Ασφάλεια μηχανής 1000cc – Συγκρίνετε τιμές online!

ασφαλεια μηχανης 1000 κυβικων

Ασφάλεια μηχανής 1000cc – Συγκρίνετε τιμές και βρείτε τη φθηνότερη!

 Αν αναζητάτε την καλύτερη και πιο φθηνή ασφάλεια μηχανής 1000 κυβικών, τότε είστε στο σωστό μέρος!

Μέσα από το Asfaleies24.gr μπορείτε να συγκρίνετε τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και να βρείτε την ιδανικότερη για εσάς ασφάλεια μηχανής μέσα σε μόλις 1 λεπτό!

Αγοράζετε online, πληρώνετε και παραλαμβάνετε το ασφαλιστήριο απευθείας στο e-mail σας.

[nbox type=”success” align= “center” close=”no”]Ψάχνεις ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ για 1000 κυβικά; Στο Asfaleies24 ασφαλίζεσαι Online σε 1 λεπτό, χωρίς δικαιολογητικά! Δες τιμές για τη δική σου μηχανή από 3,80€/μήνα ΕΔΩ![/nbox]

Ποιες μηχανές είναι 1000cc ή μεγαλύτερες;

Στην κατηγορία των 1000 κυβικών ανήκουν οι μεγάλες μηχανές πίστας/street ή οι λεγόμενες μηχανές ταξιδιού.

Μερικά μοντέλα 1000 κυβικών είναι η Suzuki V-Strom, Honda CBR, Kawasaki Z 1000, Yamaha FZR 1000, κ.α.

Σε κάθε περίπτωση και ό,τι μηχανή και να έχετε, μέσα από την ιστοσελίδα μας θα βρείτε τη φθηνότερη ασφάλιση, στις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες!

 

Κόστος ασφάλισης για μηχανές 1000 κυβικών

Το ετήσιο κόστος ασφάλισης μηχανής σε αυτά τα κυβικά, ξεκινάει από περίπου 180€.

Βέβαια στην τελική κοστολόγηση παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο, όπως η ηλικία του οδηγού, πόσα χρόνια έχει το δίπλωμα οδήγησης, αν έχει συμμετοχή σε τροχαία ατυχήματα τα τελευταία χρόνια, το μοντέλο της μηχανής, η περιοχή οδήγησης, κ.α.

Αν ασφαλίζεστε στην επαρχία, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχετε χαμηλότερα ασφάλιστρα απ’ότι αν οδηγείτε στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.

Αντίστοιχα, αν έχετε δίπλωμα οδήγησης αρκετά χρόνια και είστε άνω των 25 ετών, θα δείτε χαμηλότερα ασφάλιστρα έναντι νέων οδηγών!

προσφορα για ασφαλεια μηχανης

Τι καλύψεις μπορείτε να έχετε για μια ασφάλεια μηχανής 1000 κυβικών;

Σε μια μηχανή 1000 κυβικών μπορείτε να έχετε είτε τη βασική ασφάλιση μηχανής είτε σε μερικές περιπτώσεις και την ασφάλεια μηχανής με κλοπή.

Η βασική ασφάλεια μηχανής καλύπτει τις απαραίτητες καλύψεις – δηλαδή την αστική ευθύνη έναντι τρίτων και τις υλικές ζημιές τρίτων. Αυτή είναι η ελάχιστη ασφάλεια που πρέπει να έχετε σύμφωνα με το νόμο.

Από την άλλη, η ασφάλεια κλοπής μηχανής είναι το λεγόμενο πακέτο ασφάλισης όπως γνωρίζουμε από την ασφάλεια αυτοκινήτου «πυρός-κλοπής» όπου στην περίπτωση της μηχανής καλύπτει την ολική κλοπή του οχήματος καθώς και την αποζημίωση σε περίπτωση τρομοκρατικών ενεργειών, ζημιές από πορείες, απεργίες, κτλ.

Δεν είναι διαθέσιμο το συγκεκριμένο πρόγραμμα για όλες τις μηχανές ενώ προσφέρεται από συγκεκριμένες ασφαλιστικές εταιρείες – όπως είναι η ασφαλιστική Apeiron.

 

Τι εξτρά καλύψεις μπορώ να προσθέσω σε μια ασφάλεια μηχανής;

Μέσα από το asfaleies24 μπορείτε να διαμορφώσετε την ασφάλεια μηχανής ανάλογα τις ανάγκες σας. Η βασική ασφάλεια αλλά και μια ασφάλεια πυρός-κλοπής, δεν περιλαμβάνει τις προαιρετικές καλύψεις όπως είναι η οδική βοήθεια, το προσωπικό ατύχημα αλλά και η νομική προστασία.

Η κάλυψη οδικής βοήθειας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, ειδικά για τις μηχανές. Φανταστείτε να μείνει το scooter σας από μπαταρία – δεν υπάρχει κανένας τρόπος να πάρει μπρος, εκτός κι αν ρυμουλκηθεί από την οδική βοήθεια!

Από την άλλη, η νομική προστασία προσφέρει βοήθεια σε μια δύσκολη στιγμή που θα τη χρειαστείτε, όπως είναι ένα τρακάρισμα ή μια διαφωνία σχετικά με την αποζημίωσή σας.

Τέλος, το προσωπικό ατύχημα σας αποζημιώνει σε περίπτωση τραυματισμού ως αποτέλεσμα ενός τροχαίου ατυχήματος.

 

Πως μπορείτε να αποκτήσετε μια φθηνή ασφάλιση μηχανής

Η απόκτηση ασφάλειας μηχανής μέσα από το asfaleies24 είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη διαδικασία.

Για αρχή, ξεκινάτε από ΕΔΩ όπου συμπληρώνετε τα στοιχεία του οχήματός σας καθώς και τα προσωπικά σας στοιχεία, για να ξεκινήσει η πλατφόρμα μας να συγκρίνει τιμές ανάμεσα στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες.

Αμέσως θα σας εμφανιστούν όλες οι τιμές μαζί με τις παρεχόμενες καλύψεις που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες για τη δική σας μηχανή.

Επιλέγετε την εταιρεία και την προσφορά που σας καλύπτει, συμπληρώνετε κάποια ακόμα στοιχεία και ολοκληρώνετε online την αγορά της ασφάλειάς σας!

Πληρώνετε μέσω κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς και άμεσα λαμβάνετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mail σας όπου το αποθηκεύετε ή το εκτυπώνετε!