ασφαλεια αυτοκινητου για στρατιωτικους

Ασφάλεια αυτοκινήτου για στρατιωτικούς

Αν ανήκετε στα σώματα ασφαλείας(στρατιωτικοί, ένοπλες δυνάμεις, αστυνομικοί), τότε μπορείτε να βρείτε ασφάλεια αυτοκινήτου για στρατιωτικούς σε πολύ οικονομική τιμή με έκπτωση έως και -17% από συγκεκριμένες ασφαλιστικές εταιρείες!
ασφαλεια αυτοκινητου για στρατιωτικους
Η ασφάλιση αυτοκινήτου για τους στρατιωτικούς και γενικά όλους τους υπαλλήλους στα σώματα ασφαλείας παρέχεται με ειδική τιμολόγηση από τις ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Μπορείτε να δείτε τις τελικές τιμές των εταιρειών, αφού κάνετε αναζήτηση και επιλέξετε ότι ανήκετε σε καθεστώς προνομιακής τιμής (στρατιωτικοί).

Η έκπτωση στην ασφάλεια θα υπολογιστεί άμεσα και θα δείτε τις τιμές από όλες τις εταιρείες έτσι ώστε να κάνετε γρήγορα μια σύγκριση τιμών και να επιλέξετε την πλέον συμφέρουσα για εσάς!

 

Ποιοι δικαιούνται την έκπτωση για στρατιωτικούς

Την έκπτωση στις ασφάλειες για στρατιωτικούς δικαιούνται όλοι, ανεξαιρέτως, οι εν ενεργεία ή απόστρατοι!

Πολύ πιθανόν η ασφαλιστική να ζητήσει κάποια βεβαίωση για την έκπτωση όπως την ειδική στρατιωτική ταυτότητα, ώστε να επιβεβαιώσει την ιδιότητά σας και να λάβετε την έκπτωση στην τιμή του ασφαλιστηρίου!

Πως θα λάβετε την έκπτωση

Η διαδικασία είναι πολύ απλή για να λάβετε την ειδική έκπτωση ασφάλειας αυτοκινήτου για στρατιωτικούς.

Ξεκινάτε την αναζήτηση ΕΔΩ και εισάγετε τα βασικά στοιχεία του οχήματος και τα δικά σας ενώ δεν ξεχνάτε να επιλέξετε την ιδιότητά σας ως στρατιωτικός, έτσι ώστε να υπολογιστεί άμεσα η έκπτωση από όσες εταιρείες την υποστηρίζουν!

Μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία, άμεσα σε 1 λεπτό θα εμφανιστούν στην οθόνη σας όλες οι προσφορές των εταιρειών.

Εκεί μπορείτε να κάνετε σύγκριση των τιμών και των καλύψεων κάθε εταιρείας και να επιλέξετε άμεσα αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!

Μπορείτε να επιλέξετε από μια βασική ασφάλεια μέχρι μικτή ασφάλιση αυτοκινήτου για να ξεγνοιάσετε από τις ζημιές του αυτοκινήτου. Ειδικά για ασφάλεια καινούργιου αυτοκινήτου, η μικτή ενδείκνυται 100%.

Πληρώνεται online ή με τραπεζική κατάθεση και λαμβάνεται το ασφαλιστήριο συμβόλαιο μέσα σε μερικά λεπτά στο email σας!

Η διαδικασία είναι τόσο απλή, όσο ακούγεται!

Αν είστε αστυνομικός μπορείτε να δείτε την ασφάλεια αυτοκινήτου για αστυνομικούς όπου επίσης δικαιούστε μια παρόμοια έκπτωση!