ασφαλεια επαγγελματικου αυτοκινητου
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ασφάλεια επαγγελματικού αυτοκινήτου

Τα επαγγελματικά αυτοκίνητα, από τα ΙΧ για πωλητές και μετόχους εταιρειών έως τα αγροτικά και τα φορτηγά, θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση ως προς την ασφάλειά τους καθώς είναι ιδιαίτερα κρίσιμη η άμεση αντιμετώπιση και αποζημίωση από τις ασφαλιστικές.

Πέρα από αυτό όμως, μια εταιρεία με έναν πολύ μεγάλο στόλο, σίγουρα θα προσπαθήσει να εξοικονομήσει όσο το δυνατόν περισσότερα από την ασφάλεια των επαγγελματικών οχημάτων της.

Σκεφθείτε μια εταιρεία με 50 επαγγελματικά αυτοκίνητα, αν γλυτώσει 70€ από την ασφάλεια του κάθε οχήματος, τότε είναι καθαρό κέρδος 3500€ το έτος!

δες προσφορες για ασφαλεια αυτοκινητου

Ασφάλεια επαγγελματικού αυτοκινήτου τιμές

Για να δείτε τιμές για την ασφάλιση του επαγγελματικού σας ιχ, αρκεί να συμπληρώσετε την πινακίδα και τα στοιχεία σας και άμεσα μέσα σε ένα λεπτό θα έχετε όλες τις προσφορές από τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Πέρα από τις τιμές, θα δείτε τις καλύψεις αναλυτικά καθώς και τους όρους ασφάλισης από κάθε ασφαλιστική εταιρεία.

Οι τιμές στην ασφάλεια επαγγελματικού οχήματος διαμορφώνονται ανάλογα το αυτοκίνητο, αν έχει κάποιο χαρακτηριστικό αυξημένου ρίσκου όπως κοτσαδόρο, ψυγείο καρότσα ή άλλα χαρακτηριστικά που οι ασφαλιστικές κρίνουν ότι είναι αυξημένου ρίσκου.

Όσο περισσότερα τα χαρακτηριστικά που αυξάνουν τον κίνδυνο ατυχήματος, τόσο μεγαλύτερα θα είναι αντίστοιχα και τα ασφάλιστρα αυτοκινήτου που θα κληθείτε να πληρώσετε!

Σε κάθε περίπτωση, online και μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε ασφάλειες αυτοκινήτου για κάθε τύπο ΙΧ!

παρε προσφορα για ασφαλεια αυτοκινητου

Online ασφάλιση επαγγελματικού αυτοκινήτου

Για την άμεση, online ασφάλεια του επαγγελματικού σας αυτοκινήτου, μπορείτε να ξεκινήσετε από την ιστοσελίδα μας απλά συμπληρώνοντας την πινακίδα του αυτοκινήτου και όλα τα απαραίτητα στοιχεία της φόρμας.

Άμεσα, μέσα σε δευτερόλεπτα, θα έχετε τις προσφορές των ασφαλιστικών εταιρειών έτοιμες για να επιλέξετε την ασφάλεια που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και το budget σας.

Λογικό είναι να δείτε αρκετά μεγάλες διακυμάνσεις στις τιμές με ένα εύρος που μπορεί να ξεκινάει από 150€ για μια ετήσια βασική ασφάλεια και να φτάνει έως και τα 350€!

Πέρα από τις καλύψεις που μπορεί να διαφέρουν, κάθε εταιρεία κοστολογεί εντελώς διαφορετικά τις υπηρεσίες της.

Δείτε κριτικές πελατών πριν την επιλογή σας και καταλήξτε σε μια αξιόπιστη ασφαλιστική, με την καλύτερη τιμή της αγοράς μέσα από το Asfaleies24.gr

Φθηνή ασφάλιση επαγγελματικού

Η φθηνή ασφάλεια δεν σημαίνει ότι θα είναι και κάτι μη αξιόπιστο ή ότι θα έχετε πρόβλημα σε κάποιο μελλοντικό ατύχημα!

Όλες οι ασφαλιστικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ελέγχονται εξονυχιστικά πλέον από την ΤΤΕ μέσα από δεκάδες ασφαλιστικούς ελέγχους τόσο για την ρευστότητά τους και τη δυνατότητα αποζημιώσεων όσο και την εν γένει λειτουργία τους.

Έτσι μπορείτε άφοβα να επιλέξετε μια φθηνή ασφάλεια επαγγελματικού οχήματος καθώς θα είναι πλήρως αξιόπιστη και επιπλέον θα έχετε τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα από τη τσέπη σας!

 

Τι τύποι ασφάλειας υπάρχουν για τα επαγγελματικά οχήματα

Ως επαγγελματικά ορίζονται διάφορες κατηγορίες οχημάτων που εξυπηρετούν εμπορικούς σκοπούς.

Έτσι μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε ασφάλεια επαγγελματικού φορτηγού, ασφάλιση για τα απλά επαγγελματικά ΙΧ της εταιρείας σας, όπως αυτά που ίσως δίνεται σε στελέχη και πωλητές καθώς επίσης και ασφάλεια αγροτικού αν αυτή είναι η κύρια δραστηριότητά σας.

Γενικότερα στην ασφάλεια επαγγελματικού αυτοκινήτου ανήκουν όλες οι κατηγορίες ασφαλίσεων, που απευθύνονται σε εταιρείες με επαγγελματικά οχήματα, ανεξαρτήτως τύπου οχήματος.

Μπορείτε να ασφαλίσετε το επαγγελματικό σας αυτοκίνητο με μια βασική ασφάλεια, είτε ένα πακέτο πυρός-κλοπής που περιλαμβάνει περισσότερες καλύψεις για να είναι πιο προστατευμένο έναντι περιπτώσεων όπως ζημιών από φυσικά φαινόμενα, κλοπή, κ.α. καθώς επίσης έχετε και τη δυνατότητα για πλήρη μικτή ασφάλιση που καλύπτει ακόμα και τις ιδίες ζημίες που θα προκαλέσετε εσείς, με δική σας υπαιτιότητα στο όχημα!

Στο asfaleies24.gr θα βρείτε όλους τους τύπων διαθέσιμων ασφαλειών, ανάλογα με το προς ασφάλιση αυτοκίνητο. Κάντε μια αναζήτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας, συγκρίνετε τιμές και πακέτα καλύψεων και ασφαλιστείτε online σε 1 λεπτό, στην καλύτερη τιμή της αγοράς!