ασφαλεια μηχανης 500cc
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ασφάλεια μηχανής 500cc : Τιμές και προσφορές

Αν έχεις ήδη ή πρόκειται να αποκτήσεις μια μηχανή 500cc, τότε είσαι στο σωστό μέρος ώστε να βρεις την ιδανική ασφάλεια μηχανής μέσα από την σύγκριση τιμών που σου προσφέρει το asfaleies24.gr!

Η ασφάλεια μηχανής είναι υποχρεωτική για όλα τα δίκυκλα οχήματα που κυκλοφορούν στους δρόμους και φέρουν πινακίδες κυκλοφορίας ενώ τα πρόστιμα για τα ανασφάλιστα οχήματα είναι αρκετά υψηλά – τόσο ως χρηματικές όσο και ως διοικητικές ποινές που φτάνουν μέχρι τη φυλάκιση.

Ας δούμε όμως προσφορές για ασφάλεια μηχανής 500cc καθώς και τι καλύψεις μπορείτε να επιλέξετε!

Ψάχνεις ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ για 500 κυβικά; Στο Asfaleies24 ασφαλίζεσαι Online σε 1 λεπτό, χωρίς δικαιολογητικά! Δες τιμές για τη δική σου μηχανή από 3,80€/μήνα ΕΔΩ!

Διαθέσιμα προγράμματα για μια μηχανή 500 κυβικών

Σε μια μηχανή 500 κυβικών μπορείτε να επιλέξετε τη βασική ασφάλεια (που είναι και η ελάχιστη υποχρεωτική από το νόμο) και να προσθέσετε εξτρά καλύψεις όπως είναι η πλήρης οδική βοήθεια, η νομική προστασία, κ.α.

Για αρκετά μοντέλα 500 κυβικών οι εταιρείες προσφέρουν πέρα από τη βασική ασφάλεια και πακέτα πυρός-κλοπής.

Αυτά τα πακέτα ασφάλισης είναι πιο πλούσια σε παροχές και εξασφαλίζουν ακόμα και την αποζημίωσή σας σε περίπτωση κλοπής της μηχανής σας!

προσφορα για ασφαλεια μηχανης

Τιμές για ασφάλεια μηχανής 500cc

Για τις ενδεικτικές τιμές ασφάλισης, χρησιμοποιήσαμε ως μοντέλο προς ασφάλιση το Honda CB 500ccκαθώς και το SYM MAXSYM 500cc.

Οι περιοχές που τιμολογήσαμε είναι η Αθήνα (14451), η Θεσσαλονίκη (55535) καθώς και η Σύρος (84100).

Και τα 2 μοντέλα είναι με 1η άδεια κυκλοφορίας τον 01/23 και με ιδιοκτήτη ηλικίας 40 ετών με 22 έτη διπλώματος.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τις τιμές ανά μοντέλο σε κάθε περιοχή και σε κάθε διαθέσιμο ασφαλιστικό πρόγραμμα.

Κόστος ασφάλισης για Honda CB 500cc 01/23′

Πρόγραμμα Περιοχή / ΤΚ Κόστος ασφάλισης για ένα έτος Εταιρεία
Βασικό Αθήνα / 14451 88 € Hellas Direct
Πυρός/Κλοπής Αθήνα / 14451 455,88 Apeiron
Βασικό Θεσσαλονίκη / 55535 45,68 € Hellas Direct
Πυρός/Κλοπής Θεσσαλονίκη / 55535 428,45 € Apeiron
Βασικό Σύρος / 84100 45,35 € Hellas Direct
Πυρός/Κλοπής Σύρος / 84100 391,85 € Apeiron

Κόστος ασφάλειας για Sym MAXSYM 500cc 01/23′

Πρόγραμμα Περιοχή / ΤΚ Κόστος ασφάλισης για ένα έτος Εταιρεία
Βασικό Αθήνα / 14451 88 € Hellas Direct
Πυρός/Κλοπής Αθήνα / 14451 276,11 € AIG
Βασικό Θεσσαλονίκη / 55535 45,68 € Hellas Direct
Πυρός/Κλοπής Θεσσαλονίκη / 55535 245,74 € AIG
Βασικό Σύρος / 84100 45,35 € Hellas Direct
Πυρός/Κλοπής Σύρος / 84100 233,57 € AIG

 

Όπως βλέπουμε οι τιμές διαφοροποιούνται ανάλογα την περιοχή αλλά και την ασφαλιστική εταιρεία που προσφέρει την κάλυψη. Στην επαρχία οι τιμές στις ασφάλειες είναι πάντα χαμηλότερες καθώς υπάρχει μικρότερος κίνδυνος ατυχήματος αλλά και κλοπής του οχήματος.

