Το Citroen Ami είναι ένα 100% αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, ιδανικό για μετακινήσεις μέσα στην πόλη!

Προσφέρει αυτονομία έως 75 χιλιόμετρα και προσφέρει ελεύθερη μετακίνηση για όλους!

Με μικρές διαστάσεις, είναι ευέλικτο για τους δύσκολους δρόμους των πόλεων ενώ ταυτόχρονα μπορεί να παρκάρει σχεδόν παντού!

Το Citroen Ami είναι προσιτό σε όλους τόσο λόγω της χαμηλής τιμής του, όσο και ότι μπορεί να οδηγηθεί σχεδόν απ’όλους, αφού η οδήγησή του είναι εφικτή από την ηλικία των 16 ετών.

Ανακαλύψτε οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου για το Citroen Ami και ασφαλίστε το online σε 1 λεπτό μέσα από το Asfaleies24!

Ήξερες ότι στο Asfaleies24.gr βρίσκεις φθηνή ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ και ασφαλίζεσαι Online σε 1 λεπτό, χωρίς δικαιολογητικά;

παρε προσφορα για ασφαλεια αυτοκινητου

Ενδεικτικές τιμές ασφάλειας Citroen Ami ανά εξάμηνο ανά περιοχή

Περιοχή Βασική Πυρός/Κλοπής Μικτή
Αθήνα 69,85€ - Yellow Project 87,14€ - Interlife 129,57€ - Interlife
Θεσσαλονίκη 58,65€ - Interlife 64,49€ - Interlife 106,92€ - Interlife

Επαρχία

42,70€ - Interlife 48,54€ - Interlife 90,97€ - Interlife

Η τιμολόγηση έγινε για Citroen Ami αξίας 9.000€ στις 06/11/2022 με οδηγό 40 ετών και τκ 10432, 54248, 84100. Οι τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου διαφοροποιούνται ανάλογα το κάθε μοντέλο.

Επιπλέον καλύψεις που μπορείτε να προσθέσετε στο συμβόλαιό σας

Ασφαλίζεται το AMI για κλοπή;

Ναι! Υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρείες όπου ασφαλίζουν το Citroen AMI για ολική κλοπή του οχήματος! Με μια αναζήτηση στην ειδική φόρμα της ιστοσελίδα μας, μπορείτε να επιλέξετε ως πακέτο ασφάλισης το «πυρός/κλοπής» και άμεσα θα δείτε όλες τις εταιρείες που προσφέρουν κάλυψη κλοπής για το AMI!

Καινοτόμα χαρακτηριστικά του Citroen Ami

Τεχνολογία

Το Ami προσφέρει κάποιες μοναδικές τεχνολογίες, όπως την διασύνδεση μέσω του κινητού του οδηγού.

Μόλις ανοίξετε το Ami, μπορείτε να συνδέσετε αμέσως το κινητό σας τηλέφωνο και μέσω της ειδικής εφαρμογής έχετε όλα τα δεδομένα του αυτοκινήτου απευθείας μπροστά σας!

 

Άνεση

Παρά τις μικρές του διαστάσεις, το Ami προσφέρει άνεση στους επιβάτες του και μια ευρύχωρη καμπίνα 2 ατόμων με αρκετούς – για τις διαστάσεις του – χώρους αποθήκευσης.

 

Συμπαγείς διαστάσεις

Με μήκος μόλις 2,41μ και πλάτος 1,39μ, το Ami είναι το ιδανικό μέσο για την μετακίνηση στην πόλη!

Προστατεύεσαι από τα καιρικά φαινόμενα – που θα ήσουν εκτεθειμένος με ένα δίτροχο – ενώ παράλληλα μετακινείσαι με ασφάλεια και στυλ!

Τι ασφάλεια αυτοκινήτου να επιλέξετε για Citroen Ami

Το Citroen Ami είναι ένα καινούργιο και ιδιαίτερο όχημα, με λίγους μήνες κυκλοφορίας στη χώρα μας.

Το asfaleies24 το ασφαλίζει κανονικά, στην καλύτερη τιμή της αγοράς και με όλες τις πιθανές καλύψεις.

Σας προτείνουμε μια ασφάλεια πυρός/κλοπής ή μικτή όπου περιλαμβάνει αρκετές καλύψεις και στην ουσία προστατεύει την περιουσία σας.

Αν θέλετε μόνο τις βασικές καλύψεις, το κόστος ξεκινάει από μόλις 42,70€ για εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου ενώ μπορείτε να προσθέσετε πλήρη οδική βοήθεια, με 10€ εξτρά κόστος.

Πέρα από την οδική, στο asfaleies24 σας προσφέρουμε κι άλλες εξτρά και χρήσιμες καλύψεις όπως το προσωπικό ατύχημα οδηγού, τη νομική προστασία καθώς και τη θραύση κρυστάλλων.

Η ασφάλεια αυτοκινήτου για το Ami είναι πολύ οικονομική και μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να ασφαλιστείτε σε μόλις 1 λεπτό online και να παραλάβετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο e-mailσας!

Αν το αυτοκίνητο βρίσκεται στην αντιπροσωπεία και το ασφαλίζετε πρώτη φορά, τότε διαβάστε κι αυτόν τον οδηγό όπου αναφέρει με λεπτομέρειες πως ασφαλίζουμε ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται στην αντιπροσωπεία, ειδικά όταν το θέλουμε με μικτή κάλυψη!

Στο Asfaleies24 συγκρίνουμε έως 27 ασφαλιστικές εταιρείες και σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να δείτε τιμές και παροχές για να επιλέξετε την ιδανικότερη ασφάλεια αυτοκινήτου για το δικό σας όχημα!