Ασφάλεια Αυτοκινήτου Alfa Romeo Mito

Η Alfa Romeo Mito αποτελεί το πρώτο διαχρονικά αυτοκίνητο της Ιταλικής φίρμας στην μικρή κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης!

Μέχρι την στιγμή της παρουσίασής της – αλλά ακόμα και τώρα – η Ιταλική εταιρεία παρήγαγε μόνο μεγαλύτερα μοντέλα!

Η Mito είναι ένα σπορ αυτοκίνητο συμπαγών διαστάσεων με ιδιαίτερη πέραση στις νεανικές ηλικίες.

Πόσο κοστίζει όμως η ασφάλεια της Alfa Romeo Mito; Και πως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα ώστε να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή, με το χαμηλότερο κόστος;

Το Asfaleies24.gr έψαξε και βρήκε για εσάς τα καλύτερα πακέτα για να ασφαλίσετε την Alfa Romeo σας στις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες και με την καλύτερη δυνατή τιμή!

Μέσα από την ιστοσελίδα μας, μπορείτε να βρείτε στην ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές από μόλις 43,42€ / εξάμηνο για μια βασική ασφάλεια για Mito!

Ήξερες ότι στο Asfaleies24.gr βρίσκεις φθηνή ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ και ασφαλίζεσαι Online σε 1 λεπτό, χωρίς δικαιολογητικά;

παρε προσφορα για ασφαλεια αυτοκινητου

Ενδεικτικές τιμές ασφάλειας ανά εξάμηνο, ανά περιοχή

Περιοχή Βασική Πυρός/Κλοπής Μικτή
Αθήνα 68,12€ - Accredited 88,83€ - Accredited 140,11€ - Interlife
Θεσσαλονίκη 58,83€ - Caravela 71,14€ - Hellas Direct 114,94€ - Interlife

Επαρχία

43,42€ - Apeiron 53,45€ - Interlife 97,25€ - Interlife

Η τιμολόγηση έγινε για Alfa Romeo Mito 0.9cc, 19' αξίας 9.000€ στις 08/09/2023 με οδηγό 40 ετών και τκ 14451, 54248, 84100. Οι τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου ενδέχεται να έχουν αλλάξουν. Το κόστος ασφάλισης αφορά εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου - στις υπόλοιπες διάρκειες το κόστος διαφοροποιείται αντίστοιχα.

Τι εξτρά καλύψεις μπορείτε να προσθέσετε

Στη βασική ασφάλεια, που προσφέρει τα απολύτως απαραίτητα για να μπορείτε να κινηθείτε νόμιμα στους δρόμους και να μην είστε ανασφάλιστοι, μπορείτε να προσθέσετε κάποιες εξτρά καλύψεις που θα προσφέρουν μια μεγαλύτερη αξία σε εσάς ως ιδιοκτήτη!

Αυτές οι καλύψεις είναι:

Οδική βοήθεια: Η οδική βοήθεια είναι ιδιαίτερα χρήσιμη καθώς είναι πάντα δίπλα σας σε περίπτωση προβλήματος με το αυτοκίνητό σας. Αν μείνετε από μπαταρία ή από μηχανική βλάβη ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία (μέχρι και από καύσιμα), η οδική βοήθεια θα έρθει στο μέρος σας ώστε να σας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση και αν αυτό είναι εφικτό, επί τόπου διόρθωση του προβλήματος.

Νομική προστασία: Η νομική προστασία θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη αν εμπλακείτε σε ατύχημα και έχετε διαφωνίες σχετικά με το ύψος της αποζημίωσης ή ακόμα και με την υπαιτιότητα με τον άλλον οδηγό.

Θραύση κρυστάλλων: Η συγκεκριμένη κάλυψη σας αποζημιώνει για την επιδιόρθωση ή την αντικατάσταση των ραγισμένων παρμπρίζ και υαλοπινάκων του οχήματός σας.

Προσωπικό ατύχημα οδηγού: Στην κάλυψη προσωπικού ατυχήματος οδηγού, σε περίπτωση ατυχήματος ο οδηγός αποζημιώνεται με έξοδα νοσηλείας, χρηματική αποζημίωση για την εργασία του, κ.α. ανάλογα τι περιλαμβάνει το συμβόλαιό του.

Βασική ασφάλεια αυτοκινήτου για Mito – Τι περιλαμβάνει

Η βασική ασφάλεια καλύπτει συνήθως τις απαραίτητες εκ του νόμου μόνο καλύψεις – δηλαδή την αστική ευθύνη έναντι τρίτων και τις υλικές ζημιές.

Πλέον οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες έχουν και μερικές ακόμα παροχές όπως φροντίδα ατυχήματος που ενεργοποιείται σε περίπτωση ατυχήματος καθώς και κάλυψη ζημιών από ανασφάλιστο όχημα.

 

Τι είδος ασφάλειας μπορείτε να επιλέξετε

Για να ασφαλίσετε την Alfa Romeo Mito σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια βασική ασφάλεια, πυρός-κλοπής ή μικτής ασφάλισης.

Η βασική ασφάλεια, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, καλύπτει τις απολύτως απαραίτητες υποχρεώσεις που απαιτούνται για να κυκλοφορείτε στο δρόμο νόμιμα.

Μια ασφάλεια πυρός-κλοπής περιλαμβάνει περισσότερες καλύψεις που έχουν ως στόχο να σας προσφέρουν ασφάλεια και προστασία για την περιουσία σας.

Συνηθισμένες καλύψεις σε μια ασφάλεια πυρός-κλοπής είναι η κάλυψη φυσικών φαινομένων, η μερική/ολική κλοπή, η κάλυψη πυρκαγιάς, κ.α.

Τέλος, η μικτή ασφάλεια περιλαμβάνει συνήθως όλες τις δυνατές καλύψεις ενώ σας προσφέρει και κάλυψη ιδίων ζημιών – δηλαδή αν εμπλακείτε σε ένα ατύχημα αλλά η υπαιτιότητα είναι δική σας, σας αποζημιώνει για τα έξοδα επισκευής του οχήματός σας.

 

Τι πρέπει να προσέξετε σε μια ασφάλεια για τη Mito

Η Alfa Romeo Mito είναι ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο που οι ιδιοκτήτες της το προσέχουν και θέλουν πάντα να είναι σαν καινούργιο!

Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλισή της καθώς και τι καλύπτεται από τα πακέτα που αγοράζετε.

Μια χρήσιμη εξτρά κάλυψη που σας προτείνουμε να προσθέσετε σε οποιοδήποτε πακέτο ασφάλισης κι αν αγοράσετε, είναι η θραύση κρυστάλλων.

Πέρα ότι η συγκεκριμένη κάλυψη σας καλύπτει σε περίπτωση που σπάσει κάποιο παρμπρίζ από πετραδάκι ή άλλη αιτία, στην Alfa Romeo Mito σας καλύπτει επίσης και για την ηλιοροφή, σε περίπτωση που είναι εφοδιασμένο το όχημά σας!

Προσοχή: Δείτε αναλυτικά τι καλύπτει η θραύση κρυστάλλων καθώς και μέχρι τι ποσό, καθώς μερικές εταιρείες εξαιρούν την ηλιοροφή ή θέτουν κάποιο ανώτατο χρηματικό όριο.