τριμηνη ασφαλεια αυτοκινητου

Ασφάλεια αυτοκινήτου τρίμηνη

Ασφάλεια αυτοκινήτου τρίμηνη

Αναζητάτε τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου; Στο Asfaleies24.gr μπορείτε να βρείτε ασφάλεια αυτοκινήτου από 30 ημέρες (ένας μήνας) μέχρι 365 ημέρες (ετήσιο συμβόλαιο)!

Γιατί όμως να επιλέξετε μια τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου;

Η τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα σε οδηγούς και ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που δεν κινούν το όχημά τους όλο το χρόνο.

Αν για παράδειγμα έχετε ένα καλοκαιρινό όχημα και το κινείτε μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, τότε μια τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου θα είναι ιδανική για το αυτοκίνητό σας, καθώς έτσι θα γλιτώνετε αρκετά χρήματα από μια αντίστοιχη ετήσια ασφάλεια!

Πως γίνεται όμως η τρίμηνη ασφάλεια και από ποιες εταιρείες μπορείτε να την εκδώσετε;

Τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου

Η τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου εκδίδεται μέσα από την Insurance Market, με τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες, ΕΔΩ.

Δεν προσφέρουν όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες μηνιαίες και τρίμηνες ασφάλειες – συνήθως δίνουν τη δυνατότητα για εξάμηνες ή ετήσιες ασφάλειες.

 

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα από την τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου:

Μπορείτε να την έχετε για όσα τρίμηνα θέλετε – δηλαδή είτε να ανανεώνετε κάθε τρίμηνο ή απλά να έχετε μια τρίμηνη ασφάλεια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, κάθε χρόνο.

Έτσι, αν κυκλοφορείτε λίγο το όχημά σας, θα πληρώνετε και λίγα ασφάλιστρα!

Ένας άλλος λόγος για τα τρίμηνα ασφαλιστήρια είναι ότι μπορεί να έχετε ένα παρατημένο όχημα, που αποφασίσατε να το πουλήσετε. Ο επικείμενος αγοραστής σίγουρα θα θέλει να το ελέγξει σε κάποιο συνεργείο – όμως αν δεν έχετε ασφάλεια, πως θα το κυκλοφορήσετε;

Με την τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου μπορείτε να το μετακινείτε ελεύθερα, για όσο διάστημα διαρκεί η κάλυψή σας.

Την τρίμηνη ασφάλεια μπορείτε να την εκδώσετε άμεσαonlineκαι ισχύει αμέσως μόλις λάβετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο (αυτό συμβαίνει μέσα σε 60-120 λεπτά από τη στιγμή της πληρωμής online).

Δείτε εδώ προσφορές για τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου

 

Τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές

Οι τιμές στην τρίμηνη ασφάλεια είναι λίγο πιο ακριβές απ’ότι τα εξάμηνα και ετήσια συμβόλαιο. Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν έως και 35% έκπτωση στα ετήσια ασφαλιστήρια, κάνοντας τα ιδιαίτερα δελεαστικά για τους οδηγούς.

Από την άλλη, όσο πιο μικρή η χρονική διάρκεια της ασφάλισης, τόσο πιο αυξημένα είναι τα ασφάλιστρα που πρέπει να καταβάλλετε.

Αν δηλαδή πολλαπλασιάσετε το κόστος μιας τρίμηνης ασφάλειας επί 4, το κόστος είναι μεγαλύτερο απ’ότι αν κάνατε μια ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου.

Όμως, κάποιος που προτιμάει την τρίμηνη ασφάλεια έχει τους δικούς του λόγους και σίγουρα δε θα ανανεώσει 4 φορές μέσα σε ένα χρόνο.

Τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου Ιντερσαλόνικα

Η Ιντερσαλόνικα  προσφέρει τρίμηνα συμβόλαια ασφάλισης για όσους κατόχους το επιθυμούν.

Ενδεικτικά, για ένα αυτοκίνητο τετραετίας αξίας 13.500€ που κυκλοφορεί σε μεγάλη πόλη από παλιό οδηγό (χωρίς επασφάλιστρο) , θα υπολογίζεται ένα κόστος περίπου 54€ για τρίμηνο συμβόλαιο ασφάλισης.

Αυτό περιλαμβάνει όλες τις βασικές και απαραίτητες καλύψεις από το νόμο.

Αν σε αυτά προσθέσετε θραύση κρυστάλλων και οδική βοήθεια, το κόστος ανεβαίνει στα 67€

Κάντε εδώ μια αναζήτηση για τη δική σας τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου!

 Στις αναζητήσεις μας, οι πιο φθηνές ασφαλιστικές εταιρείες σε τρίμηνα συμβόλαιο είναι η Interasco, Interlife και η Εθνική ασφαλιστική.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις παραπάνω ασφαλιστικές εταιρείες και τα τρίμηνα συμβόλαιά τους, μέσα στην ιστοσελίδα της Insurance Market ΕΔΩ ή της Cosmote Insurance ΕΔΩ!

 

Γιατί να επιλέξει κάποιος τρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου;

Τα τρίμηνα συμβόλαια επιλέγονται συνήθως από κατόχους που είτε θέλουν να μετακινήσουν προσωρινά το όχημά τους (π.χ. για πώληση ή για συνεργείο) είτε δεν έχουν τη δυνατότητα να προ-πληρώσουν εξάμηνα ή ετήσια συμβόλαια.

Στη δεύτερη περίπτωση, υπάρχουν αρκετές εταιρείες που προσφέρουν άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Στην Cosmote Insurance για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ετήσιο ασφαλιστικό πρόγραμμα και να το πληρώσετε σε 12 ισόποσες δόσεις.

Με αυτόν τον τρόπο θα πληρώσετε πολύ λιγότερα χρήματα, καθώς τα ετήσια συμβόλαια είναι πολύ πιο φθηνά (έως και 40%) σε σχέση με τα τρίμηνα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *