Ασφάλεια Αυτοκινήτου Χαλκίδα

Αν αναζητάς ασφάλεια αυτοκινήτου στη Χαλκίδα, τότε είσαι στο σωστό μέρος! Στο Asfaleies24.gr μπορείς να ασφαλίσεις το όχημά σου μέσα σε 5΄και να λάβεις άμεσα το νόμιμο ασφαλιστήριο απευθείας στο e-mail σου.

Στη Χαλκίδα οι τιμές ξεκινάνε από μόλις 41,35€ / εξάμηνο για τη βασική ασφάλεια αυτοκινήτου ενώ μπορείτε να προσθέσετε την κάλυψη οδικής βοήθειας με επιπλέον κόστος μόλις 10€ / εξάμηνο.

Για ασφάλεια αυτοκινήτου στη Χαλκίδα θα βρείτε περισσότερες από 27 ασφαλιστικές εταιρείες μέσα από το asfaleies24.gr ενώ σας παρέχουμε τη δυνατότητα να συγκρίνετε τιμές, παροχές και καλύψεις με 1 κλικ δίχως να χάνετε χρόνο.

Η αμερόληπτη σύγκριση μέσα από την ιστοσελίδα μας θα δώσει άμεσα μια σφαιρική εικόνα της ασφαλιστικής αγοράς έτσι ώστε να αγοράσετε την ιδανική ασφάλεια αυτοκινήτου που ταιριάζει στις ανάγκες σας και έχει και την καλύτερη σχέση τιμής-ποιότητας!

Ήξερες ότι στο Asfaleies24.gr βρίσκεις φθηνή ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ και ασφαλίζεσαι Online σε 1 λεπτό, χωρίς δικαιολογητικά;

παρε προσφορα για ασφαλεια αυτοκινητου

Ενδεικτικές τιμές ασφάλειας ανά εξάμηνο στη βασική ασφάλεια

Μοντέλο Κόστος Βασικής Ασφάλειας
Toyota Yaris 1000cc 48,44€ - HellasDirect
Vw Polo 1000cc 49,09€ - Hellas Direct

Fiat Panda 900cc

46,55€ - Hellas Direct

Η τιμολόγηση έγινε για οδηγό 40 ετών και τκ 34100 . Οι τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου ενδέχεται να έχουν διαφοροποιηθεί. Το κόστος για ασφάλεια αυτοκινήτου αλλάζει ανά περιοχή.

Επιπλέον καλύψεις που μπορείτε να προσθέσετε στο συμβόλαιό σας

  • Οδική βοήθεια - Διαθέσιμη για οτιδήποτε τη χρειαστείτε όπως ένα μηχανικό ή ηλεκτρολογικό πρόβλημα.
  • Νομική προστασία
  • Θραύση κρυστάλλων
  • Προσωπικό ατύχημα με κόστος μόλις 3€ / έτος!

δες προσφορες για ασφαλεια αυτοκινητου

Γιατί να επιλέξεις το Asfaleies24.gr

Στο Asfaleies24.gr μπορείς να συγκρίνεις τιμές σε παραπάνω από 27 ασφαλιστικές εταιρείες και να δεις άμεσα το τελικό κόστος του συμβολαίου σου.

Δε χρειάζεται να βλέπεις μία-μία όλες τις ασφαλιστικές, καθώς η πλατφόρμα μας σας τα προσφέρει όλα αυτά συγκεντρωτικά, μέσα σε 1 σελίδα!

Προσφέρουμε αμερόληπτη σύγκριση τιμών και κύριο μέλημά μας είναι να σας εξοικονομήσουμε χρήματα και να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σας!

Κάνοντας μια ασφάλεια αυτοκινήτου στη Χαλκίδα online από το asfaleies24.gr, παραλαμβάνετε άμεσα το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mail σας, το εκτυπώνετε ή το αποθηκεύετε και είστε έτοιμοι!

Κόστος ασφάλισης αυτοκινήτου στη Χαλκίδα

Το κόστος για μια βασική ασφάλεια αυτοκινήτου ξεκινάει από μόλις 41,35€ / εξάμηνο για την πόλη της Χαλκίδας.

Στην επαρχία οι τιμές είναι πιο χαμηλές απ’ότι για παράδειγμα στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη κι έτσι μπορούμε να έχουμε πολύ χαμηλότερα ασφάλιστρα!

Η βασική ασφάλεια περιλαμβάνει τις απαραίτητες από το νόμο καλύψεις όπως την αστική ευθύνη έναντι τρίτων και τις υλικές ζημίες.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε και μεγαλύτερα πακέτα ασφάλισης όπως πυρός/κλοπής που περιλαμβάνει καλύψεις για πυρκαγιά, θεομηνίες και κλοπή ή ακόμα και τα πακέτα μικτής ασφάλειας με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη ιδίων ζημιών.

Στην ενδεικτική μας προτιμολόγηση που μπορείτε να βρείτε πιο πάνω, το κόστος ασφάλισης για ένα Fiat Panda 900 κυβικών του 2022 κοστίζει μόλις 46,55€ στην Hellas Direct ενώ αντίστοιχα ένα ToyotaYaris του 2022 μπορεί να ασφαλιστεί με μόλις 48,44€ για 6 μήνες!

Τι ασφάλεια να επιλέξω

Το τι ασφάλεια αυτοκινήτου θα επιλέξετε, είναι καθαρά δική σας επιλογή ανάλογα τις ανάγκες σας αλλά και το διαθέσιμο budget. Αν έχετε ένα καινούργιο αυτοκίνητο, σας προτείνουμε τουλάχιστον ένα πλήρες πακέτο πυρός/κλοπής με καλύψεις όπως για πυρκαγιά, μερική και ολική κλοπή, ζημιές από καιρικά φαινόμενα και κακόβουλες ενέργειες, κ.α.

Βέβαια, η καλύτερη και πιο συμφέρουσα επιλογή σε ένα καινούργιο αυτοκίνητο είναι η μικτή ασφάλιση καθώς προσφέρει πλήρη προστασία ακόμα και ζημίες που μπορεί να προκαλέσουμε με δική μας υπαιτιότητα.