνο και προσθέτεις την οδική βοήθεια με μόλις 10€ παραπάνω!

Αν θέλεις πακέτο πυρός/κλοπής, τότε υπολόγισε ένα κόστος περίπου 100€ το εξάμηνο – πάντα ανάλογα την εμπορική αξία της μηχανής που θέλεις να ασφαλίσεις.

Γνωρίζουμε ότι είναι αρκετά δύσκολο – έως απίθανο – να βρεις μικτή ασφάλεια μηχανής. Εδώ μέχρι πριν μερικά χρόνια δεν υπήρχαν καν τα πακέτα κλοπής στην ασφάλιση μηχανής!

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις 2-3 μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες αν μπορούν να ασφαλίσουν τη μηχανή σας με μικτή ασφάλεια και σε ποιο κόστος.

Εμείς από την πλευρά μας θα σας δώσουμε τις καλύτερες προσφορές για βασική ασφάλεια μηχανής αλλά και στα πακέτα πυρός-κλοπής. Επιπλέον, αν υπάρχουν διαθέσιμα πακέτα για μικτή ασφάλεια για το μοντέλο σας, να είστε σίγουροι ότι θα σας τα εμφανίσουμε αμέσως!

Δες τιμές σε 1 λεπτό μέσα από την ιστοσελίδα μας και πάρε το συμβόλαιο άμεσα στο e-mail σου, ακόμα και στις 3 τα ξημερώματα! Στο asfaleies24 μπορείς να ασφαλιστείς άμεσα στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες όπως η Hellas Direct, η Interlife καθώς και στα προγράμματα του My Zen της Groupama!

Αν αναζητάτε να ασφαλίσετε τη μηχανή σας για κλοπή, τότε θα πρέπει να δείτε τα πακέτα που προσφέρει η Yellow Project και η Apeiron Insurance! Στο asfaleies24 αλλάζεις ασφάλεια μηχανής σε 6 απλά βήματα και εξοικονομείς πολλά χρήματα από το καινούργιο σου συμβόλαιο!