ασφαλεια μηχανης 1000 κυβικων

Ασφάλεια μηχανής 1000cc – Συγκρίνετε τιμές και βρείτε τη φθηνότερη!

 Αν αναζητάτε την καλύτερη και πιο φθηνή ασφάλεια μηχανής 1000 κυβικών, τότε είστε στο σωστό μέρος!

Μέσα από το Asfaleies24.gr θα βρείτε φθηνές ασφάλειες online για τη μηχανή σας και μπορείτε να επιλέξετε την ιδανικότερη για εσάς, μέσα από μια σύγκριση τιμών σε ένα λεπτό!

Οι φθηνές ασφάλειες μηχανών μπορούν να εκδοθούν online και να παραλάβετε το ασφαλιστήριο απευθείας στο e-mail σας.

ασφαλεια μηχανης 125cc

Ποιες μηχανές είναι 1000cc ή μεγαλύτερες;

Στην κατηγορία των 1000 κυβικών ανήκουν οι μεγάλες μηχανές πίστας/street ή οι λεγόμενες μηχανές ταξιδιού.

Μερικά μοντέλα 1000 κυβικών είναι η Suzuki V-Strom, Honda CBR, Kawasaki Z 1000, Yamaha FZR 1000, κ.α.

Σε κάθε περίπτωση και ό,τι μηχανή και να έχετε, μέσα από την ιστοσελίδα μας θα βρείτε τη φθηνότερη ασφάλιση, στις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες!

 

Κόστος ασφάλισης για μηχανές 1000 κυβικών

Το ετήσιο κόστος ασφάλισης μηχανής σε αυτά τα κυβικά, κυμαίνεται από περίπου 180€.

Βέβαια στην τελική κοστολόγηση παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο, όπως η ηλικία του οδηγού, πόσα χρόνια έχει το δίπλωμα οδήγησης, αν έχει υποπέσει σε τροχαία συμβάντα τα τελευταία χρόνια, το μοντέλο της μηχανής, η περιοχή οδήγησης, κ.α.

Αν ασφαλίζεστε στην επαρχία, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχετε χαμηλότερα ασφάλιστρα απ’ότι αν οδηγάτε στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.

Αντίστοιχα, αν έχετε δίπλωμα οδήγησης αρκετά χρόνια και είστε άνω των 25 ετών, θα δείτε χαμηλότερα ασφάλιστρα έναντι νέων οδηγών!

 

Πως μπορείτε να αποκτήσετε μια φθηνή ασφάλιση μηχανής

Μπορείτε να πάρετε μια προσφορά άμεσα μέσα σε 1 λεπτό, απλά συμπληρώνοντας τα βασικά σας στοιχεία, από παραπάνω από 25 ασφαλιστικές εταιρείες!

Συγκρίνετε τις τιμές και τις καλύψεις που σας προσφέρουν οι εταιρείες οnline και επιλέξτε την εταιρεία που καλύπτει καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.

Μέσα σε 2 λεπτά μπορείτε να είστε ασφαλισμένοι στην καλύτερη τιμή της αγοράς και να έχετε το ασφαλιστήριο στο e-mail σας!