Ασφάλεια Αυτοκινήτου Alfa Romeo Mito

Η Alfa Romeo Mito αποτελεί το πρώτο διαχρονικά αυτοκίνητο της Ιταλικής φίρμας στην μικρή κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης!

Μέχρι την στιγμή της παρουσίασής της – αλλά ακόμα και τώρα – η Ιταλική εταιρεία παρήγαγε μόνο μεγαλύτερα μοντέλα!

Η Mito είναι ένα σπορ αυτοκίνητο συμπαγών διαστάσεων με ιδιαίτερη πέραση στις νεανικές ηλικίες.

Πόσο κοστίζει όμως η ασφάλεια της Alfa Romeo Mito; Και πως μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή, με το χαμηλότερο κόστος;

Το Asfaleies24 έψαξε και βρήκε για εσένα τα καλύτερα πακέτα για να ασφαλίσεις την Alfa Romeo στις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες και με την καλύτερη δυνατή τιμή!

Μέσα από την ιστοσελίδα μας, μπορείτε να βρείτε στην ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές από μόλις 43,42€ / εξάμηνο για μια βασική ασφάλεια για Mito!

Ήξερες ότι στο Asfaleies24.gr βρίσκεις φθηνή ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ και ασφαλίζεσαι Online σε 1 λεπτό, χωρίς δικαιολογητικά;

Ενδεικτικές τιμές ασφάλισης ανά εξάμηνο ανά περιοχή

Περιοχή Βασική Πυρός/Κλοπής Μικτή
Αθήνα 68,12€ - Accredited 88,83€ - Accredited 140,11€ - Interlife
Θεσσαλονίκη 58,83€ - Caravela 71,14€ - Hellas Direct 114,94€ - Interlife

Επαρχία

43,42€ - Apeiron 53,45€ - Interlife 97,25€ - Interlife

Η τιμολόγηση έγινε για Alfa Romeo Mito 0.9cc, 19′ αξίας 9.000€ στις 08/09/2023 με οδηγό 40 ετών και τκ 14451, 54248, 84100. Οι τιμές στην ασφάλεια αυτοκινήτου ενδέχεται να έχουν αλλάξουν. Το κόστος ασφάλισης αφορά εξάμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου – στις υπόλοιπες διάρκειες το κόστος διαφοροποιείται αντίστοιχα.

Τι εξτρά καλύψεις μπορείς να προσθέσεις

Στη βασική ασφάλεια, που προσφέρει τα απολύτως απαραίτητα για να μπορείς να κινηθείς νόμιμα στους δρόμους και να μην είσαι ανασφάλιστος, μπορείς να προσθέσεις κάποιες εξτρά καλύψεις που θα προσφέρουν μια μεγαλύτερη αξία σε εσένα ως ιδιοκτήτη!

Αυτές οι καλύψεις είναι:

Οδική βοήθεια: Η οδική βοήθεια είναι ιδιαίτερα χρήσιμη καθώς είναι πάντα δίπλα σου σε περίπτωση προβλήματος με το αυτοκίνητό σου. Αν μείνεις από μπαταρία ή από μηχανική βλάβη ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία (μέχρι και από καύσιμα), η οδική βοήθεια θα έρθει στο μέρος σου ώστε να σου παρέχει άμεση εξυπηρέτηση και αν αυτό είναι εφικτό, επί τόπου διόρθωση του προβλήματος.

Νομική προστασία: Η νομική προστασία θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη αν εμπλακείς σε ατύχημα και έχεις διαφωνίες σχετικά με το ύψος της αποζημίωσης ή ακόμα και με την υπαιτιότητα με τον άλλον οδηγό.

Θραύση κρυστάλλων: Η συγκεκριμένη κάλυψη σας αποζημιώνει για την επιδιόρθωση ή την αντικατάσταση των ραγισμένων παρμπρίζ και υαλοπινάκων του οχήματος.

Προσωπικό ατύχημα οδηγού: Στην κάλυψη προσωπικού ατυχήματος οδηγού, σε περίπτωση ατυχήματος ο οδηγός αποζημιώνεται με έξοδα νοσηλείας, χρηματική αποζημίωση για την εργασία του, κ.α. ανάλογα τι περιλαμβάνει το συμβόλαιό του.

Βασική ασφάλεια αυτοκινήτου για Mito – Τι περιλαμβάνει

Η βασική ασφάλεια καλύπτει συνήθως τις απαραίτητες εκ του νόμου μόνο καλύψεις – δηλαδή την αστική ευθύνη έναντι τρίτων και τις υλικές ζημιές.

Πλέον οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες έχουν και μερικές ακόμα παροχές όπως φροντίδα ατυχήματος που ενεργοποιείται σε περίπτωση ατυχήματος καθώς και κάλυψη ζημιών από ανασφάλιστο όχημα.

Τι είδος ασφάλειας μπορείς να επιλέξεις

Για να ασφαλίσεις το Alfa Romeo Mito μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια βασική ασφάλεια, πυρός-κλοπής ή μικτής ασφάλισης.

Η βασική ασφάλεια, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, καλύπτει τις απολύτως απαραίτητες υποχρεώσεις που απαιτούνται για να κυκλοφορείς στο δρόμο νόμιμα.

Μια ασφάλεια πυρός-κλοπής περιλαμβάνει περισσότερες καλύψεις που έχουν ως στόχο να σου προσφέρουν ασφάλεια και προστασία για την περιουσία σου.

Συνηθισμένες καλύψεις σε μια ασφάλεια πυρός-κλοπής είναι η κάλυψη φυσικών φαινομένων, η μερική/ολική κλοπή, η κάλυψη πυρκαγιάς, κ.α.

Τέλος, η μικτή ασφάλεια περιλαμβάνει συνήθως όλες τις δυνατές καλύψεις ενώ σας προσφέρει και κάλυψη ιδίων ζημιών – δηλαδή αν εμπλακείς σε ένα ατύχημα αλλά η υπαιτιότητα είναι δική σου, σε αποζημιώνει για τα έξοδα επισκευής του οχήματός σου.

Τι πρέπει να προσέξεις σε μια ασφάλεια για τη Mito

Η Alfa Romeo Mito είναι ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο που οι ιδιοκτήτες της το προσέχουν και θέλουν πάντα να είναι σαν καινούργιο!

Θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλισή της καθώς και τι καλύπτεται από τα πακέτα που αγοράζεις.

Μια χρήσιμη εξτρά κάλυψη που σου προτείνουμε να προσθέσεις σε οποιοδήποτε πακέτο ασφάλισης κι αν αγοράσεις, είναι η θραύση κρυστάλλων.

Πέρα ότι η συγκεκριμένη κάλυψη σε καλύπτει σε περίπτωση που σπάσει κάποιο παρμπρίζ από πετραδάκι ή άλλη αιτία, στην Alfa Romeo Mito σε καλύπτει επίσης και για την ηλιοροφή, σε περίπτωση που είναι εφοδιασμένο το όχημά σου!

Προσοχή: Δες αναλυτικά τι καλύπτει η θραύση κρυστάλλων καθώς και μέχρι τι ποσό, καθώς μερικές εταιρείες εξαιρούν την ηλιοροφή ή θέτουν κάποιο ανώτατο χρηματικό όριο.