ασφαλειες πατρα
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ασφάλεια αυτοκινήτου Πάτρα

Αν μένετε στην Πάτρα ή αναζητάτε μια ασφάλεια αυτοκινήτου, τότε είστε στο σωστό μέρος!

Στο Asfaleies24.gr θα βρείτε τις φθηνότερες ασφάλειες στην Πάτρα και όχι μόνο, για κάθε είδους καλύψεις.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου online, ασφάλιση μηχανής, ασφάλιση σκάφους, ασφάλιση ταξί, ασφάλεια ενυπόθηκης κατοικίας, ασφάλεια φορτηγού και πολλές ακόμα καλύψεις.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την κάλυψη που επιθυμείτε και άμεσα θα σας δώσουμε τις καλύτερες λύσεις!

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά..

δες προσφορες για ασφαλεια αυτοκινητου

 

Ασφάλειες αυτοκινήτων Πάτρα

Στην Πάτρα προσφέρουμε ίσως τις καλύτερες μας τιμές στις ασφάλειες αυτοκινήτων! Μια πόλη με λίγα ατύχημα και πολύ καλούς οδηγούς.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα ασφάλιστρα έχουν μεγάλη διαφορά σε σχέση αντίστοιχα με τους οδηγούς με κύρια έδρα την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.

Εξαιτίας αυτού, οι τιμές που έχετε στην ασφάλιση είναι πολύ χαμηλές και σίγουρα αρκετά κερδοφόρες για την τσέπη σας!

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την ιστοσελίδα και τους συνεργάτες μας θα βρείτε ασφάλειες με μόλις 80€ / έτος για την περιοχή της Πάτρας!

Συμπληρώστε τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας και θα δείτε άμεσα τις τιμές από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες με 1 κλικ!

 

Ασφάλεια μηχανής στην Πάτρα

Αν κινείστε στους δρόμους της Πάτρας με μηχανή, τότε τα οικονομικά συμβόλαια κάλυψης για μηχανή, είναι τα ιδανικά για εσάς!

Ανακαλύψτε φθηνή ασφάλεια μηχανής και ασφαλίστε την περιουσία σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μέσα από το Asfaleies24.gr

Το συμβόλαιο μηχανής – όπως και του αυτοκινήτου – εκδίδονται άμεσα μέσα σε μερικά λεπτά, μετά την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών (δίπλωμα, άδεια, κτλ)

Γιατί η Πάτρα έχει χαμηλότερη ασφάλεια αυτοκινήτου σε σχέση με την Αθήνα;

Το κόστος ασφάλισης επηρεάζεται από μια σειρά παραγόντων, όπου ένα από τα σημαντικότερα είναι ο ΤΚ της έδρας του αυτοκινήτου, όπως αυτός αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας ή η μόνιμη κατοικία του ιδιοκτήτη, αν έχει αλλάξει πρόσφατα και δεν έχει ενημερωθεί η άδεια κυκλοφορίας.

Στις επαρχιακές πόλεις γενικότερα βρίσκουμε φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου σε σχέση με τις μεγαλύτερες πόλεις. Αυτό συμβαίνει διότι στις μεγαλουπόλεις υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος ατυχημάτων λόγω των περισσότερων οχημάτων που κυκλοφορούν.

Επιπλέον υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος κλοπής του οχήματος, κάτι που επηρεάζει ιδιαίτερα την ασφάλεια κλοπής αυτοκινήτου καθώς και τη μικτή ασφάλιση.

Γι’αυτό το λόγο, το κόστος ασφάλισης ενός αυτοκινήτου είναι μικρότερο στην Πάτρα και σε κάποια άλλη επαρχιακή πόλη, σε σχέση με την Αθήνα – αν θεωρήσουμε ότι όλοι οι άλλοι παράγοντες είναι ίδιοι.

Στην Ελλάδα το κόστος για ασφάλεια αυτοκινήτου στην Αθήνα είναι το υψηλότερο σε όλη τη χώρα ενώ τη χαμηλότερη τιμή ασφάλισης την βρίσκουμε συνήθως στη Σύρο.

δες προσφορες για ασφαλεια αυτοκινητου

 

Γιατί να ασφαλιστείτε online

Κάνοντας μια online ασφάλεια αυτοκινήτου ή άλλου τύπου, εξοικονομείτε τόσο χρόνο, καθώς βλέπετε αμέσως με 1 κλικ τις τιμές από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και χρήμα καθώς μπορείτε να επιλέξετε την πιο οικονομική ασφαλιστική εταιρεία, με τις καλύψεις που επιθυμείτε!

Η ασφάλιση online είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας και να εξοικονομήσετε ακόμα και 40% των χρημάτων που θα δαπανούσατε αντίστοιχα για μια ασφάλεια.

Το Asfaleies24.gr προσφέρει ασφάλεια αυτοκινήτου σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, μέσω της έξυπνης online πλατφόρμας του. Η διαδικασία ασφάλισης είναι πολύ εύκολη: Εισάγετε τα στοιχεία σας, βλέπετε τιμές από έως 27 διαφορετικές εταιρείες, επιλέγετε αυτήν που ταιριάζει στις ανάγκες σας και παραλαμβάνετε άμεσα το συμβόλαιο στο e-mail σας!