ασφαλεια αυτοκινητου θεσσαλονικη
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ασφάλεια αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη – Τιμές και προσφορές

Μένετε ή κινείστε στη συμπρωτεύουσα και αναζητάτε ασφάλεια αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη;

Ήρθατε στο κατάλληλο μέρος! Το Asfaleies24.gr βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και μπορεί να σας εξυπηρετήσει, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε! Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210.3000.352 ή να πάρετε μια online προσφορά για ασφάλεια αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη, από το παρακάτω link:

Η Θεσσαλονίκη σας προσφέρει τη δυνατότητα για φθηνά ασφάλιστρα, τουλάχιστον φθηνότερα απ’ότι αν ήσασταν στην Αθήνα.

Ειδικότερα αν μένετε κάπου περιφερειακά της πόλης, θα δείτε ότι τα ασφάλιστρα θα είναι ακόμα χαμηλότερα!

Αυτό συμβαίνει καθώς οι ασφαλιστικές εταιρείες εκδίδουν τα αντίστοιχα συμβόλαια με βάση των Τ.Κ. της μόνιμης κατοικίας και αξιοποιώντας στοιχεία από τη βάση δεδομένων τους.

Έτσι, για τις εταιρείες, υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος να εμπλακεί σε ατύχημα ένα όχημα που κινείται στην Αθήνα παρά στη Θεσσαλονίκη και ακόμα μικρότερο αν κυκλοφορεί στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης!

Τι επιλογές όμως έχετε για να ασφαλίσετε οικονομικά το όχημά σας;

δες προσφορες για ασφαλεια αυτοκινητου

 

Επιλογές για ασφάλιση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη

Όπως και με όλες τις άλλες πόλεις, έτσι και στην συμπρωτεύουσα έχετε στη διάθεσή σας όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες για να επιλέξετε την πιο οικονομική -αλλά- ταυτόχρονα και πιο αξιόπιστη ασφαλιστική για την κάλυψη του οχήματός σας.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες ενώ τα γραφεία που συνεργαζόμαστε προσφέρουν σύγκριση τιμών για όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες του χώρου!
Πάμε να δούμε όμως τις επιλογές ασφάλισης που έχετε:

Ιντερσαλόνικα ασφάλεια αυτοκινήτου : Η Ιντερσαλόνικα είναι ασφαλιστική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη και αποτελεί τη μεγαλύτερη ασφαλιστή στη συμπρωτεύουσα!

Τα γραφεία της βρίσκονται στην περιοχή του λιμανιού.

Προσφέρει ασφάλειες αυτοκινήτων, μηχανών και άλλες καλύψεις ικανές να ικανοποιήσουν πλήρως τις ασφαλιστικές σας ανάγκες.

Είναι από τις πλέον φερέγγυες εταιρείες καθώς αποζημιώνει στο έπακρον τους πελάτες της – έστω και με μια μικρή καθυστέρηση – .

Η εταιρεία δεν συμμετέχει στον «Φιλικό διακανονισμό» και έχει πολλάκις δικαιωθεί γι’αυτό.

Από την άλλη, αν είστε ασφαλισμένοι στην Ιντερσαλόνικα και έχετε ατύχημα με αυτοκίνητο άλλης εταιρείς ΧΩΡΙΣ να φταίτε, υπάρχει ένας «εσωτερικός Φιλικό Διακανονισμός» όπου θα αναλάβει η εταιρεία όλα τα χαρτιά και τα διαδικαστικά και εσείς δε θα χρειαστεί να καταβάλλετε χρήματα για την επιδιόρθωση του αυτοκίνητού σας.

Εθνική Ασφαλιστική : Η ασφάλεια αυτοκινήτου στην Εθνική εγγυάται μια αξιόπιστη κάλυψη που θα είναι δίπλα σας, όποτε κι αν χρειαστείτε το οτιδήποτε!

Η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα ασφαλιστικών υπηρεσιών και λύσεων, από ασφαλίσεις για αυτοκίνητα μέχρι ασφάλειες μηχανών, ασφάλεια κατοικίας, εταιρειών, κ.α.

Η Εθνική είναι μια από τις πρώτες ασφαλιστικές εταιρείες και σίγουρα προσφέρει κύρος και αξιοπιστία στα ασφαλιστήρια συμβόλαια.

Αν αναζητάτε ασφάλεια αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη, σίγουρα η Εθνική είναι μια από τις εταιρείες που πρέπει να αναζητήσετε!

Ενδεικτικές τιμές ασφάλισης

Παρακάτω θα βρείτε ενδεικτικές τιμές ασφάλισης για μερικά δημοφιλή μοντέλα, για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Η τιμολόγηση έγινε με οδηγό 40 ετών που έχει 22 έτη το δίπλωμα οδήγησης και με ΤΚ τον 55131. Επίσης όλα τα οχήματα έχουν 1η άδεια κυκλοφορίας τον 01/23′ και είναι οι βασικές, αρχικές εκδόσεις των μοντέλων.

 

Μοντέλο Βασική Ασφάλεια Μικτή
Toyota Yaris 56,48€ MyZen 134,44€ Hellas Direct
Fiat Panda 48,50€ Hellas Direct 116,98€ Hellas Direct
Ford Fiesta 54,19€ MyZen 117,32€ Interlife
Nissan Micra 63,42€ Accredited 158,01€ Hellas Direct
Hyundai Kona 55,29€ Hellas Direct 171,12€ Interlife

 

Οι τιμές είναι ενδεικτικές, ισχύουν την στιγμή της αναζήτησης και ενδέχεται να έχουν μεταβληθεί.

Πως να κλείσετε ασφάλεια αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη online και να κερδίσετε χρήματα

Ο πιο εύκολος τρόπος για να κλείσετε ασφάλεια στη Θεσσαλονίκη ή σε οποιοδήποτε μέρος βρίσκεστε, είναι μέσω διαδικτύου.

Πλέον τα περισσότερα ασφαλιστικά γραφεία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσω ίντερνετ και με αυτόν τον τρόπο έχουν τη δυνατότητα να δίνουν όλο και χαμηλότερες τιμές στους πελάτες τους ενώ επιπλέον εξυπηρετούν όλες τις περιοχές!

Η παραδοσιακή παλιά προσέγγιση μέσα από τα ασφαλιστικά γραφεία βιτρίνας, έχουν πλέον εξαλειφθεί.

Πλέον, αρκεί μια online επίσκεψη στο asfaleies24.gr και άμεσα μέσα σε 5’ μπορείτε να έχετε το νέο σας ασφαλιστήριο συμβόλαιο!

Το ασφαλιστικό μας πρακτορείο βρίσκεται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 89, στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε ώστε να δούμε από κοντά όλες σας τις ασφαλιστικές ανάγκες!


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/travelo/public_html/asfaleies24.gr/wp-includes/functions.php on line 5373