ασφαλεια αυτοκινητου 1800 κυβικα
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ασφάλεια αυτοκινήτου 1800 κυβικά

Η ασφάλεια αυτοκινήτου 1800 κυβικά είναι μια ιδιαίτερη και δημοφιλή κατηγορία, ειδικά ανάμεσα στα οικογενειακά sedan καθώς και στα SUV.

Σε αυτήν την κατηγορία αυτοκινήτων βρίσκουμε αρκετά οχήματα που ανήκουν είτε σε κατηγορία sedan και προορίζονται για οικογένειες είτε SUV τζιπάκια όπου αρκετά συχνά τα συναντάμε με μηχανή 1800 κυβικών.

Πόσο όμως κοστίζει η ασφάλεια ενός αυτοκινήτου με αυτά τα κυβικά ; Είναι όντως ακριβή όπως λένε οι περισσότεροι; Πως μπορείτε να βρείτε online φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου στο λεπτό;
παρε προσφορα για ασφαλεια αυτοκινητου

Που θα βρείτε φθηνή ασφάλιση αυτοκινήτου

Ο πλέον διαδεδομένος τρόπος για να βρίσκετε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου είναι online μέσα από το asfaleies24.gr και την ειδική πλατφόρμα που έχουμε για εσάς!

Βέβαια, στην τελική επιλογή, δεν μετράει μόνο το οικονομικό κομμάτι αλλά και το να επιλέξετε μια αξιόπιστη και έμπιστη ασφαλιστική εταιρεία.

Μεγάλες εταιρείες όπως η AIG ασφαλιστική, η Εθνική Ασφαλιστική και άλλες μπορεί να προσφέρουν λίγο ακριβότερα πακέτα ασφάλισης όμως είστε σίγουροι για την αξιοπιστία τους!

Αναζητήστε ασφάλεια μέσα από το Asfaleies24.gr και βρείτε τη χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή Online!

Ασφάλεια αυτοκινήτου 1800 κυβικά τιμή

Οι τιμές για να ασφαλίσετε ένα όχημα 1800 κυβικών ξεκινούν από μόλις 66€ το εξάμηνο για ένα αυτοκίνητο αξίας 28.000€, σε απλό πρόγραμμα ασφάλισης με τις βασικές καλύψεις.

Φυσικά οι τιμές διαφοροποιούνται ανάλογα αν αλλάξει ο τόπος κίνησης (π.χ. για Αθήνα οι τιμές ασφάλισης είναι πιο αυξημένες) ή αν ο οδηγός κατέχει το δίπλωμα λιγότερα χρόνια.

Επίσης μην ξεχνάτε πως η ασφάλεια για νέους οδηγούς είναι πιο ακριβή καθώς υπάρχει και το επασφάλιστρο που εφαρμόζεται για 1 χρόνο μετά την έκδοση διπλώματος ή μέχρι τα 23 έτη του οδηγού.

Το κόστος επίσης αυξάνεται αν προσθέσετε οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων ή διάφορες άλλες επιπλέον καλύψεις που δεν καλύπτει το βασικό πακέτο αστικής ευθύνης.

Σε σχέση με την ασφάλεια αυτοκινήτου 1400 κυβικά που είναι ίσως η πλέον δημοφιλής κατηγορία, η ασφάλιση για 1800 κυβικά είναι ελάχιστα πιο ακριβή και αυτό σε συγκεκριμένα μόνο μοντέλα όπως γρήγορα σπορτ αυτοκίνητα ή μεγάλα suv.

Στα οικογενειακά sedan οι διαφορές ανάμεσα σε ένα αυτοκίνητο 1400 κυβικών και σε ένα 1800, είναι ελάχιστες στο κόστος ασφάλισης.

Οπότε αν σας προβληματίζει το κόστος ασφάλισης για την αγορά νέου ή μεταχειρισμένου αυτοκίνητου, τώρα γνωρίζετε πως για να ασφαλίσετε το νέο σας 1800αρι αυτοκίνητο δεν θα δαπανήσετε περισσότερα χρήματα απ’ότι θα δίνατε για το 1400αρι σας!

 

Ενδεικτικές τιμές ασφάλισης για οχήματα 1800 κυβικών

Παρακάτω έχουμε μαζέψει ενδεικτικές τιμές ασφάλισης για μερικά δημοφιλή αυτοκίνητα 1800 κυβικών.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και αφορούν τη βασική ασφάλεια, χωρίς εξτρά καλύψεις και με 12μηνη χρονική διάρκεια.

Η τιμολόγηση έγινε στον ΤΚ 14451 (Αθήνα), για οδηγό 40 ετών.

  • Toyota C-HR 1.8 23’: Από 113,12€ στην Hellas Direct
  • Audi A4 1.8 16’ : Από 119,01€ στην Accredited
  • Audi TT 18’: Από 148,88€ στην Accredited
  • Mercedes C Class 1.8 : Από 120,83€ στο MyZen 

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ισχύουν κατά τη στιγμή της τιμολόγησης. Για τις ενημερωμένες τιμές, μπορείς να συγκρίνεις online τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες μέσα από την ιστοσελίδα μας!

Τι εξτρά καλύψεις να προσθέσετε

Σας προτείνουμε να έχετε πάντα οδική βοήθεια και θραύση κρυστάλλων στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας. Με αυτόν τον τρόπο είστε καλυμμένοι αν σπάσει ή ραγίσει το τζάμι σας στο δρόμο (αρκετά συχνό φαινόμενο) και επίσης έχετε οδική βοήθεια για οτιδήποτε χρειαστείτε (ιδιαίτερα χρήσιμο σε μεταχειρισμένα οχήματα).

Επίσης, αν σας ενδιαφέρει η μικτή ασφάλιση αυτοκινήτου, τότε πρέπει να γνωρίζετε πως το κόστος αυξάνεται ιδιαίτερα και είναι σε άμεση συνάρτηση με την ηλικία και την αξία του αυτοκινήτου σας.

Τέλος, τα ετήσια συμβόλαια μπορούν να σας εξοικονομήσουν έως και 15% έκπτωση στα ασφάλιστρά σας! Γιατί να μην τα προτιμήσετε έναντι ενός εξάμηνου συμβολαίου και να κερδίσετε χρήματα;