Τι περιλαμβάνουν τα παραπάνω πακέτα ασφάλισης

Τα 2 πακέτα ασφάλισης που τιμολογήσαμε παραπάνω, είναι η απλή βασική ασφάλεια και η ασφάλεια πυρός-κλοπής.

Η βασική ασφάλεια είναι η minimum ασφάλιση για να κυκλοφορείτε νόμιμα στο δρόμο. Περιλαμβάνει την κάλυψη έναντι τρίτων – δηλαδή να αποζημιώσει η ασφαλιστική τυχόν τρίτους αν εμπλακείτε σε ατύχημα με δική σας υπαιτιότητα.

Κάποιες εταιρείες μπορεί να περιλαμβάνουν επίσης μερικές εξτρά παροχές όπως φροντίδα ατυχήματος σε περίπτωση ατυχήματος, κάλυψη για ζημιές από ανασφάλιστο όχημα, κ.α.

Από την άλλη, η ασφάλεια πυρός-κλοπής περιλαμβάνει την κάλυψη κλοπής της μηχανής σας ενώ μπορεί επίσης να υπάρχουν καλύψεις για ζημιές από φυσικά φαινόμενα, πυρκαγιές, κ.α.

Κάθε εταιρεία προσφέρει τις δικές της καλύψεις που μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά στη φόρμα αναζήτησης μέσα από την ιστοσελίδα μας, όταν ψάχνετε για την ασφάλεια της μηχανής σας!

Τι εξτρά καλύψεις μπορώ να προσθέσω στο ασφαλιστήριο

Για να εμπλουτίσετε το συμβόλαιό σας και να έχετε περισσότερες παροχές, μπορείτε να προσθέσετε την κάλυψη της οδικής βοήθειας καθώς και την νομική προστασία.

Η οδική βοήθεια είναι μια πολύ σημαντική κάλυψη όπου σας παρέχει άμεσα όχημα βοήθειας σε περίπτωση που μείνετε με τη μηχανή σας για τον οποιοδήποτε λόγο.

Μπορεί να σας βοηθήσει επί τόπου να επιδιορθωθεί η μηχανή αν αυτό είναι εφικτό ή να σας ρυμουλκήσει μέχρι το κοντινότερο συνεργείο.

Από την άλλη, η νομική προστασία είναι μια κάλυψη που εφόσον εμπλακείτε σε ατύχημα θα σας φανεί κάτι παραπάνω από χρήσιμη!

Στην ουσία θα έχετε έναν δικηγόρο ή μια ομάδα νομικών στο πλευρό σας έτσι ώστε να υπερασπιστούν τα συμφέροντά σας και να λάβετε άμεσα την αποζημίωση που δικαιούστε.

Και τις 2 αυτές καλύψεις μπορείτε να τις προσθέσετε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ασφάλισης επιθυμείτε, άμεσα και εύκολα μέσα από τη φόρμα αναζήτησης της ιστοσελίδας μας!

Βρες ασφάλεια μηχανής 500cc σε 2 λεπτά online!

Μέσα από το asfaleies24.gr η ασφάλεια μηχανής έχει γίνει πλέον πολύ εύκολη υπόθεση! Εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και τα στοιχεία του οχήματός σας και μέσα σε 1 λεπτό βλέπετε τις διαθέσιμες προσφορές για τη μηχανή σας καθώς και το κόστος ασφάλισης.

Επιλέγετε την εταιρεία που σας καλύπτει, πληρώνετε online και παραλαμβάνετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mail σας!

Εύκολα, γρήγορα και με άνεση από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε μπορείτε να αλλάξετε την ασφάλεια μηχανής μέσα σε 6 βήματα και να εξοικονομήσετε δεκάδες χρήματα, μέσα από την εύκολη σύγκριση τιμών της ιστοσελίδας μας!


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373